Videnskabens vej til ånden i naturen

Hvorfor kaldes medicinsk behandling og kirugi for videnskab, mens f.eks. healing og clairvoyance tilhører det alternative og mystiske?

Bag alternativ behandling og tænkning ligger derimod verdensbilledet, hvor ånd er primær i forhold til materien. Men kan disse verdensbilleder videnskabeligt dokumenteres, eller forblive de for evigt trosforestellinger?

Ny forskning - fra kvantefysik til bevidsthedsforskning - peger mod et mere organisk univers, hvor bevidstheden spiller en central rolle.

Shivas kosmiske dans

Shiva (herbraisk: bogstaveligt "syv") er en ugelang periode i jødedommen, som for første gang sørgede over første grads slægtninge fra Adam og Eva (syndefaldet).

Shiva er det højeste væsen i Hindu guddom, der skaber, beskytter og forvandler universet, ultimative virkelighed. George Harrison fra The Beatles var stor tilhænger af Shiva guddom.

Tryk på linket: Rejsen i det indre

Ifølge hindu-tradition fortælles det, at enhver ting har sin skjulte hemmelige lyd. - Så alt, hvad vi opfatter som form, er i virkeligheden lyd, der udsender vibrationer konstruktiv (nyttig) eller destruktiv som skadelig?

Shiva er både en mild guddom, men også en grusom, han er ødelæggende og en kilde til alt liv. Shiva bestemmer gennem sin kosmisk dans (skadelig stråling) verdensgangen, og til sidst ødelægger han universet, som vi er vidende til nu bl.a. gennem global elektro smog forurening? 

ET ENERGIHAV "UNDER" MATERIEN RUMMER EN DATABASE AF VIDEN

Virtuel energi

Kvantefysikken viser, at verden ikke virker som en maskine, men ånd. Kvanter, som "IONER" m.m. er de mindste af de kendte energienheder, som har været skjult viden i tusine år. De kan forbinde sig med hinanden på tværs af tid og rum ud over hele universet. De har frihed til at opføre sig som både partikler og bølger af vibrationer, og enkelte syntes de ikke at følge fysikkens love.

Den måske største opdagelse er, at kvanterne kun er den fysiske verdens nedre grænse

 

Denne side er under opdatering

THE END