Danmark ramt af mystisk fænomen? Vibrationer i 9 ud af 10 boliger

Kilde: klimatolog G.N. Scandion 1985 - 1996

JORDEN RYSTER OG FREMBRINGER VIBRATION & BRUMMELYD                                     

Jordskælvsfolk forbløffet over Corona pandemien anno april 2020

 

Coronasygdommens pandemi har gjort jordkloden stille?

BT mandag d. 6. april 2020?

Vores planet brummer og vibrer væsentlig mindre i denne coronavirus tid, siger seismologer. Det kan jordskælvsforsker tydeligt måle på deres instrumenter. Coronavirussen har slukket for en stor del af den menneskelige støj fra trafik, motorveje, flytrafik o.m.a. pga. infralyd, og vibration i boliger

Som utallige andre normalt travle steder i verden ligger Times Squiere i New York næsten øde for tiden (6. april 2020) pga. corona . Det dramatiske fald i menneskelig aktiviteter kan tydeligt måles på Weiss/AFP/Ritzaue.

Kloden er blevet stille

Ikke helt stille. Men nedgangen i menneskelig - aktiviteter over hele verden er så dramatisk, at Jordskælvsforsker - klimatologer og seismologer - meget tydeligt kan opfange det på deres måleinstrumenter. Væsentligt mindre. Det skriver det videnskabelige tidsskrift Natura.

Jorden har fået feber

Kilde: Berlinske d. 27. marts 2020

Ifølge den belgiske seismolog Thomas Lecocq er et så voldsomt fald i Jordens baggrundsstøj noget, man normalt kun observere gangske kortvarig lige omkring juleaften.

Det er, som om Jordkloden både i direkte og i overført betydning har fået feber og er gået i seng. Aktuelt er næsten halvdelen af verdensbefolkningen ramt af corona nedlukning i en eller anden form.

Men nu har den relative stilhed stået på i ugevis (marts 2020), og den skyldes med al tænkelig sandsynligvis et kraftig fald i menneskers normalt meget larmende aktiviteter - bil- og togtrafik, gravemaskiner, trykluftbor, og industrimaskiner, (alt samen udsender infralyd). Denne ret kraftige brummen kan opfanges af seismografer - jordskælvsfølere - i form af målinger af små vibrationer i Jordens skorpe. 

Grobund for nye studier om Covid-19?

Nedlukning p.g.a. Corona har givet os et lysende indblik i, hvordan menneskelig og naturlig daglig baggrundsstøj påvirker mennesker og Jorden. Vi håber, det indblik vil skabe grobund for nye studier, som kan hjælpe os til at forstå Jorden bedre og fange dens naturlige signaler jordskælv og "STRUKTURLYD" vi ellers havde overhørt i utide, siger seismolog Stephen Hicks.

Lydløst støj er en skandale i indemiljøet

Lydløst støj "STRUKTURLYD" fremkaldt af bygningsvibrationer og infralyd fra ventilationanlæg, trafikstøj, tog, busser, motorveje, vindmøller, vandforsyning, varme- kraftværker m.m. virker som dyb lyd og baggrundsstøj i soveværelset uden at de fleste lægger mærke til det? Lavfrekvent støj fra 20-150 Hz og infralyd 1-20 Hz er langt farligere end antaget af Miljøstyrelsen, Arbejdstilsynet, Sundhedsstyrelsen, som i 1996 skulle have nedsat en forskning på området med professor Henrik Møller, Aalborg Universitet Institut for Lyd & Akustik og Elektroniske Systemer i spidsen og med hjælp fra overlæge - professor Krestine Person Way Gøtteborg Universitets Hospital, der til daglig arbejder med akustisk og lyd. Sammen med audiologer på Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet og flere andre lydeksperter, Arbejdstilsynet, Sundhedsstyrelsen m.fl. skulle et forskningsprojekt have været skudt igang i 1996, men faldt helt til jorden

Desværre blev der spændt ben for projektet af miljøminister, afdøde Svend Auken og Miljøstyrelsen i 1996, som mente at infralyd og vibrationer kunne samlignes med almindelig støj fra et køleskab, uden at tænke i andre baner? Lydløst støj (infralyd), og nærmere vibrationer i området 1-5 Hz generer søvnen for de fleste og er langt mere end almindelig støj og hvisken? Svend Auken (S) og daværende Scocialdemokrati ville ikke bevilge 1 milion kroner til forskning sammen med Sundhedsstyrelsen, professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for lyd og akustik, istedet udformede civilingeniør Jørgen Jacobsen industrikontoret Miljøstyrelsen på egen hånd i den nye Orientering: Infralyd, Lavfrekvent Støj og Vibrationer i det eksterne miljø, som blev udsendt til kommunerne og Tekniske Forvaltninger i Danmark. Redskabet var så dårlig udformet, så kritikken haglede ned over Jørgen Jacobsen industrikontoret, og Miljøstyrelsen som han var ansat for.

 

Kilde: Videnskab.dk fra Ekstrabladet d. 25. juli 2020

Kilde skrevet af klimatolog G.I.N. Scandion 1985-1996

Fra 11. marts 2020 til maj 2020 (se øverste billede) har den atmosfæriske baggrundsstøj p.g.a. coronaudbrud været den mest stille periode nogen sinde i 100 år, siden man begyndte at optage og registere den seismologisk støj fra jordskælv.

Det viser nyt studie fra Royal Observtory of Belgium 2020, der sammen med fem andre institutioner fra hele verden kan fortælle, at coronastilheden har været målbar helt ned under jordens overflade (parkeringskælder) i New York i en pressemeddelse ifølge videnskab.dk, der viser en video af de færre bølger under jorden.

"Vores studio understreger på unik vis, præcist hvor meget menneskelig aktivitet påvirker den solide jord. Det kunne gøre det nemmere for os at differentiere mellem menneskelig og "naturlig støj i fremtiden", siger professor Stephen Hicks fra Imperial College i London, der er medforfatter af studiet.

Forskerne har brugt seismografiske data fra 268 stationer i 117 lande. De har målt såkaldt "seismografisk støj", der rejser sig i bølger (se billede øverst). Målingerne viser, at mængden af vibrationer, der er koblet til menneskelig aktivitet (industri, trafik m.m., er faldet med 50 procent i perioden mart til maj 2020. Særligt gælder det for befolkningstunge områder såsom New York, men det har også været  muligt at måle stilheden dybt under jorden på mindre befolkede områder, ifølge pressemeddelse. For seismologerne er der en fordel ved den mindre støj. Verden har nemlig været så stille, at det har været muligt at høre Jordens naturlige brummen meget tydeligere, end baggrundsstøj.
 
Forsætter under billedet!!.... 

I 1998 henvendte klimatolog G.N. tidligere ansat for Scandion 1985-1996 sig til Matrikelkort Styrelsen i København i håb om at finde information om jordrystelser på sin ejendom og bolig (taget på billedet), idet han havde fået oplysninger at Ringsted for mange årti siden havde været ramt af jordskælv. De rystelser han havde konstateret viste sig på skader i taget, som kun er 10 år gammel. Rystelser i boligen viste sig altid kommer om foråret og på varme sommerdage i maj og brummelyden i soveværelset og kliren i vindus glasset lignede til forveksling Taos Hume i New Mexico, hvor den usynlige støj virkede som vibrationer og infralyd helt ned i området 4-16 Hz. Vibrationerne kunne mærkes i gulv, og møbler m.m.

Seismologiske vibrations målinger under jordoverfladen

Lyd er energi, der udbreder sig f.eks. gennem luften og som "STRUKTURLYD" og vibrationer med en hastighed af 340 meter i sekundet gennem strukturer i loftbjælker, spær, væge og opstå helt af sig selv som infralyd fra installation i en bygning f.eks. ventilationsanlæg fra motor, cirkulations pumper, kølemontre, fryser, køleskabs kompressor, vaskemaskiner, luftfornyer, fjernvarmerør, elevator m.m. Sådanne vibrationer kan udbredes langt som "STRUKTURLYD" før der dannes hørlig lyd ud af væggene, som kun kan måles med avanceret lyd/vibrationsudstyr fra 0,1-20 infralyd.

Forstærkning af lyden kan ske, hvis man har resonans f.eks. rummets størrelse spiller en væsentligt rolle og opmærksomhed, hulrum og jo mindre, større resonans. Lydens resonans optræder ved en eller flere frekvenser falder sammen med rummets, henholdsvis maskinkonstruktions, naturlige egen frekvens f.eks elektromotorer i et ventilationsanlæj, hvilket var tilfældet i Gernard Nielsens lejlighed i Hvidovre. Her fandt man frekvenser på henholdsvis 31,5 - 50 og 63 hertz, men savnede opdateringen af infralyd som blev filtreret fra i målingen.

Frygtindgydende brummelyde i Tao`s New Mexico 1991

Kilde: G.I.N. klimatolog, atomfysiker og okolog siden 1976

 

Når mørket falder på over byen Tao`s i New Mexico i 1990, begynder frygtindgydende brummelyd pludselig at snige sig frem foran fjernsynsskærmen indtil sengetid? Den forsætter helt til de daglige morgentimer, hvor den forbliver kraftigere mellem kl.4,30  og de 3 første morgentimer.

Mange lydforsker, seismologer og klimatologer har siden 1991 forsøgt at finde årsagen til Tao`s Hume (brummelyden), som er lokaliseret helt ned i jordskælvsfrekvensens 0,5-4 hertz vibration og lavfrekvent lyd, som en baggrundsstøj? Den ukendte baggrundsstøj overlapper nemlig de seismologiske jordrystelser, så man får svært ved at forudsige jordskælvets kraftighed!!....

Dybe brummelyde blev kaldt Taos Hum?

Hvorfor netop Taos Hum?

I avisen The Times december 1993 nævner gruppeleder, professor og ingeniør for elektro- mekanik Joe Mulins, ved det lokale Universitet New Mexico om en mystisk "brummelyd" i naturen således: Vi må forbinde Taos Hume (brummen) med nogle menneskers udsædvanlige sarte øre, kombineret med baggrunds elektrisk støj og akustik lyd (i bygninger), idet han henviser til medicineren Joe Kelly angående ørestøj/tinnitus og lavfrekvent infralyd for videnskabelig forskning på Universitetet for Medicinsk Center i New Mexico: Jeg tror siger han, at den mystiske lyd er et reeelt fænomen!!..... Jeg tror ikke fortæller dr. med. Joe Kelly, at det er fysiologisk, som foregår i mennesket selv (tinnitus)?

Byen Taos, i det nord-centrale New Mexico har været hjemsted siden begyndelsen af 1990 for en udsædvanlig "mysterium" af en dyb ukendt brummelyd, opkaldt kaldt Taos Hum "lavfrekvent lyd", som ikke er hørbar for alle mennesker? En undersøgelse har vist, at mindst to procent af befolkningen i Taos her kun hører en frekvens mellem 32-80 Hz, moduleret fra 0,2 til 2 Hz med helt mærkelig fænomen af "dobbelte streger" på Richter-skalaen til klasseficering af jordskælv efter størrelse af den amerikanske seismolog CF Ricther.!!...

I John Petersons bog "OBSERVATION AND MODELING OF SEISMIC BACKROUND NOISE", fortælles det, at man aldrig tidligere på Richter skalaen har kunnet registrere eller aflæse dobbelt energiudladning ved jordskælv. På billedet forneden, ses tydeligt en baggrundsstøj dobbelt markering f.eks. dobbelt streger på karditionssystemet.

Artiklen i The Times starter med, at folk flygter overalt for at få fred og ro til at leve i stilhed. Men for nogen bosat i i byen New Mexico med ca. 4.000 indbygger er idylen pludselig blevet forvandlet og ødelagt til et ophold i lydhelvedet, ja fra den ene dag til den anden!!...

Observation og modulation af de to seismologisk signaler, blev allerede fundet som baggrundsstøj første gang i 1993 bl.a. New Mexico og Armenien, er måske sansynliggjort de samme infralyd og lavfrekvent signaler, som så mange mennesker og dyr plages af specielt Nordsjælland - Frederikssund - Frederiksværk området og det øvrige Danmark og går under navnet Danish Hume?

Folk flygter fra sin bolig i Taos Hum lige som i Danmark

Taos eller Kaos?

Taos er en lille by i New Mexico, og i begyndelsen af 1990 blev en lyd hørt for første gang af nogle få indbygger som stadig kan høre den spartansk - lyden af en snurrende motor langt væk. Selv om lyden er blevet hørt af det menneskelige øre, har ingen teknikker og videnskabsmand været i stand til at indfange lyden i en optagelse.

Siden 1991 har mange i byen Taos været konstant plaget af den meget irriterende "dybe brummelyd" udover den sædvanlige støj i dagligdagen. Hos nogle har den dybe lyd medført hjertehoppen som en diselmotor eller traktorlyd i tomgang, specielt om natten? Ikke en kender forløbig (1991) årsagen og imens må indbyggerne i byen Taos forsøge og nøjes med, at undgå den eller lægge mærke til brummelyden, der nedbryder immunforsvaret (kalkoptagelsen) og som ødelægger koncentrationsevnen, lyden der forstyrrer nattesøvnen og fremkalder alvorlig stress.

Et videnskabelig forskerhold har foreløbig brugt oceaner af tid siden 1991 på at rappotere en række test, men har ikke fundet noget udsædvanlig lyd, og sesmetiske vibrationer i jorden af betydning, ej heller elektromagnetiske signaler i området.

I Taos fortæller folk, at lyden føles som en lastbil i tomgang - høres næsten døgnet rundt, men er kraftigere om natten og i de tidlige morgentimer. Ikke alle kan høre lyden, men ligesom "Danish Hume" fortæller folk i Mexico, at de kan mærke lyden som "vibrationer" i kroppen. Indehaveren af denne hjemmeside "vitanyhed.dk" har fået tilsendt en rapport, som lige så godt kunne kunne være skrevet af os i Danmark og som er plaget af lavfreknent støj og infralyd, således står der skrevet.:

Ægteskaber er blevet ødelagt, fordi nogle mennesker hører eller føler lyden - og andre ikke. Catany Saltman fortæller, at lyden pludselig vækkede hende midt om natten, og hun begyndte at løbe rundt i hele huset for at finde et sted, hvor hun kunne komme væk fra den, men det var umuligt. Har man først hørt lyden, er den over en - hele tiden. En anden fortæller: Da jeg på mit barns skole hørte en anden mor spørge, om jeg også hørte den dybe brummen, var jeg lige ved at græde. Peggy S. Sparts fortæller: - jeg var lige ved at blive søvnløs, indtil jeg begyndte at bruge en vifte eller luftrenser for at stænge lyden ude.

Sally Howel på 79 år siger: Min hørelse er dårlig, men jeg føler disse mærkelige vibrationer i forskellige dele af min krop - lige der, hvor ribbenene mødes, inde i mine ører og som hovedpiner. Ejeren af The Laughing Horse Inn - Paul Loumena og Alexandra Lorraine, bor på motel to nætter hver uge for at undslippe terrorlyden.

Historien om Taos

Den mexicanske indfødte Carlos Castanda som er spansk indfødt nævner, om sin læretid hos Navajo Indianerne Dorn Juran, at han kender hele den geografiske historie om Taos som ligger 112 km nord for Santa Fe ved foden af bjergkæden The Sangre de Cristo. Vejen gennem kakatussletten frem til byen Taos er så fantastisk smuk og fører gennem en smal dal af røde bjerge i baggrunden. Flere af beboerne har for længst taget flugten fra deres hjemby p.g.a. den rædselsfuld "brummelyd", som begyndte da store anlægs- og intrapanørmaskiner begyndte at udrydde træer, kaktuser og flere stedder på bjergsletten?

Smoke - tornadoer og infralyd?

file:///C:/Users/Desktop/Larmer%20Jorden/larmer-jorden.htm


Neden under denne artikel vises et billede af et eternittag, som er smuldret væk på rekort tid af 11 år på et parcelhus i Ringsted. Huset blev bygget i 1988 og billedet blev taget i 1999. Der blev målt dybe lyde (infrald) og vibrationer i boligen i 2019 d.v.s. 20 år efter, at der blev lagt nyt ståltag. Målinger viser tydelig vibrationer på 4 hertz fra jorden og man mistænker genboens kraftige industri/pumpe fra springvand. Vibrationer kan føles overalt i huset med fødder af mennesker som er særlig disponible og meget følsomme overfor vibrationer og med nedsat hørelse?

En dame fra Ringsted fortæller, at da hun så omtalen i Lokalbladet og opsøgte Gerhard I Nielsen og blev inviteret indenfor i boligen kunne hun med det samme konstatere da hun sad på en stol med det samme mærke vibratione i stuegulvet. En anden person kan mærke vibrationer, når han ligger ned på en sovesofa eller gulvet? Der er målt kraftig vibrationer i bordben, som mistænket for at inteferere med genboens springvandspumper, så der opstår infralyd og STRUKTURLYD i huset ud fra opstået vibrationer.

 

Smoke - Tonadoer & Infralyd

Tornadoer

I mellemamerika nærmere betegnet Colorado, har en arbejdsgruppe af infralydeksperter (ETL) og lavfrekvent lyd opdaget noget helt udsædvanligt. I sommeren 1995-96 har ETL oprettet to infralyd - radar observations- stationer.

Til ære for arbejdet sammen med laboratoriets omskiftelig model i Universitet fra Colorado, er brændpunktet tændt til forståelse af mekanisk frembringning af infralyd "dyb brummen" og vibrationer i et laboratorie fra bl.a. ventilationsanlæg? Man fandt også 50 tilfælde af beviser imellem tornadoprøver, infralydsignaler og disse analysering eller sammenhæng.

Man fandt Tornadoerne dannes i det centrale område af USA på varme fugtige efterårsdage, især i Missipis bjergdalen (Taos Hume) og som forsætter ud over den Mexicanske Golf, over Vestindien, til det sydlige Stillehav og langt væk til Australien. Siden 1990èrne, har tornadoer rettet store ødelæggelse på frugtplantager langs den Californiske Vestkyst, især på mandel- og appelsinhøsten m.m.. Man har ikke nogen klare sammenhæng, hvorfor der opstår så mange tornadoer som aldrig før er sket. Nogle klimatologer mener, at det skyldes klimatologiske forandringer i atmosfæren, oversvømmelser, flodbølger og p.g.a. industriens enorme udslip af infralyd og CO2, fældning af træer og skovområder med herkulæs traktorer, lastbiler og maskiner, kvælstoffer i røg og den buldrende infralyd fra alverdens tusindvis af store industriskorstene langs folderne her Missippi!!....I de sidste årtier fra 1990èrne) er baggrundsstøjen fra industribygninger, anlægs- og motorveje med tung trafik steget til det tredobbelte, hvilket også gælder flere steder i Europa og  Danmark.

Langs Missipiflodens bjergdal er der siden begyndelsen af det nittende århundrede anlagt kæmpe industriområder, hvor det vælter frem med smoke, infralyd og lavfrekvent støj fra tusindevis skorstene. En svag vind med varme og kold luft, får luften til at danne begyndelsen til tornadoer og som bliver forstærket længere nede af Missipifloden. Tornadoerne kan lydmåles i en afstand mellem to radaer i en afstand af  op til100 km.

En enkel videnskabsmand påpeger, at jorden rotation pr. døgn kan skabe "Hume", en ukendt støj som kun ganske få mennesker hører hele døgnet. Vi må huske på, at jorden farer rundt med en ganske høj fart og at jordens omkreds er 43.000 tusinde kilometer fra jordens ækvator? I jordens midte består den af en flydende jernmagnesit "stråling", som når ud til overfladen. Man har også en teori om, at jorden ryster lige som ved vulkanudbrud, og som få mennesker kan mærke og det sker  over lange afstande og som påvirker både dyr og fisk under vandet?

"Bristol Hume"?

I England kaldes brummelyden "Bristol Hume", byen der ligger i Syd-England, hvor der findes store varme-kraftværker, industrikvaterer eller fabrikker som fremstiller bristolkaton. Lige som andre delele af verden, Thaos Hume, plages byens beboer i byen Bristol over den samme mystisk "brummelyd", der giver søvnløse nætter, hovedpine, hjertebanken o.m.a.

Når mørket falder på reflekteres "lavfrekt lyd" fra motorveje i tæt tåge herunder som "smog" og bliver afbøjet således, at den kun når op i atmosfæren af et par hundrede meter og med en hastighed af 340 m/sek, og går i bueform langs jordoverfladen og rammer nærliggende huse, se diagrammet "feltstyrken" længere nede på denne side. Dette fænomen er ikke kun observeret i Bristol og London, men også i Tyskland langs autostrat, hvor bjergskråninger lige som i New Mexico`s bjergdale, og skovhugning, reflekterer med lavfrekvent lyd fra tung trafik, traktorer, disellastbiler, anlægsarbejde, kraner, gravko og inteprenørmaskiner så meget, at husetage og betonbygninger opfanger lyden således, at boliger bliver ubebolige.

Vestmotorvejen E-20 ved Bjæverskov

En ballonskiber har således bemærket, at der er kraftig støj i atmosfæren et par hundrede meter oppe hen over motorvejen E-20 ved Borup - Bjæverskov . Menneskeheden står derfor overfor den værste støjforurening i det 21. århundrede, som vi ikke kan eller har meget svært ved at bremse?

Ved infralyd (lavfrekvent) lyd under 20 Hz udbredelsen i det fri, dæmpes støjen p.g.a. absorption i luften, terræn, eventuelt afbøjning og transmission i bygninger, hvilket kan medføre, at der i boligen opstår farlig luftgenlyd, som går under betegnelsen "STRUKTURLYD". Det er en lyd som opstår ud af vægen lige som ved en højtalermembram. På dette link Farlig Lyd & Miljø kan man læse, hvad en familie selv har været udsat for i en lejlighed i Hvidovre og måtte flygte derfra? Lige som i Danmark flygter beboerne i New Mexico på hotel, sommerhuse o.s.v. Ejeren af The Laughing House Inn i Taos New Mexico - Paul Loumena og Alexandra Lorraine, bor på motel to nætter hver uge for at undslippe terrorlyden.

Forskning omkring infralyd tog fart i samarbejde med rumforekomsten, således at store raketter gir infralyd. Man kan også konstatere, at den industrialiserede udvikling bl.a. gennem større enheder har haft let til at frembringe infralyd. Store kraftværker med høje skorstene kan til og med gi infralyd såvel indenfor industri og bostader. En vibration på 2 mm i taget i et tilsluttet rum med 2 m i taghøjde gir til og med infralydtryk på 10- 3 atm= 100 Pa, hvilket modsvarer 134 dB.

Lige efter at indeklimakonsulent G.I.N havde været i TV-Øst i 1999 vedrørende støj og vibrationer i sin boligen, blev han kontaktet og ringet op af en mand i Århus området idet han skriver i tilsendt brev:

Vedr: Hørelidelse

Med henvisning til tidligere telefonsamtale om emnet "støj", sender jeg vedlagt diverse resultater og kopi af korspondance fra min tidligere hørelidelse, der fejlagtigt af egen læge og audio-afdeligen på kommunehospital fik diagnosen tinitus. Som nævnt er genen totalt forsvundet, efter at vi er flyttet fra vores hus. Manden fortæller pr. telefon, at han var plaget af en meget dyb brummen og at hele taget under kraftig blæst virker som et orgel med dybe toner: Vibrationer fra tagkonstruktionen, således at strukturlyd opstår.

Lavfrekvent støj i lejlighed

Jeg har d. 4. juni 1998 kl.6.00 aflagt besøg hos Dem og konstateret, at der forekommer en meget svag, men gennemtrængende dyb lyd i soveværelset og særdeles i kældertrappen ved nedgang til kælderrum i ovennævnte ejendom Skovparken Køge.

Det skal tilføjes, at den generende lyd ikke opstår fra ejendommens drift, hverken fra varmeanlæg, rør eller lignende i form af rystelser. Køleskabet og strøm var slukket. Mine mange års erfaring på indeklimaområdet fortæller, at der foregår meget kraftig aktivitet foran ejendommen Skovparken og det regulerende kryds, hvilket ligger tæt på den stærkt trafikeret Ringvej - Køgevej og det skaber "buller" i atmosfæren. Støjen forplanter sig i den lukkede altan med store flader af glasparti, så der opstår svage rystelser og bygningsresonans evt. strukturlyd, der fremføres til murværket ind til soveværelset, seng og de øvrige rum.

M.v.h G.I.N.

Climatologi of Danmark

 

Bygningsresonan og jordskælv?

En skolelære som var plaget af "tabt energi" hver dag om morgenen, dårlig og utilpas, vågner med en mærkelig brummelyd som hun er irriteret af og som hun ikke kan identificere. Lyden giver hende hovedpine, men brummelyden plager også hendes hest? Skolelæren er adfærdsbiolog, teapeut og har utrolig stor indsigt i næsten alt. Vedkommende opdrætter vanskelige heste, men vidste ikke at heste afskyr lavfrekvent lyde og bliver stresset. 

Da jeg fortalte om om infralyd, lavfrekvent støj , bygningsresonans og jordskælv, noget heste kan mærke mange timer før udbrud, indrømmede hesteopdrætteren at der var noget som vedkommende ikke kendt om heste.

Adfærdsbiologen besøger mange bondegårde, hvor heste bliver stresset lige som hendes hest af lavfrekvent lyd? Som før omtalt vågner skolelæren og hesten, fordi hendes bolig ligger lige ved en stærkt trafikeret vej med T-kryds mellem Gidselfeltvej og Næstvedvej. Her holder store disellastbiler om morgenen og nogle med kølekompressor og venter på modkørende biler før de skal dreje til venstre i den modsatte vejbane, hvilket sker op til fem minutter og med lavfrekvent støj over 100 dB (A)? Når disellastbilerne sætter gang igen efter fem minutter, forplanter den lavfrekvente støj sig i bygningen på bondegåren og stresser hesten så meget, at den ikke kan gå. Hesteopdrætteren fortæller, at hun har kontakt med verdens dygtigste dyrlæger, adfærdsforsker ect. men ingen har endnu haft kendskab til, at heste er det mest følsomme dyr som kan opfange seismologiske lyd og vibrationer mennesker ikke hører? Mange heste lider af nervebetændelse, men ingen har anelser af, at det kan skyldes stress af infralyd.

Kilde: klimatolog G.I.N.

 

Lydløst støj og "brummen" er forsat en landeplage i Danmark

Selv om de fleste mennesker i Danmark 95-97% ikke kan mærke eller registere lydløst støj infralyd under 16-4 hertz d.v.s. svingninger pr. sekund som f.eks. vibrationer, så anerkender man ikke denne mystiske støj "brummen" ved lægelige behandling på hospitaler (blodpropper) m.m., der mærkes i kroppen og kan fremkalde alle mulige alvorlige symptomer lige fra forstøret prostata, tissebesvær, tinnitus, spændingshovedpine, "jernring omkring kraniet" o.m.a.?

Det skabte stor røre og frustation i Landsforeningen Infralydens Fjender i 1994 - 1996 mellem Miljøstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for lyd & akustik og Elektroniske Systemer.

Sundhedsstyrelsen fik 110 indberetninger i 1994 fra patienter som var yderst plaget af de dybe brummelyde "vibrationer" i deres hjem og i løbet af 1996, bredte mysteriet sig til 2.000 i Landsforeningen Infralydens Fjender, hvor Hundejournalen i år 2000 skrev om den dybe brummelyd, som gav pote for hunde og hesteejer der kunne registrere urolig adfærd blandt dyr i visse områder af Hundested og Frederikssund. Det førte til, at der også kom henvendelser fra folk som var plaget af vindmøllestøj foruden infralyd fra varme- kraftværker og som nu kan kan høres overalt i det meste af Danmark og har gjort det siden 1994?

I dag har indeklimaekspert Gerhard Ingemann Nielse, som var ansat for det nordiske firma Scandion 1985 - 1996 stadig kontakt med en halv snes mennesker fra Landsforeningen Infralyden Fjender fra 1994-1996, som er voldsom plaget af lydløst støj, vibrationer og hørbar infralyd. I mellemtiden fra 1994 - 2020 er tre døde af blodpropper, en af kræft, resten får medicin for forhøjet blodtryk. Tre familier er flygtet til campingvogne eller bor i uhumsk skurvogn, uden toialet forhold eller vandforsyning. Flere har udtalt, at de har lyst til at tage deres eget liv og det gjorde en ældre mand i rullestol som var invalidepensionist, fordi han boede klods op af konstant brommelyd fra en mindre transformer i skel til hans bolig. Det fortælles at han blev båret væk fra sin bolig af ambulancefolk. En dame fra Næstved har mistet adskellige husdyr og heste, får og lam. Ingen myndighed fra kommunen vil tro på lydløststøj "brummen" i bolig fra en nærliggende svinefarms foderanlæg og silo, der sender infralyd gennem luften og som Gerhard I Nielsen har målt. Damen har lige som hundrede andre plagede siden 1996 henvendt sig Embedslæge Institutionen og embedsfolk i kommunen, politiker uden resultat.

Hjemløs hele sommeren 2020

I år 2020 boede klimatolog Gerhard I Nielsen hos en ældre dame gratis hele sommeren på et gæsteværelse p.g.a. opstået vibrationer og infralyd i hans bolig, lydløst støj der kom fra en genbos  springvandspumpe. Damen tilbød Gerhard I Nielsen af medlidenhed som hjemløs,  at stille et værelse gratis til rådigighed, da hun læste dette nødråb og skrivelse i Den lokale avis. I 2021 er Gerhard.I Nielsen flygtet til København og bor nu flere dage om ugen hos familien indtil kommunen afgører om der er lovhjemmel i vibrationer fra genboens kraftige springvandspumpe, så de ikke generer merer eller bliver slukket fra oktober og nedlukning for 2021?

Kommunen har skrevet, at de ikke kan gribe ind i springvandspumper og har lovhjelm til dette.

Lyd/kort forkert målt i decibel

Referance og laboratoriet for lyd og vibrationsmålinger i Miljøstyrelsen, Ødegaard-Danieskiold-Samsøe der efterhånden har bidraget med at løse lavfrekvent støjproblemer på mange kraftværker, og konklutionen har hver gang været den samme. Det er nødvendig siger han med en grundig undersøgelse før man foretager beslutning om igangsættelse af støjdæmpende foranstaltninger. Der er undersøgelse, der er så grundig, at det nærmest kan sammenlignes med løsningen af en kompliceret kriminalsag eller diagnose af en sjælden sygdom, siger Ødegaard-Daneskiold-Samsøe.

Normalt regner man med, siger han at den nedre grænse for et normalt hørende menneske ligger ved 20 hertz svingninger pr. sekund, mens frekvenser derunder kun opfattes, hvis lydniveauet er tilstrækkeligt højt ved 80 dB? 

Virksomheder skal i dag overholde et særligt krav på maksimalt 20 dB A-vægtet - eventuelt korrigeret for indhold af rene toner - for lavfrekvent støj målt i nærmeste beliggende bolig.

Den viden er klimatolog Gerhard Nielsen ikke enig om, idet han fik en fejlagtig lydmåling og vudering i lejlighed af Hvidovre Kommune teknisk forvaltning i 1996, som viste 10 dB forkert. På denne lydmåling, ser man en graf på ca 4 Hz og som professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for lyd og akustik & elektroniske systemer har kigget på. Gerhard Nielsen mener der skulle have været foregået en vibrationsmåling og ikke lydmåling på 0,25-4 hertz.

Bygningsvibrationer fundet ved målinger

Kraftig infralyd og vibration foran Gefionspringvandet

Kilde: billede G.N. klimatolog 1985 - 1996 Scandion og økolog siden 1976

Lysbilledet blev brugt på Helse Messen i Tre Falke Kongres Teater i 1985 til at demonstere infralyd foran Gefion Springvandet på Langelinje. 

Vibrationer fra Odense Letbane gør folk syge om natten

Mange mennesker i Danmark er plaget og bliver syge af vibrationer fra jorden, det man i oldtiden kaldte "jordstråling"? I dag er denne mystiske "infralyd" opstået af vibrationer fra varme- kraftværker og gennem luften, vindmøller, varmepumper, gasledninger, olie- og gasfyr i boligen, indbygget køleskab, pumpestationer til gennemstrømning af vand i rør (vandværker) og til centralvarmeanlæg i boliger, samt større springvandspumper (Gefionspringvandet) og svømmebassiner. Naturlig infralyd kommer af jordskælv, tornadoer, skypumper, storme, tsunami, flodbølger, vandfald og kraftig blæst og storm så der kan opstå "STRUKTURLYD" i boligen.

Kilde: klimatolog G.N. og indeklimaekspert 1985 - 19996 Scandion 

Infralyd og Vibrationer i husets betonfundament eller boligkompleks og ejendomme er næsten umulig at identificere uden fint lyd- vibrations og  måleudstyr, fordi der ved vibrationerne opstår "STRUKTURLYD" som er en lyd der kommer frem og opstår i indeklimaet ud af væge, loft, gulv og fremkalder en farlig skjult infralyd i boligen (se billede fra Miljøstyrelsen nederst)? I 1996 blev Miljøstyrelsen underrettet af indeklimakonsulent G.I.N. Scandion 1985-1996, da der blev fundet "STRUKTURLYD" i hans lejlighed. Hvidovre Kommune ville ikke indrømme, at der blev anvendt forkert A-vægtet lydmålinger ved "STRUKTURLYD", en opstået lavfrekvent lyd fra ventilator via loftspær og som til sidst kom ud af væge i alle værelser af lejligheden som vibrationer, møbler, børnesenge o.s.v..Her fandt man en lavfrekvent lyd, som gjorde en ung mand på 16 år alvorlig syg med indlæggelse psykose efter ikke at have sovet i en uge? Sagen blev indberettet til Sundhedsstyrelsen, der tog vare på sagen og ville have foretaget en forskning sammen med professor Henrik Møller, Lyd og Akustik & elektroniske Systemer, Arbejdstilsynet, audiologer på Rigshospitalet, Bispebjerg og eksperter i lydmålinger, Delta Akustik og Vibrationer, Miljøstyrelsen m.fl. ialt 13 personer. Forskningen blev aldrig til noget, idet afdøde miljøminister Svand Auken (S) ikke ville bevilge 1. millon til forskning, som G.N. skulle have været med sammen med som indeklima ekspert.

Vibrationerne "STRUKTURLYD" i boligejendommen skyldes et nedslidt ventilationsanlæg på toppen af tagryggen i hans boligblok. Firmaet Sonus som stod for lydmålingen fandt ikke alene lavfrekvent støj, men også infralyd fra en virksomheds kompressor og sandblæser ved målinger kl.8 om morgenen, som blev anmeldt til Arbejdstilsynet, fordi det overskred grænseværdier for udendørs industrilarm. I boligblokken havde man lige fået installeret stålaltaner, hvilket Arbejdstilsynet fattede mistanke til, at der også var infralyd fra trafikstøj, og vejstøj fra et busstoppested som lå lige overfor boligblokken. Den lavfrekvente lyd blev forstærket som vibrationer af de andre lydkilder fra virksomheder, der lå tæt på boligblokken. Lydfirmaet Sonus, som stod for målinger har tidligere været ansat i Bruèl & Kjær, idet man bemærkede ved sideløbende målinger af kraftig infralyd i lejligheden fra en holdende bus, en lyd som forplantede sig i lejlighedens stålaltan og som Arbejdstilsynet også bemærkede. Disse lydmålinger blev noteret af Arbejdstilsynet og - Støjdirektorat, som de første målinger af STRUKTURLYD i danske boliger. 

Senere fastsatte Miljøstyrelsen værdien af infralyd (STRUKTURLYD) til 85 dB (G-vægtet) hvilket er fuldstændig uacptabel, hvis der er tale om vibrationlyd opstået af "STRUKTURLYD" som frembringes og kommer ud af væge og lofter? Tyske forsker mener, at mennesker med lethed kan høre eller opleve farlig infralyd (vibration og strukturlyd) helt ned omkring 40-45 dB G-vægtet, hvis der er vibrationer tilstede i soveværelset, som forplanter sig i loft, væge, gulv til sidst sengen. Dette påvirker både indre organer, hovedet og forstyre REM-søvnen, så man ikke kan sove, hvor man danner livsvigtige oxytosin, melatonin, stresshormonet serotonin, cortison, forhøjet adrenalin, som giver forskellige sygdomme bl.a. diabetes, blodpropper m.m.

Kortet nedenunder fortæller mennesker i Danmark, som er plaget af vibrationer i deres bolig, der muligvis stammer fra vandforsyningen, gasledninger, varme- kraftværker og fjernvarme rør.....

Plagsomme Jordvibrationer er fundet i huse ifølge dette kort. Yderlige vibrationer er fundet i Nordjylland; Skagen, Sæby, Hjørring, Løkken, Hadsund, Låsby/Silkeborg, Nybro (gasledningsanlæg), Næstved, Holme Olstrup, Ringsted, Borup, Lyngby, Valby af Gerhard Nielsen med sit måleudstyr.

Stresshormonet 5HT

Lydløst støj og bygningsvibrationer et kæmpe problem og landeplage i Danmark

Kilde: klimatolog for Scandion 1985-1996 og økolog siden 1976

Infralyd og vibrationer i boligen kan få vinduesglas og porcelæn i vitrineskabet m.m. til at klire og frembringe, høje lyde så man ikke kan sove. Infralyd i boligen kan også forplante sig i vinduesglas, vinglas og porcelæn som om, at man hører en summende bi eller insekt og spyflue? Det var Gerhard Nielsen og hans kone udsat for i månedsvis da en holdende lastbil med køleragragat i timevis stod om natten i tomgang og sendte brommelyd ind i boligen gennem tagkonstruktionen og vinduesglasset som vibrationer. Mennesker kan opfatte det som tinnitus, hvis det bliver ved med at opstå om natten?

Denne tegning nederst  blev sendt af professor Henrik Møller, Aalborg Universitet Lyd & Akustik til G.N. da der blev afsløret, at hans bolig var ramt af en vibration på ca. 4-5 Hz brommelyd fra to lastbiler i tomgang kl.5 og 7. om morgenen kun på hverdage, som G.N. efterlyste ved utallige skrivelser til kommunen og målinger overfor Miljøstyrelsen?

Senere målinger fra 2017 - 2022 har vist, at husets tag og betonfundamentet også gav kraftig efter ved orkan d. 3. december i 1999 og blæsevejr (bl.a. stormen Malik d. 31. januar 2022) og i 2017 af en kraftig vandpumpe i nærheden af naboskel 10 m fra husets fundament? En forkert lydmåling udført af et firma, som professor Aalborg Universitet for lyd og akustik & Elektroniske Systemer anfægter, hvor der skulle have været foretaget en vibrationtest i huset istedet for lydmålinger? I 1997 henvendte G.N. sig i Kommunen Tekniske Forvaltning for at få udleveret tegninger over huset fundament og skillevægge, som ikke fulgte med ved køb? Kommunen beklagde sig ved, at disse tegninger og dokumenter ikke fandtes over byggeriet?

NB! Bemærk tegningen fra Miljøstyrelsens Orientering er overdynget med vibrationer "STRUKTURLYD" på forsiden.

Forskningen blev spist væk med en orientering fra Miljøstyrelsen til kr. 300.000

Kraftige bygningsresonans og vibrationer fundet på Københavns Universitet Amager, Psykologisk Laboratorium?

Infralyd og Covid-19 det 21. årh. største miljøproblem

Man kan godt sammenligne infralyd lige som i en cigarkasse eller guitar, hvor luftens turbolens (resonans) ud fra "vibrationer", fremkalder lyd i et boligrum, mindre værelse, akustisk instrument lige som en guitar, kabine i en bil m.m.?

Brommelyde "infralyd" delvis opklaret af svensk læge og lydforsker ved Gøteborg Universitets Hospital

Videooptagelse fra Svensk-TV, jauuar 1996 

Oversat fra svensk TV af Solvej Odderskov, Landsforeningen Infralyd & Miljø 1996

Kære Gerhard

Udsendelsen starter med et brev fra en dame i Gøtteborg, der fortæller, at hun lever i et lydhelved af brummen - hun kan snart ikke holde det ud længere, - og det bliver nævnt, at der er kommet mange breve fra folk til TV- redaktionen, som er ramt af dette "buller" - lavfrekvent lyd i deres bolig.

Man ser - og hører - hvorfra de lavfrekvente lyde kommer fra, bl.a. køleanlæg, ventilatorer på tagene og kompressorer, diselmotorer, fly, tog og andre former for transport - og der bliver sagt, at man er mest udsat for lavfrekvente lyde i store byer.

Der bliver også sagt, at man indtil nu ikke, at myndighederne ikke rigtig har haft forståelse for, hvor generende de lavfrekvente lyde er.

Læge Kerstin Persson Way Gøtteborg Universitetshospital (som har skrevet doktorafhandling vedr. lavfrekvente lyde) fortæller, at det er rigtig, at folk kan føle sig generet af lyden og få søvnbesvær, hovedpine, svimmelhed m.m. - og man har meget svært ved at vænne sig til lavfrekvente lyde. Man kommer hurtigt ind i en ond cirkel, fordi man føler sig kronisk træt.

Kerstin Person Way forklarer, at man ikke tager nok hensyn til "luftgenlyd" - akustik i den berørte bolig og man nu har foreslået scocialstyrelsen nye grænseværdier indenfor lavfrekvente lyde, da man indtil nu har haft svært ved juridisk at komme igennem med sine klagemål, fordi de lavfrekvente lyde opleves meget kraftigere end normalt hørende mennesker?

I udsendelsen bliver der nævnt, at man kan få alvorlige depressioner af de lavfrekvente lyde, som kan føre til selvmord - og man skal tage lyden alvorligt.

Krestin Person Way har haft mange samtaler med professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for Akusitk og Lavfrekvent lyd? Hun skulle have været med i et forskningsprojekt om lavfrekvent støj, lyd og vibrationer. 

                                __________________________________

Naturgasledningen over Jylland, Fyn og Sjælland

G.N. har været i kontakt med en person fra vejvæsnet der arbejder med pumper og som fortæller, at hunde nærmest flygter fra modtager terminalen ved Nybro Jylland ved indførelsen af gasledningen fra Vesterhavet p.g.a. meget dybe pumpelyd, som mennesker ikke hører på stedet? Dyerne har med andre ord en 6. sans som er fjernt fra mennesker?

Varme- Kraftværker i søgelyset

Hunde-Journalen nr.1/2005

Private lydteknikere forsøgte allerede i 1996 for egen regning, at finde den lydløse støj/infralyd og STRUKTURLYD?

Det blev dokumenteret, at der kommer kraftig infralyd både gennem luften og som vibrationer igennem jorden fra de gasfyrede kraftvarmeværker. Thisted kraftvarmeværks dybe buldren generer f.eks. et af vore medlemmer, selv om han bor ca. 1 km fra værket. Da det blev vibrationsdæmpet, får vort medlem omsider fred i hjem. 

Vi bliver i Landsforeningen Infralydens Fjender kontaktet af flere lydeksperter, der fortæller om de alt for dårligt lydisolerede varme-kraftværker, og at man også har haft opgaver, hvor de dybe lyde og vibrationer i hjemmet kom fra naturgasledningerne, selv om disse lå mange kilometer fra boliger. Der sker det, at lyden/vibrationerne fra et kraftvarmeværk, hvor man har undladt at vibrationsdæmpe motorfundamentet, går gennem naturgasledningerne - som via vandårer igen kan vidreføre lyd/vibrationer uendeligt langt. Ligger der så et hus på en sådan vandåre, går både lyd og vibrationer gennem fundamentet og op i huset som "STRUKTURLYD"??

Vor forening bliver mere og mere kendt, også i vore nabolande Norge og Sverige, der sender oplysninger om infralyd til os, og vi finder ud af, at Danmark i forhold til mange andre lande er ca. 30 år bagud i sin viden om infralyd.

Disse oplysninger kan bekræftes af et af vore medlemmer, der fortæller, at hans papegøje virkede trist og stresset i den tid, han boede i et hus med infralyd. Papegøjen, som han havde haft i 35 år, opførte sig slet ikke mere som den livsglade fugl, han kendte så godt, men sad bare stille på bunden af buret....indtil han flyttede til et andet hus - UDEN infralyd. Så blev fuglen "sig selv igen". Et andet af vore medlemmer - Søren Kristoffersen fra Hesselager - havde mange muldvarper i sin have, indtil han fik en nabo-virksomhed som udsendte vibrationer og infralyd på 16 hz 58 dB(G). Herefter er der ikke et eneste muldvarpeskud mere i haven - dyrerne forsvandt, og i fuglerederne finder han desværre alt for ofte døde fugleunger. Infralyden stresser og ødelægger alt liv, idet både ham selv og konen flere gange har fået blodpropper og blev indlagt. Lægen tilskriver infralyden som værende årsag til infralyd i deres hus.

Vi sidder hos familien Jørgensen i Slangerrup, fortæller Solvej Odderskov, hvor "Mita" glad gnasker på en hundekiks - efter meget nysgerigt at have betragtet lydmåleren, der står på bordet, og som netop har bevist, at "Mita", som er en lille klog Tibetansk Spaniel, har en meget fin hørelse - også når det drejer sig om infralyd. "Mita`s" ejer er kede af, at deres så livlige og glade hund er ked af det, når infralyden især om natten buldrer løs i hjemmet. Når lyden er kraftig, gemmer "Mita" sig under sengen - og ofte vil den ikke med ind i huset efter en lille "luftetur". Grunden er netop dokumenteret: Lydmåleren viser tydelig INFRALYD i huset, men hvorfra lyden kommer, vides ikke. Måske fra et - eller flere kraftvarmeværker?

Oplysningerne herfra fik klimatolog og indeklimaekspert Gerhard I Nielsen til at tvivle, om mennesker er plaget af lavfrekvent støj fra 20-150 Hz, men i stedet tror mere på "STRUKTURLYD" og infralyd, som er opstået af vibrationer fra jorden eller gennem strukturer i fundament, gulv og lofter?

En gammel B&W diselpumpe som kan sende infralyd gennem luften (atmosfæren) og vibrationer gennem jorden i en stor afstand?

Farlige vibrationer fra vand- eller varmeværker

Farlige vibrationer i parcelhuse, lejligheder og højhuse

Kilde: Indeklimakonsulent G.N. for Scandion 1985-1996

 

Farlig "STRUKTURLYD"?

Vi sløver vores sanser hver eneste dag gennem det massive bombardement af sanseindtryk, lydløst støj bl.a. infralyd og vibrationer "STRUKTURLYD" vi udsættes for. Hørelsen og følesansen er det mest særlige udsatte, fordi vi ikke kan undslippe den sådan som vi i ret høj grad undslipper vore øvrige sanser, lugt, smag og følelser.? Vi udsættes for enorm mængde støj i dagligdagen, som nedsætter vor følsomhed for de fine lyde, der er i musik og sang, siger Molly Scott. I hendes Workshop opfordrer hun folk til at lytte, lytte, lytte - i modsætning til blot at høre?

4,1 Udarbejdelse af orientering fra Miljøstyrelsen, infralyd, lavfrekvent støj og vibrationer i det eksterne miljø 1997:

Kraftig måling af infralyd på vandrør helt op til 70 dB 16 Hz

Kilde: indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996

Kilden Vibrationerne fundet 2021 er så kraftige, at vandforsyningens stophane i boligen bliver lukket fra kl.22,30- 8.00 morgen af Gerhard I Nielsen. Den var årsag til infralyd i soveværelset i 25 år idet den også resonerer med naboens vandforsyning til kraftig springvandspumpe.

Kraftige vibrationer, infralyd og lavfrekvent i soveværelset?

Vibrationerne kommer fra vandforsyningen?

Vibrationer op gennem jorden fra Cityringen i København

På Nørrebro Heimdalsgade fik en beboer i en lejlighed voldsomme problemer med vibrationer da man åbnede for den første kørsel med tog. Vibrationerne var så voldsomme, at sengen og møbler stod og rystede om dagen og sent på aften, så man ikke kunne sove. Store dele af København var ramt af Citybanen under opførsel af støj og vibrationer fra tung trafik, kraner og udboring af tunellen til Cityringen.

Det samme skete med Netbanen i Århus da man prøvekørte den første skinnebus i 2020.

Naboens vaskemaskine gjorde hende syg

Nat efter nat skete det. På præcist samme tid om natten var min veninde vågen med en heftig hjertebanken. En lettere panikslagen og fortumlet, måtte hun sætte sig på sengekanten i det svulmende mørke, imens resten af sin familie sov trygt. Med hånden på sit hjerte konstaterede hun egen uro, at noget aldeles var galt i kroppen. Lægens dom faldt pumpe, da hun under en konsultation fortalte de natlige, udsatte sener over for ham, "Du har højest sandsynligt angst", og det vil kræve medicin, lød det helt dramatisk.

Den diagnose måtte hun lige give tid til. Hverken lysten til piller eller en ny livsrolle som angstplaget var så stor. En nat var den gal ige. Da hun i mørke på ny sad og med sved på panden, noterede hun sig, at garderobeskabet rystede lidt og at der i værelset lød en snurrende infralyd. Nustikker det hele af for mig, tænkte hun, indtil hun fik tanken om og opdagede, at vibrationerne opstået infralyd helt og holdent stammede fra underboens vaskemaskine, der var gået i gang med timer og centrifugere kl. 3 om natten. Mange beboer i etagebyggeri er voldsom plaget af op/vaskemaskiner der ofte sættes i gang sent om aften og som kører om natten. Den samme oplevelse genkender G.N., hvor genboens vaskemaskine i Olivenlunden Tåstrup i 1996 startede sent om aften kl.22 til kl.030 med at centrifugere om natten.

Spørgeskemaundersøgelse udsendt fra Aalborg Universitet om infralyd og vibrationer

Svar fra spørgeskema undersøgelse

ca. 45 procent af dem som er plaget af infralyd oplever vibrationer på kroppen, når de ligge ned f.eks. i deres senge eller sidder i møbler?

Skurken af infralyd blev fundet efter flytning fra lejligheden

STRUKTURLYD og vibrationer fra ventilationsanlæg gav familien alvorlig stress, undetryk og "iltmangel" i lejligheden

Kilde. klimatolog G.I.N.

Da man i 1993 installerede ventilationsanlæget på toppen af tagryggen til en lejlighed i Hvidovre, oplevede  familien et voldsomt atmofærisk undertyk hver gang man åbnede mellemdøre til gangen, værelserne og WC. I døren ud til wc kunne man tydelig mærke trykket, idet lorteluften blev suet ud derfra og det var ikke små mængder af ren luft i løbet af dagen, incl. den varme der kom fra radiatorerne. Lejligheden blev nærmest hermetisk tæt da man skiftede til nye vinduer i lejligheden. Mange boliger er så tætte i dag, at børn bliver syge fordi de ikke får nok "ilt" til deres lunger til udvikling og voksealder. Jeg har besøgt mange børneværelser, som er så tillukket som en kostald? Luftens vigtigste negative ioner (elektroner) har indvirkning på mange sygdomme, derfor er mange astmapatienter også blevet hjulpet i gamle dage ved ophold i Norges eller Østrigs bjergfjelse, hvor luften er 100% ren og fyldt med negative ioner.

Et halvt år efter udgivelsen af Søndags Uge bladet BT udkom, fandt man den dybe brummelyd i lejligheden fra en ventilator på toppen af tagryggen af ejendommen. Lyden forplantede sig til flere lejligheder i ejendomskomplekset. Lyden var så alvorlig, at et ægtepar blev skilt fra hinanden, idet konen ikke kunne høre brummelyden om natten. Manden tog sin lille søn med til mødrehjælpen og fik husly og fred for brummelyden. Gerhard Ingemann Nielsen blev ringet op af forstanderen i Mødrehjælpen, fordi hun ikke troede på manden som havde søgt hjælp. Historien er ikke enestående, idet mange i Landsforeningen Infralydens Fjender har måtte sove på hotel, sommerhuse og campingvogne for at overleve. Miljøstyrelsen har ikke ville hjælpe over 100 i 1996, som var plaget af infralyd og vibrationer i deres boliger.

Alvorlige søvnforstyrrelser skyldes lavfrekvent lyd og vibrationer

Kilde: Bolig- og Miljøstyrelsen, lydforsker, ingeniører m.fl.

rigtig mange parcelhuse, bondegårde, beboelsesejendomme og lejligheder plages lejerne af opstillede tekniske installationer som giver vibrationer og brummelyde f.eks. fjernvarme (rør), ventilationsanlæg, varmepumper, cirkulationspumper, varmeveksler fra varme- kraftværker, oliefyr- og gasfyrsanlæg, vaskekældere, elevator og udluftningmotorer o.s.v. Alle instalationer forplanter sig gennem hele beboelsesejendommen og boligen som farlige bygningsresonanser. Ofte kan kraftige bastoner fra stereoanlæg gennembore væge- lofter og gulv til nabo gennem hele højhuset fra 15. sal.

Det var samtale med den danske direktør og ingeniør fra Silenator Novum m.fl., der for alvor i 1996 fik klimakonsulent G.N. fra Scandion 1985-1996 til at lede tanken hen på farlig "STRUKTURLYD" og bygningsvibrationer, idet mange fisker fra fiskerkutter ikke kunne sove om natten på havet:

I 1995-96 vandt og gennemførte Silenator således en EU-lecitation sin lyddæmpning for et af Londons største varme- kraftværker, Citigen Pover Station, der var så præget at støjproblemer, så tagstenene bogstaveligt talt lå og klaprede i takt med støjen af infralyd op over 100 dB fra de store gasmotorer og gasbrænder. Silentors lyddæmpere formindskede støjniveauet med helt op til 20 dB i forhold til traditionel teknologi på skorstenen, hvor 3 dB svarer til en halvering af støjen i atmosfæren!!......

Silenator Novum blev stiftet i 1993, da grundlæggeren Eyvind Frederiksen overdrog virksomheden til  Silenator A/S til sønnerne. Siden starten har Silenator leveret lyddæmpere til omkring 75 procent af den danske fiskerflåde. Ud over busser og lastbiler vil Silenator lyddæmperne have stor betydning for bekæmpelse at støj og luftforureningen fra entrepenørmaskiner, skibsmotorer, hurtigfærger "Catemeran", kraft- varmeværker, støvsuger, plæneklipper m.m.

Forestiller man sig, at alle lastbiler skiftede til Selinator lyddæmper, ville besparelserne i 1996 svare til 30 milliarder liter brændstof hvert år, og den miljømæssige effekt ville være enorm, siger Lars Fredereksen fra Silinator Novum.  

 

Billedet viser også infralyd, vibrationer selv om det er lavfrekvent?

Den statiske feltstyrke bestemmer din helse

Det østriske forskertema ved den tekniske højskole i Graz, professor Josef Mose, docent Gerald Fischer og professor Stefan Schuy fra hygieniinstitute respektive, elektro og biomedicin antog allerede med 100% sikkerhed i 1960, at "vibrationer" fremkaldt af infralyd fra tung trafik, diseltog, jernbane, motorveje, og betonbygninger i moderne byområder formindsker eller ganske til og med totalt eliminerer den livsvigtige "statiske feltstyrke" som vi trives med under REM-søvnen i soveværelset på 1-3,5 Hz). De forsøgte, at stoppe moderne betonbyggeri i byområder på grund af at det formindsker og ødelægger den "statiske feltstyrke". Ved afskærmning af det elektriske jordspændingsfelt viser forsøgsmus en formindsket tørst ligesom en ekstremt syreomsætning i levercellerne, nøjagtig det som sker i boliger med infralyd d.v.s. nedsat livsvigtige iontal af ilten (negative ioner)?

Forsøgsdyr som levede i en forstærket feltstyrke i Østrisk bjergområder på 1.000 - 5.000 volt pr. lodret meter udviklede en bedre modstandskraft p.g.a. livsvigtige negative ioner (ilt) lige som astmapatienter ved ophold i Norges højfjelde. Det var årsagen til, at videnskabsmænd i 1970èrne hævder, at vi er omgivet af en elektromagnetisk stråling fra jorden og at dette statiske felt bliver forvrænget af menneskeskabte EM-spektra fra motorveje med trafikstøj, jernbaner, fly og lufthavne og boligen eller arbejdspladser med ventilationsanlæg. På Københavns Universitet Amager fandt man farlig infralyd i nogle lokaler, hvor der opstod "statisk elektricitet" på 5.000 volt så personalet blev syge over en lang årræke på 25.

Leveren er en central organ for kroppens omsætningprocesser. Flere forskere samfør leverens funktion med årsagen til afkomt af cancer. Forsøgsdyr som derimod levede i en forstærket feltstyrke på 1.000-5.000 volt/m udviklede den bedste modstandskraft.

Farlige vibrationer i området fra 1-20 Hz som gør mennesker syge?

Miljøstyrelsen afviser klage gang på gang

Skænderi mellem tidligere ingeniør Jørgen Jacobsen Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelse?

Kilde: G.N. indeklimakonsulent Scandion 1985-1996

Lydløst støj "STRUKTURLYD" fremkalt af vibrationer (ELF) ekstrem lave frekvenser, fremkalder kronisk sygdomme, hovedpine, svimmelhed, psykiske problemer, søvnforstyrrelser m.m. som dræber mennesker langsomt?

Jeg har været udsat for psykisk lydtortur

Det var umuligt at råbe miljømyndigheder og kommuner op om hjælp, fortæller indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996? De er så enerådig uden kendskab til infralyd, bygningsvibrationer, strukturlyd og Rem-søvnen!!....

Voldsomme vibrationer ledsaget af "STRUKTURLYD" i lejligheden

Der blev senere målt kraftig lavfrekvent lyd og vibrationer i lejligheden Arnold Nielsens Boulevard 177, 2, en usynlig støj fra nedslidt ventilator på tagryggen, vibrationer og STRUKTURLYD", som gjorde familie G.I. Nielsen alvorlig syg med senere alvorlige følgevirkninger!!...

Infralyd det farlige og ukendte miljøproblem i det 21. årh.

LIVSVIGTIGE IONER OG FARLIG INFRALYD

Kilde: klimatolog G.N. Scandion 1985 - 1996

Richard M. Carlton dr. med. næstformand, American Institute of Medicinsk Climatologi indleder sin rapport med ordene: En af Verdenshistoriens upåagtede lære fra Bibelen fortæller, at mange teknologiske fremskridt let kan gå hen og få alvorlige konsekvenser for hele menneskenes sundhedstilstand i det 21. århundrede, idet han henviser og nævner eksempel, da man i oldtidens Ægypten førte vand gennem  Nilen kanalernes tørre egne, førte man også en epidimi af fåreflynderparasitter og virus dertil?

Et andet eksempel er de mange ulykker, der opstod som følge af oplagering af korn i siloer f.eks. skimmelsvampe på det oplagrede korn, som resulterede i epidimier med haluciationer (vrangforestillinger), symptomer som LSD-lignede halucinogen af rugsvampen, der florerede i Middelalderen og blev anklaget som "HEKSERI"?

I dag har man frataget luften i indeklimaet nogle af dens livsvigtige bestanddele som f.eks. "de negative" IONER, som forhindrer virus i at sprede sig i indeklimaet; samtidig har man lukket andre bestanddele ude, som f.eks. visse naturlige omgivende elektromagnetiske spektra (jordens oprindelig Schumann frekvens på 10 Hz, det er feltstyrken (se billede) neden under!!... I mellemtiden er der blevet tilføjet nye skadelige bestanddele, som f.eks. en lang række "Elektromagnetiske" (EM-spektra), infralyd og ekstreme lave frekvenser, sendermaster, mobilstråling o.m.a. som ikke fandtes er altså blevet "forældet" og "forstærket" af skadelige energier lige som kornet at man har tænkt og bekymret sig om, hvad disse konsekvenser vil medføre: IONBALANCEN ødelægges af hermetisk lukket boliger, betonhuse og af maskinstøj, herunder ventilationsstøj, elledninger, mikrobølgeovne, vaskemaskiner, køleskabe, pumper til vandforsyningen, olie- og gasfyr m.m., så de livsvigtige "ILT-molekyller således reduceres og forsvinder ikke alene fra vore omgivelser, men også den mad vi spiser (maskinfremstillet)?

Den naturlige "feltstyrke" fra jordens begyndelse, har de sidste 100 år ændret sig væsentlig og skaber forstyrrelser på de "kosmiske felt og stråler", som rammer jorden?

Medicinal Climatologi

Over hele verden er der fremkommet og findes rapporter om ansatte, der bliver utilpas og syge, når de færdes eller opholder sig i bygninger nær hurtigkørende tog, tung trafik, motorveje, lufthavne, kontroltårne, højhuse, industri og kontorbygninger med ventilationsanlæg eller instalationer, siger Richard M. Carlton, dr. med. næstformand i American Institute og Climatologi i en rapport fra 1985.

Når vi når frem til spørgsmålet om elektromagnetiske (EM) spektra eller ELF (ekstreme lave frekvenser) i vores hjem og kontorer fortæller Richard M. Carlton, findes der en hel masse hel præcise rapporter i Riters (14) til F.R.G fra 1985:

I en bygning 10 meter væk fra "The Ferdal Railwaus" luftventilationssystem blev der målt mere end 100 v/m, ikke blot bag vinduerne, men også bag murstensvæggene og med frekvenser langt under lysnettets 50 Hz. Disse målinger linger til forveksling mine egne i vores parcelhus, vibrationer fra genboens kraftige springvandspumper som sætter vibrationer overalt i vores parcelhus på 4. 16. 20 Hz. og som jeg har været plaget af i næsten 25 år med hospitalsindlæggelser. Hverken læger, hospital eller kommunen vil gribe ind i sagen og få dem stoppet!!...

Ritters ham med opfindelsen af jordskælvsmåler, har forlængst i det 19. årh. anført mangel på "neurologisk" respons på disse spektra og nærer stærkt mistanke om, at frekvenser langtunder 50 Hz (lysnettet) vil vise sig at have biologiske virkninger på mennesker i fremtiden, artikel (17.09 1985) Richard M. Calton. En af Riters velkendte fund fortjener nemlig at blive kraftig fremhævet her: I en bygning, der var genstand for undersøgelse, kontrollerede man et "tomt rum", hvor det eneste udstyr var en loftlampe der var "slukket": man fandt stadig en frekvens på 50 Hz med en feltstyrke på 500 v/m (se billede) om feltstyrke på landjorden.

Den amerikanske forsker, Th. E. Barden, skriver i en række publikationer og bøger, hvordan man ved hjælp af lavfrekvente radarbølger er i stand til at fremføre psykiske belastninger, som kan føre til masseselvmord i berørte områder.

Den græske "PANDURA ÆSKEN" FYLDT MED ULYKKER

kilde: klimatolog G.I.N.

I 1999 modtager klimatolog G.N., medlem af Landsforeningen Infralydens Fjender et brev fra en synsk kvinde, som han læser grundigt igennem og kontakter Matrikelstyrelsen for at få klarlagt om der tidligere har været jordskælv registeret i Ringsted. I brevet fra den synske kvinde står der følgende:

Den amerikanske forsker, Thomas E. Baerden, skriver i en række publikationer, tidsskrifter og bøger, hvordan russerne ved hjælp af radarbølger og ekstrem lave frekvenser (ELF) infralyd området, er i stand til at fremføre bakterier og virus, eller psykiske balastninger, som kan føre til masseselvmord i berørte områder.

I 1962 forstod man ikke, hvorfor alle i den amerikanske ambasade i Moskva blev syge. Ruserne sendte gennem længere tid relativ lave frekvenser af infralyd og vibration i aflytningsøjemed. Da to ambassadøre døde hurtigt efter hinanden af kræft, iværkasatte daværende præsident Kennedy den tophemmelige undersøgelse "OPERATION PANDURA", der afslørede grunden: Personalet blev i hemmelighed studeret af de amerikanske myndigheder som formodentlig var interesseret i virkningerne af meget lave frekvenser, efter som de lå under de i vesten godkendte værdier. Ruserne sendte infralyd som "vibration" ind i ambasaden. Ingen hørte lyden, men den virkede!!......

Her er Ninas Paradis fanget i et lydhelvedet

Kilde: G.N. klimaforsker, atomfysiker og ionekspert

I dag er Ninna et nedbrudt menneske og psykisk vrag p.g.a. infralyd som Næstved Kommune afviser. G.N. har kontaktet kommunen og nægter infralyd, som kommer fra en nærliggende svinefarm.

Kilde: Familiejournalen Nr.32 - 9. august 2010

Jeg forlader aldrig mit barndomshjem

Brummelyden har gjort Ninna kronisk syg!!...

Nina elsker sine dyr og sine marker og har gjort det lige siden hun var barn og fik ejendommen i arv, men hun betaler en høj pris for at blive her. Hun er en af de mange danskere, der er plaget af lavfrekvent lyd, som de fleste mennesker normalt ikke kan høre. Derfor kæmpede Nina siden foreningen Infralydens Fjender startede i 1996 mod myndighederne kommunen og "Miljøstyrelsen", der siger, lyden ikke findes - men Nina vil ikke give op.

Det er dejligt ude hos Nina. Fire tønder land med heste på engen, to gæs, der giver besked, når der kommer gæster, og hunde, der følger hende med tilbedende øjne, hvor hun går og står. Det er Ninnas paradis, som ligger i omegnen af Næstved for enden af en lang grusvej.

Nina har boet her, siden hun var ganske lille pige, og tingene skal helst forblive, som de altid har været. Men det er de ikke, for Nina kan høre det, de fleste mennesker ikke kan. Lavfrekvent infralyd hedder det med et fin ord. Det betyder, at Nina kan høre en lyd lige som tusinde andre i Danmark, som en lastbil i tomgang hele døgnet, somme tider så kraftig, at hun også kan føle vibrationer. Sådan har det næste været siden hun blev medlem af foreningen Infralyd. I begyndelsen anede Ninna intet om den slags moderne ting, og hun vidste da slet ikke, at hun ifølge Miljøstyrelsen er en af de tre-fem procent 300.000 af befolkningen, der lever i et støjhelvede med toner, vi andre ikke kan høre, skriver Familie Journalen som besøgte Nina i 2010.

Nina spurgte sine naboer i omegnen, om de kunne høre lyden, og hvad det mon var, men der var ingen dengang, som kunne høre den. Så gik jeg til lægen, for der måtte jo så være noget i vejen med min hørelse. Det var der ikke. Mine øre fejler intet, men jeg havde forhøjet blodtryk, så jeg gik hjem med nogle piller og skulle se tiden an.

Hverken piller eller tiden hjalp. Lyden var der, og lyden gav Nina hovedpine. Men det værste var næsten, at ingen troede hende. Hun ringede til Teknisk Forvaltning i Næstved Kommune. Hun tænkte, det måske kunne være udsugningsanlægget på en nærliggende gård? Kendte Kommunen noget til det? Det gjorde Kommunen ikke. De mente samtlige lovkrav om stø var overholdt, men de indvilligede da i at komme ud og måle støjen hos Nina. Det gjorde de også i november 2010. De fandt ingen lydgener og Nina mener lørdag d. 9. april 2020, at der blev brugt forkert måleudstyr efter som hun har haft en lydmåler, som kunne konstatere infralyd på 16 hertz knap 50 dB?

Siden 2010 har Nina været til lægen mange gange, selv om hun aldrig før havde tid til at tage ind til byen for det pjat. Hun er desperat, fordi hun har ondt i hovedet og ondt i ørerne, og lægen har forsøgt at hjælpe - også med at sende Nina til psykolog.

- Jeg kan da godt snakke om mine problemer og om lyden, men det ender hver gang med, at jeg får recepter på nye piller, og har snart fået så mange slags piller: beroligende piller, blodtrykspiller og så fik jeg også piller mod skizofreni, for det var der også en, der mente, jeg fejlede. Jeg tog en pille og blev så hundesyg, så det holdt jeg op med, for jeg er sikker på, at det ikke er mig, der er noget galt med: Jeg tror på, at det er lyden, der ødelægger mit liv.

Dyrene reagerer også

Når Nina ser på sine dyr, ved hun, at hun har ret. Hundene reagerer også er urolige og sover ikke om natten. Det gør hun efterhånden heller ikke selv, og en dag fandt hun ved et tilfælde ud af, at der er andre som hende bl.a. Hunde Journalen.

Nina kom i kontakt med Landsforeningen Infralyd & Miljø, og de har besøgt Nina og den forhenværende formand, Solvej Odderskov, kan også høre lyden. Den findes altså ikke kun i Ninas hoved. Solvej Odderskov kontaktede tidligere indeklimakonsulent Gerhard Nielsen i 1999, som var repræsentant for Scandion 1985-1996 og fortalte om Ninas tilfælde. Da han selv er meget plaget af infralyd i flere af hans boliger, ringede han til Nina lørdag d. 9. april 2020. Tog direkte ud til hendes paradis i helvede og foretog infralydmålinger med sit professionelle udstyr, som viste forbløffende resultater 16 hz ca. 50 dB?

Derfor bor Nina stadig i sit lille paradis, der nu også er blevet hendes eget helvede, for støjen menes at komme fra en bestem kilde, som Gerhard Nielsen har lokaliseret og målt til sky højt i infralyd skalaen tæt på ejendommen og som holder Nina vågen om natten, og som gradvis mister hun sine kræfter og den særlige energi, som Nina har i dag 63 år gammel. Stedet her som Gerhard Nielsen har besøgt er hendes barndomshjem. Her plantede hendes far træerne i den lille lund, som minder om Adam og Eva, her fik Nina sin første hest, da hun var syv år. Måske drømte hun engang om noget andet (giftemål), det har hun lagt bag skulderen, men hun vidste, at hun ikke kunne forlade stedet.

Huset, Nina voksede op i, er meget forfaldent, men stalden, hvor hendes hest har stået om vinteren, står der ikke mere og det er der en forklaring på, siger indeklimakonsulent Gerhard Nielsen, som har besøgt en dyrepsykolog, som gså havde problemer med sine heste og dem hun besøgte, fordi der blev konstateret infralyd i stalden.

I dag 2020 bor Nina i en campingvogn på grunden eller faktisk i flere: I den ene sover hun og hundene, i den anden, med den flotte udsigt, kommer gæsterne på besøg, selv om det sjældent sker. PÅ grund af coronaudbrudet, så blev Gerhard Nielsen ikke inviteret indenfor, men han er sikker på, at infralyden om natten er væsentlig højere også i de tidlige morgentimer.

Nina mistede sin mor da hun var 16 år, og så blev det til at tøsen lige så godt kunne blive hjemme og passe huset og hjælpe på gården. Der blev ikke spurgt så meget til, hvad piger ville dengang, så Nina blev og arvede huset. Det var også hende, der passede faderen, da han blev gammel, ligesom det var hende, som passede medhjælperen, da hun ikke længere var rask.

Nu er der kun Nina og hendes meget få dyr tilbage og hun fortæller til indeklimakonsulent Gerhard Nielsen, at hun har mistet en hund to katte og 7 geder. Hun var omsværmet af katte og den sidste har revet sig i ørerne og fik ørebetændelse som Nina mener, så skyldes det den dybe infralyd. Gerhard Nielsen nævner, at han i 1996-97 boede i Tastrup og flygtede fra et betonhelvede, men hver dag stræffede der utrolig mange vilde katte, som var flygtet fra infralyden i deres betonboliger.

Neden uder billedet: Jeg forlader aldrig mit barndomshjem, har indeklimakonsulenten målt infralyd lige udenfor Ninas hus, som tydelig viser lavfrekvent infralyd, som vil have været langt højere i den højtaler som hun bor i (boligen). Siden Gerhard Nielsen var 16 år og havde interesse for 60`musik og selv den dag i dag er berømt musiker i disse klubber og på Facebook, har han også været beskæftiget med akustik og bygget mange højtaler enheder til sig selv og de orgeler m.m.. Han var en af de første, som vidste at orgellyde ligger helt nede i bunden af skalaen 16 hz. infralyd?

 

G.N. har siden 2019 til december 2020 foretage mere end 100 lyd- og vibrations målinger ude i atmosfæren og boliger, men aldrig nogensinde set så høj en værdi af infralyd omkring Ninas lille bondehus. Her har G.N. målt værdierne i C-vægtet lige som Arbejdstilsynet gør på virksomheder og fabrikshaller? Professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for Akustik & Lyd, Elektroniske Systemer har kritiseret Miljøstyrelsen i Orienteringen nr. 9, fra 1997. Han har stillet sit spørgsmålstegn ved, om Jørgen Jacobsen Industrikontoret har foretaget målinger ned til 1 Hz med lydudstyr, således at grænsens betydningsløshed kan dokumenteres? På trods heraf mente Jørgen Jacobsen ikke, at det i praksis gjorde nogen forskel, og at betegnelsen LpG var almindelig accepteret, selvom der kun måles ned til 5 Hz.. Henrik Møller har endvidere flere gange anfægtet forslag til EFT-analyse med båndbrede op til 5 Hz, idet en så beskeden opløsning er helt utilstrækkelig ved de helt lave frekvenser (vibrationer i boliger), hvor G-kurven samtidig har en stejl hældning (se billede)?

Infralyd og vibrationer i huse af beton er et kæmpe problem for mange - både dyr og mennesker

Kilde: DYREFONDET Hunde-Journalen nr. 1/2005 

& klimatolog G.I.N. Scandion 1985-1996

Forhistorie

Men lad os lige se tilbage på Hunde-Journalen i oktober/november 1995, hvor vi bragte en artikel om en mystisk støjplage (infralyd), der hærgede et stort område i Nordsjælland. Både mennesker og dyr blev generet af dybe, buldrende/brummendelyde i hjemmet.

   At lyden var en kendsgerning blev konstateret af de mange henvendelser, vi fik - og som betød, at vi i det følgende nummer af Hunde-Journalen bragte endnu en artikel - og igen i nr. 2/1996 for "Infralydens fjende nr. 1". Solvej Odderskov havde på det tidspunkt en lang korrespondance med både kommune, Amt, og Miljøministeriet om problemet. Alle afviste at tage sig af sagen.

Hvad er der sket siden?

Hunde-Journalen bringer her et interview med Solvej, stifter af foreningen "infralydens Fjender"

"Jah...det blev....og er stadig...en hård kamp mod myndighederne. Jeg fik efterhånden så mange breve og telefonopringninger ikke kun fra Nordsjælland, men fra hele landet, at al min tid gik med "infralydsagen", som den omtales, og i 1996 besluttede vi at danne en forening i håb om at blive hørt.

Foreningen får navnet "infralydens Fjender", som Dyrefondet jo faktisk allerede havde "døbt" os, og jeg bliver formand.

Også Miljøstyrelsen får så mange henvendelser, at den i 1995 oplyser, at de dybe lyde må betegnes som en landsdækkende lydforurening! Problemet er imidlertid, at man ikke ved, HVORFRA de dybe brummelyde, som minder som en lastbil i tomgang kommer fra? Men "noget må der gøres - vi kan ikke træde vande længere, lyder det fra Miljøstyrelsen.

Sundhedsstyrelsen nedsætter en "infralydgruppe" bestående af 11 personer, herimellem professor i akustik Henrik Møller fra Aalborg Universitet og to embedsmænd fra Miljøstyrelsen.

Ingen penge til forskning

Sundhedsstyrelsen har navne på ialt ca. 110 personer, heriblandt indeklimakonsulent Gerhard I Nielsen fra Scandion 1985-1996, som er voldsom plaget af den dybe brummelyd i sin lejlighed, som mange gange har henvendt sig til offentlige myndigheder med klager over infralyd, og ud af disse 110 vil man vælge 20, der skal deltage i forskning af, hvorfor bl.a. så mange mennesker generes kraftig af de dybe lyde, som andre slet ikke kan høre.

Desuden vil man finde ud af, hvor støjgrænsen i infralyd/lavfrekvens-området skal være fremover?

Gruppen regner sig frem til, at undersøgelsen vil koste ca. 1 mio. kr. Men ak...

Hverken Sundhedsstyrelseneller Miljøstyrelsen vil betale denne ene sølle mio. kr. til så vigtig en forskning. "Infralydgruppen" opløses! Vor forening forsøger at få andre ministerier, heriblandt Forskningsministeriet, til at betale, men nej, ingen - heller ikke de kendte fonde - vil hjælpe med et økonomisk bidrag.

Men...NU bliver det spændende! Hvor kommer lyden fra? Vi venter med tilbageholdt åndedrag - plus hoved- ørepine af den buldrende lyd, som har fået flere til at sælge deres huse - og som får sommerhusejere i Liseleje til at tage hjem til København for at "hvile ørerne og få søvn".

Vi bliver skuffet skuffede........

Historien forsætter under billedet!!......

 

Dyrene er lige så følsom som infralydplagede mennesker

Kilde FREDERIKSSUNDS AVIS 14. jauuar 2000

Hvorfor strander hvalerne....?

Vi har modtaget dette:

Frederiksborg Amtsavis oplyser d. 5 juni 2000, at der nu igen er strandet en kaskelothval på stranden ved Rømø.

Hvaler kommunikerer ved hjælp af infralyd. Hører hvaler infralyd i vandet (skibstrafik), tror de sikkert, at lyden kommer fra andre hvaler, men hvad nu, hvis lyden kommer fra et - eller flere - kraftvarmeværker på land....??

Kan det tænkes, at hvalerne fejlnavigerer - strander - og dør....?

I foreningen Infralydens Fjender har vi fået utallige fra folk i området omkring Esbjerg, hvor alle oplyser, at de generes kraftig af dybe bulderende/brummelyde "baslyde" i deres bolig.

Lokkes hvalerne mon til en pinefuld død på stranden p.g.a. kraftvarmeværkerne, der ikke er lyddæmpende for de dybe baslyde - infralyde - som hvalerne navigerer efter og kommunikerer med? Hvilke frekvenser (HZ) er der i de farvande, hvorfra hvalerne strander?

Svar udbedes fra Miljøstyrelsen?

Med venlig hilsen Solveig Odderskov formand Infralydens Fjender.

 

Tryk på linket: Dømt til lydhelvedet

Dyr, fisk og hvaler varsler seismologiske jordskælvsvibrationer lang tid før udbrud

Mange dyr er i besiddelse af den 6. sans og varsler jordskælv i tide

Når dyr bliver brugt til alarmering af jordskælv

Siden tidernes morgen er der gjort tusinde iagtagelser af, at vilde dyr samt heste reagerer på jordskælvs "brummen" som infralyd og vibrationer minutter eller timer før, det indtræffet. Teorien om, at også mennesket kan forudsige jordskælv, det vil sige opfatte ekstrem lave frekvenser (1-7 Hz) og flygte derfra er ikke ny. De gamle romere, ja selv de første kristne påstod, at mennesket lige som slanger kan mærke jordskælvs og vibrationer og infralyd, og mange gamle  asiatiske kulturer anså elefanter for at være et hellige dyr med særlige evner. Det har nemlig vist sig, at dyr har en særlig god følesans for vibrationer og hørelse i det lavfrekvente område, som kun få mennesker får glæde af, hvis vi forstår at observere dem. Det forskes der i i Australien og U.S.A.. Det er sandsynlig, at dyr registerer og lider under denne påvirkning ved ekstem lave frekvenser (ELF) og i infralydområdet, som mange mennesker umidelbart ikke registerer eller opfatter som farlig før det er for sent?

Teorien om, at dyr kan mærke jordskælv, går tilbage til år 373 f. Kr. og det fortælles, hvordan rotter og slanger forsvandt inden et større jordskælv indtraf i Grækenland.

De gamle romere, mente, at ugler kunne forudsige jordskælv, og mange gamle assiatiske kulturer anså elefanter for at være et hellige dyr med særlige evner, som kan høre infralyd og seismilogiske signaler af jordskælv.

Også i nyere tid er dyr blevet brugt som jordskælvsalarm. Adskellige timer før et større jordskælv indtraf i Californien i 1979, stod heste og sparkede nervøst i deres bokse, og hunde var ukendelige urolige - veg ikke fra deres ejers side. Alt tyder på, at noget jager en skræk i dyrerne, længe før det går løs. Fugle, hunde og katte varslede tirsdag d. 8. maj 1979 et forekommende jordskælv timer før myndighedernes varselsudstyr slog alarm, fortæller indbyggerne i den lille nordcaliforniske by Willits, ca. 200 km nord fra San Fransisco.

Papagøjer skreg, hunde knurrede og katte flygtede udendørs to timer før geologernes seismografer slog alarm om jordskælvet, der nåede en styrke på 4,8 på Richterskalaen. Det var det andet jordskælv, der ramte San Francisco området i løbet af ti dage i 1979. 

En jugoslaver har engang fortalt indehaveren af denne hjemmeside www.vitanyhed.dk som i 35 år har været indeklimaspecialist, forsket i jordskælv og infralyd siden han blev ansat i det nordiske firma Scandion 1985-1999, han beretter således: Mange mennesker kan fornemme og vågner op et par minutter lige før jordskælv og rystelsen kommer, og hvis man har dyr, bliver de temmelig urolige, idet hunden begynder at slikke mennesket i hovedet, hvis man sover. Han fortæller også, at nogle mennesker er født med "den 6. sans" og er i stand til at fornemme vibrationer med kroppen og høre den meget dybe "brummen", der jager som skræk og rædsel i mennesket, som er ubeskriveligt. Nogle minutter før lyden af jordskælv og rystelserne kommer, når de at styrte ud af bygninger før den styrter sammen, hvilket er blevet mange familiens redning i Jugislavine og Asien. Den dybe infralyd er ikke til at spøge med og kan høres af mennesker, idet Moses fra Det gamle Testamente også kunne forudsige jordskælv, vulkanudbrud, oversvømmelser osv.. Overalt i Bibelen kan vi læse om infralyd, der skræmmer folk fra sans og samling. Vinden blæser hvorhen den vil, siger Jesus og du hører dens "infrasus" i Johannes Evangeliet?

I Kina har man i tusindevis af år bl.a. brugt dyrs opførsel til at varsle om forestående jordskælv, og det skal ad denne vej have været muligt at forudsige mange større jordskælv i Kina. I 1975 blev 150.000 kineser reddet, da byen Haicheng blev evakueret, fordi dyr begyndte at opføre sig mærkeligt. De fleste af byens indbyggere nåede at komme ud af byen, inden et kraftig jordskælv ødelagde 90 procent af byen.

I juli 2004 kom dyrerne i den zoologiske have i byen Ansham i Kina med i byens seismologiske observationsnetværk. "Omkring en uge før et jordskælv til dyrernes adfærd bliver mærkbart anderledes", sagde lederen af det seismologiske kontor i Kina, da dyrerne blev en del af netværket, der skal observere jordskælv.

Dyr har gode sanser, som vi mennesker kan få glæde af, hvis vi forstår at observere dem. Det er sandsynligt, at de kan registere sygdomme hos os mennesker, før det er muligt for lægevidenskaben at opdage dem. Det forskes der i - i Australien og U.S.A.. Det er ligeledes sandsynligt, at de lang tid før nogle mennesker som er plaget af tøj, også kan registere - og lider under - andre påvirkninger som f.eks. infralyd, som vi mennesker i fleste tilfælde ikke umidelbart registerer eller opfatter som skadelig.

En af det forrige århundrets største forsker Victor Svhaubergs skrev læren om vandets væsen: Det cykloide bevægelsesprincip. Begge disse principper findes i naturen, men spiralprincippet må have overtaget, hvis udvikling skal være mulig. Og nu opdager Schauberger noget skæbnesvangeret: Den teknik, mennesket har skabt, udviklet og frem for alt udøver i vore tid, er opbygget på det nedbrydende, opløsende princip. Overalt dampmaskinen, bil og flymotorerne, måneraketter og atomkraft, varme- kraftværker, og i vandets behandling (filtrering) og i varetagelse af skov og jord - anvender mennesket denne nedbrydende teknik. Vi udløser dermed en alment nedbrydende energi (positive ioner) og skaber kvalitetsforringelse, naturødelæggelse, sygdom og degeneration?

Victor Schaubergs natur og livsopfattelse, kan ikke afvises fra nogen side, idet han hentyder til farlig infralyd, lavfrekvent støj og vibrationer, det værste i det eksterne miljø.

På de egne hvor fønvinden blæser særligt meget, har man gennem generationer observeret, at blæsten her har et stort indhold af "infralyd" med ekstrem lave frekvenser som frembringer kolosale humørsvingninger i den lokale befolkning. Hunde og ulve står i timevis og hyler en skrækslagende tudende lyd. Man ved, at føhnvinden kan medføre raserianfald og depressioner med selvmord til følge p.g.a. af skadelige positive ioner som den frembringer. På Malta har man fundet en gammel lov fra Middelalderen der fortæller, at man ikke kan dømme en morder til døden, hvis forbrydelsen er sket under føhnvind med infralyd.

Vekselstrømsfeltet nær jordoverfladen må ikke forstyrres

 

Allerede i 1960èrne bekræfter det Østriske forskertema professor Josep Mose, docent Gerald Fochoe og professor Stefan Scuye fra hygieninstitut for respektive elektro og biomedicin ved teknisk højskole i Gratz den konklution med 100% sikkerhed, at betonkomplekser beliggende i moderne industriområder, skorstensudslip fra varme- kraftværker (buller), motorveje, lufthavne, skibstrafik herunder store containerskibe o.s.v. til og med eliminerer ødelægger jordens naturlige "statiske feltstyrke", som vi bor og trives bedst ved!!......

Langs de viste kraftlinjer (billede øverst på denne side), går der fra ionosfæren til jordoverfladen en uafbrudt vekselstrømsfelt af en styrke som varierer med ledningsevnen i luften. Nær bakken er styrken af det elektriske felt ca. 130 volt pr. meter i gennemsnit, og den varierer i løbet af døgnet med ca. + eller minus 20% af denne middelværdi (se billed 2) nederst, hvor døgnrytmen bliver højest kl.20,00. I nærheden af højder (se billede 1.) i landskabet, hus, træer og bakketop o.s.v. ligger feltlinjerne, op til 2000 - 5000 volt pr. meter. Feltstyrken varierer også ved vejrskifte, således at i stormvejr eller stærk blæst ændres styrken. Ved tæt tåge kan lydbølger fra lastbiler, tog og flyvemaskiner nær lufthavne også ændre styrken, det elektriske felt? Lydbølger fra holdende lastbiler nær boliger og  i tæt tåge kan slå ned i tagkonstruktionen og ændre boligens feltstyrke og frembringe dybe vibererende lyde i form af "infralyd" og ændre det elektriske felt så der opstår brummen i boligen?

At der udgår en baggrunds- og normal omgivende elektromagnetisk stråling fra jorden, siger Richard M. Carlton, dr. med. næstformand, American Institut for Medical Climatologi i en raport fra 1995. Han får ustandselig henvendelser fra europæiske videnskabsmænd som hævder, at dette er tilfældet og at menneskeskabte Elektro magnetiske spektra forvrænger feltet i bygninger og ligefrem forstærker lydniveauet med ekstreme lavfrekvent støj; elektriske instalationer i bygninger, ventilationsanlæg, elevatorer,  olie- eller gasanlæg, kølekompressor, varmeveksler, pumper, opvaskemaskiner, tørretrombler, luftfornyer i loftet, springvand i haven, varmepumper, boliger bygget tæt på vindmøller, højspændingsledninger, transformerstationer, varme- kraftværker, tung trafik, motorveje, jernbane, lufthavne, anlægsrabejder og intrapanørmaskiner, holdende diselbiler i tomgang, traktorkørsel på marker m.m.. Richard M. Carlton hævder at jordens baggrundsfelt som kaldes Schumann - jodresonans har en naturlig frekvens på 7-10 Hz, der falder sammen med det forhold, at 7-10 Hz båndet i det menneskelige elektroencelografi (hjernebølger) forbindes med rolighed og agtpågivenhed, der ikke må forstyres eller forstærkes af Ekstrem Lave Frekvenser herfra i boliger og indemiljø!!...

Mennesket befinder sig således i et elektrisk felt, som varierer fra jordoverfladen i huse og helt op til bjergtoppe. Dette forhold er af klimaforskere sat i forbindelse med samtidig optræden af visse klimabestemte sygdomssymptomer vidt forskellige steder på jordkloden. Udefra, rettet indad mod jorden har vi den kosmiske stråling. Den er en stråling af stærkere art, mere gennemtrængende end den stråling, der kommer fra jordens egne materialer. Den trænger dybt ind i atmosfærene, men standses tæt ved jordoverfladen og laver terrestriske (jordstrøm), kompenserer, og forstærker lyden af den lavfrekvent støj om aften?

Den danske naturvidenskabmand og forsker dr. phil. Emiel Rasmussen, forfatter til bogen "Min Atomlære", fortalte allerede i 1933, at det ikke er jordbunden som sådan eller dens jordstråling, undtagelsesvis  radon som er ophav til kræft o.s.v., men de såkaldte samlede jordfrekvenser, der reagerer på det kosmiske "Statiske feltstyrke" ved jordens overflade. Denne teori støttes også af den verdensberømte franske ingeniør og professor George Lakhovsky samme år (1933), hvor han omtaler de underjordiske krydsende jordstråler af blåler i omegnen af Paris.

George Lakhovsky fortæller i et af sit store værker, at visse huse der ejes af den Franske Jernbaner af Staten, at de funktionærer, der har deres boliger dèr p.g.a. det "Elektriske feltstyrke" og vibrationer fra togbaneskinner bliver syge af kræft o.m.a., så de måtte pensioneres længe før alderdommen. Så snart de kom til at bo andre steder, blev de efter forholdsvis kort tid efter raske. Det er altså den "Statiske feltstyrke", som har indvirknin på rigtig mange sygdomme?

Jeg blive ved med at råbe op, indtil jeg dør?

Jeg bliver ved med at råbe politikerne op, indtil jeg dør?

Teksten mangler til sidst. Hvor professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for Lyd & Akustik tilføjer, at det bør undersøges

Grotesk statslig adfærd fra Miljøstyrelsens side

Ekstreme lave frekvenser (ELF) starter fra 1-15 Hz betegnes som vibrationer

INSTITU FOR ELEKTRONISKE SYSTEMER

LABORATORIET FOR AKUSTIK

FREDERIK BAJERS VEJ 7 B4 - 9220 AALBORG Ø

                                                                               AAlborg. 11. maj 1999/HM

 

Vedrørende MILJØSTYRELSENS vildledning af Miljø- og Planlægningsudvalget i sager om lavfrekvent støj og infralyd.

Når jeg nu henvender mig igen, er det fordi jeg er blevet opmærksom på, at udvalget er blevet vildledt på endnu et punkt.

Udover den forkerte information om min rolle var der i Miljøstyrelsens svar en henvisning til støtte for et af Styrelsens synspunkter i nogle "helt nyfremkommende videnskabelige undersøgelser". Jeg var ikke bekendt med disse undersøgelser, hvilket jeg gjorde opmærksom på i mit brev. Jeg er siden - og senest i forbindelse med et intervivew til TV-program om emnet - blevet opmærksom på, at Miljøstyrelsen i sit svar på et senere spørgsmål indrømmer, at disse undersøgelser slet ikke eksisterer. I stedet henviser man til en påstået støtte for de foreslåede grænseværdier på en international konference afholdt i Gøtteborg (spørgsmål nr. 790, svar dateret 24. september 1997).

Desværre er dette nye svar ikke mindre vildledende end det foregående. Sandheden er, at de foreslåede grænseværdier ikke har været behandlet på den pågældende konference!

Jeg har med dette brev villet gøre udvalget opmærksom på det konkrete tilfælde af vildledning. Desuden føler jeg anledning til at påpege, at det naturligvis er ganske uaceptabelt for den videnskabelige verden at blive misbrugt på den måde af en administrativ myndighed. Jeg håber, der er tale om et helt enkeltstående tilfælde.

Med venlig hilsen

Henrik Møller

professor i akustik

KOPI TIL ORINTERING

sendt til Gerhard I Nielsen

 

INSTITUT FOR ELEKTRONISKE SYSTEMER

AALBORG UNIVERSITET

LABORATORIET FOR AKUSTIK

FREDERIKS BAJERS VEJ 7 B4 9220 AALBORG Ø

                                                    Aalborg, 22. april 1997/HM

KOPI TIL ORINTERING

 

Et medlem af Landsforeningen Infralyd & Miljø har skrevet til Henrik Møller den 13. marts 1997 om nogle spørgsmål i forbindelse med Miljøstyrelsens på tænkte vejledning om lavfrekvent støj m.m.. På baggrund af rejser, skriver professor Henrik Møller tilbage i brev:

Det er korekt, at jeg har siddet i styregruppen for Miljøsturelsens projekt om udarbejdelse af de pågældende vejledning. Reelt har jeg dog haft meget lidt indflydelse på vejledningens indhold.

Styringsgruppen har kun afholdt ganske få møder - et af dem blev endda afholdt på et tidspunkt, hvor man vidste, at jegikke kunne deltage, og jeg fik kun kenskab til mødet gennem pressen. Der har ikke været ført referat fra møderne - i hvertfald er det ikke lykkedes mig at få dem at se.

Mine kommentar til Deltas udkast er slet ikke blevet behandlet af styregruppen, men kun af Delte selv (Jørgen Jacobsen)? Resultatet heraf fik jeg først at se, da vejledningen var udsendt i den offentlige høring. De fleste af mine kommentarer var ignoreret i den udsendte udgave, og jeg har aldrig fået nogen forklaring.

Jeg har forsøgt, at få at vide, hvad der nu skal ske, men det er indtil videre ikke lykkedesa mig. Miljøstyrelsen har gjort mig opmærksom på, at styregruppen er nedlagt, og at den derfor ikke skal behandle høringssvarerne. Det fremkommer ret paradokssal, at høringssvarerne ikke skal behandles af denne gruppe, som netop var nedsat med henblik på at besidde den faglige ekspertise.

Du skriver (medlem af Landsforeningen Infralyd), at du har fået oplyst, at høringssvarerne skal behandles af Jørgen Jacobsen. Det er rigtigt, at Jørgen Jacobsen nu er ansat i Miljøstyrelsen, men da det faktisk var ham, der lavede udkastet til vejledningen, medens han var ansat hos Delta (DTU), kan jeg ikke forestille mig, at han vil få til opgave at behandle høringssvarerne. Han bør selvfølgelig have lejlighed til at kommentere dem, men han vil jo være groft inhabil i behandlingen af indsigelser mod sit eget arbejde! Jeg går ud fra, at dine oplysninger herom beror på en misforståelse.

Du beder om, at jeg gør min indflydelse gældende, så høringssvarerne fpr en seriøs og anstændig behandling. Det håber jeg naturligvis, de under alle omstændigheder vil få, men som du vil forstå er min indflydelse vist meget ringe.

Med venlig hilsen

Henrik Møller

professor i akustik 

 

 

 

 

Miljøstyrelsen tillader 85 decibel (G-vægtning), men har ingen tal på jordrystelser?

Kilde: Landsforeningen Infralyd & Miljø 1997

Miljøstyrelsen anmoder om - at får - tilsendt lydmålingerne fra Frederiksværk kommune, hvorefter den standser yderligere undersøgelser ved at oplyse, at den kommende støjgrænse vil blive sat således, at lydstyrken er tilladt. 

I september 1997 får Danmark som det eneste land "specifikke infralydgrænser" hevet op af lykkeposen, der tillader 85 dB (G-vægtet) i boligen - dag og nat. Infralyd på 85 dB er hentet fra Arbejdstilsynets tilladelse på fabriksvirksomheder, der mener at mennesker kan sove ved denne lydfrekvens? Det svarer til, at man skulle kunne sove klods op af et køleskab hele natten? I Tyskland tillader man ikke højere end 45-50 dB (G-vægtet) ligeledes i Sverige, når skibe ligger i havn med tændte diselmotorer. Omregnet svarer 45-50 dB G-vægtet til under 20 dB (A).

Sådan afskaffede Miljøstyrelsen det, den kaldte for en "landsdækkende lydforurening".

Den blev skrevet væk!

Kraftig kritik, også fra fagfolk, at Miljøstyrelsens "Orientering nr. 9/1997 vedrørende lavfrekvent støj, infralyd og vibrationer i det eksterne miljø" afviser Miljøstyrelsen med oplysninger om, at "helt nye videnskabelige undersøgelser tyder på, at mennesket hører endnu dårligere i det lavfrekvente område end hidtil antaget".

I TV-udsendelsen RAPPORTEN" april 1999 afsløres det, at der slet ingen nye videnskabelige undersøgelser fandt sted!!....

Vibrationer er et kæmpeproblem i boligejendomme

Kilde. indeklimaekspert G.N. klimatolog Scandion 1985 - 1996 og økolog siden 1976

De hyppigste vibrationer i boliger er ventilationsanlæg, cirkulations- og fjernvarmepumper, op/vaskemaskiner, køleskabs kompressor, eller gamle dybfryser, luftfornyer.

Allerede i 1933 skrev vore egen dygtige naturvidenskabsmand dr. Phiel Emiel Rasmussen i sin bog "Grundstoffernes stråling", at det ikke er vandårer som sådan eller dens stråling, der giver et utal af sygdomme heriblandt cancer, men udefra kommende stråling og de såkaldte "kosmiske stråler", der vandrer fra ionosfæren langs jordoverfladen som vibrationer det "STATISKE FELT" fra 1-10 hertz, som varierer med døgnrytmen, årstiden, jordarter o.s.v. Mens isolerende jordarter som sand og grus giver denne stråling fri passage, standses den tæt under overfladen i ledende jordbund som blåler (radon), mergel, malmlejre m.m.. Her frembringes de såkaldte teluriske jordoverflade strømme (bundter af strøm) og vibrationer, som reagererpå med det kosmiske elektriske felt (jordstråling) ved jordens overflade. Her drejer det sig om den elektriske Schuman jordresonans med vekselsstrømfelt og normal frekvens på 8-10 hertz (vandets svingninger) som overlapper feltstyrken med 110 v/m. Det er her de forskellige sider af feltstyrken - luftelektriciteten, jordvibratoner, luftioner og elektrostatiske kræfter påvirker menneskets daglige liv og trivsel i større eller mindre grad. Det er her vores sygdomme spiller en vigtig rolle med al den elektronik vi er omgivet af bl.a. elektricitet, transformatorstationer, varme- kraftværker, trafikstøj, motorveje, flystøj, kompressorer, pumper og ventilations/anlæg (på tagene, i boligblokke og store indkøbscentre osv..

Gasledning fra Vesterhavet og indføring ved Nybro terminalen i Jylland til Fyn og Sjælland. Det er blevet fortalt, at hunde i nærheden af det store gasanlæg ved Nybro bliver utålmodig og vil ikke opholde sig der, men løber væk fra indhegningen. Hunden kan mærke den dybe brommelyd og frekvenser fra 3 Hz eller vibrationer.

Vandtårne nedlagt, skaber farlige vibrationer og EMC strøm i boliger?

Kilde: klimatolog, lyd & audio detctors G.I.N.

Siden vi i Danmark har nedlagt de fleste vandtårne og bruger PVC plastrør til at lede vandet igennem, så er bygningsvibrationer steget, og at det kan måles i boliger som infralyd og vibrationer evt. elektrisk EMC strømkilde? Overalt er der nedgravet gasledninger, pumpestationer for gas kloark, men et alvorligt problem som bliver størrere og større i fremtiden for mennesker og dyr kan også være vandfosyningen for som er meget følsom for lyd, vibrationer og EMC (strøm)? I mange boliger er vibrationer så kraftig fortæller Miljøstyrelsen til Sundhedsstyrelsen i 1996-97, at der kan opstå alvorlige problemer, men de blev tysset ned og skrinlagt?

Denne forskning med EMC er foreløbig under forskning, men sideløbende kommer der flere imformationer om emnet i fremtiden?

Indeklimaekspert G.I.N. tilføjer her, at EMC og vibrationer i boliger kan føre til indlæggelse på psykiatiske hospitaler og med pillemisbrug, hvis der ikke sker mere forskning på området?

Vindmøllestøj i modvind efterlader infralyd til nærmeste boliger

Er vindmøller klimavenlig og hvad sker der med

ELEKTROKLIMAET?

Kilde: G.N. klimatolog, naturvidenskabsmand og økolog siden 1976

I 1932 påviste prodessor Burr ved Yale-Universitetet i USA en anmærks stabil, den såkaldte statisk "elektrisk feltstyrke" (billede øverst). Mellem ionosfæren på 120 km højde og jordtrærænget eksisterer et "elektrisk feltstyrke" spændingsfelt på 400.000 volt. Jordkloden består således af et nedadrettet felt kaldet "den dynamiske feltstyrke", hvilket er højest i bjergene (5.000 v/m) eller bakketop (100 v/m) og lavest ved jordoverfladen og når det bryder sammen, sker lynudladninger. Denne er fysiologisk stimulerende og helbredende på mennesker, dyr og planter. Forsøg med afskærmning herfra i betonhuse (indendørs), som blev udført i Vesttyskland har vist en række negative effekter; påvirker modstandskraften mod sygdomme, giver fysisk og psykiske gener f.eks. søvnløshed, depression m.m.. Dette var tilfældet på Københavns Universitet Amager, hvor en række medarbejder måtte forlade betonklodsen og sin arbejdsplads i perioden fra 1974 til 1985?

Den elektriske feltstyrke kan umidelbart under en højspændingsledning blive 10.000 v/m med en frekvens på 50 Hz. For de mennesker som bor i nærheden af højspændingsledninger kan den ændre og gøre skade på humør m.m. lige som bierne der flygter fra sine bikubber?

I Sverige er det atmosfæriske forhold derfor blevet grundigt studeret ved Marstaobservatoriet uden for Upsala.. Skorstensudslip fra Varme- kraftværker, tung trafik langs motorveje, eller lastvognstog og traktorer gennem en landsby og andet menneskelig aktivitet, kan give ophav til flere tusinde volt og øge de positive ioners skadelige udslip. Mens feltstyrken normalt ligger omkring 100 v/m oplades den til 30.000 v/m mellem atmosfæren og jordtrærænget. Dette giver lokale forstyrelser i boligområder og kan forøge med sygdom til følge.

Ved de samme studier af hovedpine frekvenser på mødet i Upsala i 1976 ved neurologisk klinik og Akademisk sygehus, fandt man blandt 53 migrænepatienter en kurve i bølgemønstret. Hovedpine korrelerede til meget lave frekvenser og elektromagnetiske bølger i infralydområdet.

INFRALYDBØLGER

Lydbølger som f.eks. infralyd og lavfrekvent støj får elektriske ladede partikler som ioner og kroppen til at svinge i takt. Dette gir elektromagnetiske bølger som er omtalt flere steder i disse kaptiler. Hørelsen reducerer ikke denne virkning, tværtimod? Frekvenser på infralyd og bygningsvibrationer ser ud til at kunne gi forskellige virkninger. Der kan opstå resonansfænomener i kropsdele f.eks., nyre, hovedet og rygsøjlen. Muligvis kan infralyd, f.eks. fra ventilationsanlæg, være medvirkende til rygplager. Lavfrekvent støj og Infralyd påvirker også vore hjernebølger (EEG), men kundskaben er begrænset, hvorimod hjertefrekvensen AEG påvirkes af infralyd og lavfrekvent støj. Amerikanerne har længe forsket på brug af infralyd for at gi akut kvalme og opkast i militære sammenhæng. Brugen af infralyd kan bruges til at skræmme og jage demonstranter væk. De velkendte infralydkilder er ventilationsanlæg i store bygninger og kontorer, vejtrafik, motorveje, fly og industri. Stillestående ventilationsanlæg har ofte bøjet dele af rør, så der opstår mærkbar støj i infralydområdet. Infralyd er baslyde som er dybere end øret normalt opfatter. Mennesker kan mærke dette som svage rystelser, hvilket var tilfældet på Københavns Universitet på Psykologisk Laboratorium fra 1974 til 1986, hvor det blev opdaget? Kroppen opfatter infralyd, uanset om vi ikke kkan høre den som stress og sætter en masse igang. Kraftig infralyd kan høres som buldring (brummen). Store højtaler fjerner infralyd og lavfrekvent støj, fordi dette anses som helsefarlig? Virksomheder i industrien kan bruge musik, idet personer på den måde ikke opfatter infralyd!!...

1. søjle Bjergområder, 2. søjle Landsbyer, 3. søjle Storbyer, 4. søjle Kontorer og 5. søjle Ved data/TV- skærme med gammeldags katode rør?

Officielle initiativer i Danmark omkring infralyd målt i boliger

I 1995 tog Miljøstyrelsen initiativer til støjmålinger i nogle udvalgte tilfældige boliger hos klager med infralyd bl.a. hos formanden i Landsforeningen Infralydens Fjender Solvej Odderskov. Målingerne viste typisk et godt stykke under Miljøstyrelsens fastsatte grænseværdi i 1997 på 85 dB (G-vægtet) registeret tal, som viste ca. 50 dB 16 Hz blev opfanget med lydudstyr, der ikke af Miljøstyrelsen regnes for den normale høretærskel i infralyd- og lavfrekvent området på 20 dB A)? Det gav anledning til yderligere grobund for skepsis i forhold til klagerne. Der blev fremsat den hypotese af Miljøstyrelsen (Jørgen Jacobsen) industrikontoret, som tidliger var ansat hos Delta Lyd og Vibration DTU, at klagerne måtte lide af en særlig lavfrekvent tinitus, men dette blev aldrig bekræftet.

Ligeledes tog Sundhedsstyrelsen initiativ efter 110 patientklager i 1994-95 om lavfrekvent lyd til at nedsætte en gruppe af læger, epidemiologer, audiologer, ingeniører og professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for lyd og akustik (Elektroniske Systemer), der skulle gøre sig nogle overvejelser om situationen. Gruppen indså hurtigt, at det mest presserende var at få klarlagt, hvorvidt generne virkelig skyldtes en udefra kommende lyd, og hvis det var tilfældet, hvilke frekvenser og niveauer, der så var tale om.

På grund af stor uenighed, nærmest diskution mellem Sundhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, vedrørende måling mellem vibration og infralyd, og som Gerhard I Nielsen fik aktindsigt i og var medindraget om, så blev forsøget skrinlagt da Sundhedsstyrelsen direktør tog sin afsked, måske syntes hun at et sådan beskedne beløb og finansering til forskning på kun kr.300.000 ikke kunne gennemføres. Således blev det foreslåede program meddelt Gerhard Nielsen af Miljø- og Sundhedsstyrelsen:

Kort tid efter projektet blev opgivet, blev det i hast afløst og istedet udgav civilingeniør Jørgen Jacobsen Miljøstyrelsen på egen hånd Orientering 1997 om lavfrekvent støj, infralyd og vibrationer i det eksterne miljø. uden om eksperter som den verdenskendte professor Henrik Møller, Aalborg Universitet for Lyd & Akustik. Miljøstyrelsens og rapporten anbefaler indendørs støj i boliger ikke overstiger 85 db(G) hvad angår infralyd eller 20 dB(A-vægtet) hvad angår lavfrekvent støj fra 10 - 160 Hz. Med hensyn til frekvenser under 20 Hz sikrer disse frekvenser grænser, at lyden er ca. 10 dB lavere end den gennemsnitlige høretærslel? Dette gav anledning til stor kritik blandt lydfolk, akustiker, audiologer, professor Henrik Mølle, Aalborg Universitet for Lyd & Akustik m.fl. og ikke mindst 60èr musiker, indeklimakonsulent Gerhard I Nielsen.

 

Jeg har i mit arkiv fra 1997 fundet en intersant artikel af den tyske ingeniør og forsker Dr. Wolfgang Volkrodt

Træerne er som antener - mobilmaster?

Den tyske ingeniør og forsker dr. Volkrodt har tidlligere peget allerede i 1980èrne, at skovdøden, er som et resultat af "elektrosmog" - senderfrekvens-forurening fra Radar, TV og mobiltelefonnettet. Artiklen hedder "Øresusen" og skovdøden og han beskylder de samme kilder (og deres interferens) med  andre EMC - elektromagnetisk stråling også for de dybe brummelyde, folk er plaget af.
 
Dr. Wolfgang Volkrodt opdagede allerede i 1980èrne, at træernes grene og blade - og især grannåle - danner små antenner til de høje frekvenser i gigahertz, altså en milliard svingninger pr. sekund. Træerne er elektrisk ledende, idet de er fyldt med saft, dvs. vand, hvori der er opløst en række salte. Træerne er derfor ligefrem i resonans (medsving) med de høje radiofrekvenser, og der afsættes derfor ret så store energimængder i dem. Enhver der bor i nærheden af et skovdistrikt kender dette fænomen (ingen mobildækning) og alt for få mobilmaster i nærheden.  Sender signalet har svært ved at modtage og gå igennem æteren som mobiltelefoni, fordi især træernes blade og nåle opfanger mikrobølgerne fra mobilsenderen og kan ikke sende dem videre til mobiltelefonen. Flere som bosætter sig dèr er slet ikke plaget af de dybe lavfrekvente lyde, hvis der er beplantet grantræer, langt væk fra støjkilder, vindmøller industri m.m.?
 
Skovdøden var stor i Tyskland i 1980èrne også på begge sider af jerntæppet Europas største koncentrationer af militære radarstationer, hvis samlede effekt (energimængde) løber op i milliarder af kilowatt. De totale afsvedene skove på bjergkamme i Erzgebirge forklares officielt med, at det skyldes den sure regn fra forbrændingen af de svovlholdige bøhmiske kul. Såvel her som på denne side af jerntæppet kan man imidlertid umiddelbart se, at skovødelæggelserne er langt værre i radarstationernes udstrålingsområder end andre steder.
Tyske radiofolk, der arbejder med radiosendere, har ligefrem et udtryk herfor: "Richtfunkschneise" (radiokædebrandbæltet), der betegner de nøgne, beskadige skovstriber, der befinder sig i radiokædesendernes strålingsområde.
 
Mikrobølgeovne påstås at være totalt afskærmede, så selvom det ville betyde øjeblikkelig død for f.eks. din hamster, hvis du puttede den ind i mikroovnen og startede den, skulle kæledyret ikke tage skade af at bo i en kasse oven på ovnen. De utallige radio-, mobilmaster, radar- og TV-sendere, som vi er omgivet af, er imidlertid ikke afskærmede. Tværtimod er man interesseret i at få så stor spredning - sending og udstråling af radiobølger som muligt.
Enhver radar- og radiotekniker, der arbejder med disse ting, ved, at det er forbundet med fare at opholde sig i antennens strålingsområde. På en Radio- og TV-station i USA har man f.eks. konstateret øget dødelighed blandt det personale, der arbejdede i stationens kontrolrum. Dette var anbragt øverst oppe i en skyskraber lige under stationens senderantenne med massevis af kabler og udstyr?

Radiobølgernes biologiske virkning

Det kunne altså se ud til, at den tiltagende mængde af elektromagnetisk stråling i form af radiobølger, som miljøet udsættes for (milliard af kilo watt), har en biologisk virkning, ikke blot i form af skovdød, men også på andre områder bl.a. de (stigende storme og naturkatastrofer i øjeblikket)?
 
Alle ved, at gammastråling fra atomvåben og fra kernekraftværker i store doser er dræbende og i mindre portiooner kræftfremkaldende. Gammastrålingen er også elektromagnetisk stråling, men med højere frekvens end radiobølger. Dr. volkrodt og de forsker, der arbejder ud fra hans teorier, mener f.eks. det stigende antal tilfælde af allergier over for kemiske stoffer (fødevare) og bakterier og virusangreb kan skyldes, at folks naturlige modstandskraft er nedbrudt (immunforsvaret) af de voldsomme højfrekvens påvirkninger (mikrobølger), som vi udsættes for.
I de millioner af år, mennesket har udviklet sig her på jordkloden, har vi været udsat for små mængder af radioaktivitet og radiobølger fra naturlige kilder. Det har ikke været farligt for os, og vi har derfor hverken udviklet sanser, der kan advare os, eller modstandskraft imod dem.
 
På samme måde har planterne i de endnu længere tidsrum, de har udviklet sig her på kloden, været udsat for en meget svag påvirkning af stråler og bølger fra omdannelse af radioaktive mineraler i jorden, fra tordenvejr og fra verdensrummet.
 
Planterne har vænnet sig til denne stråling og påvirkning og udnytter den. Vi kender især planternes brug af det usynlige lys til fotosyntesen, der omdanner stofferne fra jorden til stoffer, planterne kan bruge, samt den for os livsvigtige process, hvor planterne omdanner kuldioxid til ilt, vi mennesker ikke kan undvære til ånding.
Dr. Volkrodt mener, at planterne udnytter den mere langbølgede stråling, der kommer ude fra rummet, til visse kemiske processer. De mange antenner, som træernes grene, blade og nåle danner, er i resonans (medsving) med radiobølger helt op i centimeter- og decimeterområdet, og de kan udnytte denne energi.
 
Nettop i disse bølgelængdeområder har vi de kraftigste og skadelige radar- og radiokædesender, mobilmaster, og fra dem modtager træernes antenner nu energier, der er millioner af gange stærkere, end de er vant til. Træernes "antenner" brænder simpelthen sammen, og ligesom mennesket går også disse livsprocesser i stå (eller bliver berørt af mikrobølger)!!.....

Udvidet miljøforskning - nu!!..
 
Miljøforskerne i dag har først og fremmest kun en kemisk uddannelse. Det vil ikke fremover være nok, sagde den tyske forsker dr. Wolfgang Volkrodt i 1987. Vi må også inddrage andre forskere med en fysisk uddannelse (klimatologer), der kan tage sig af den tiltagende elektromagnetiske forurening.
Alle ved at være klar over den skæbnesvangre effekt af den kemiske forurening (mad, landbrug o.s.v.), og man er enige om, i hvert fald i teorien, at den her og nu må standses helt, hvis livet på Jorden skal bestå uændret i fremtiden. Det er imidlertid ikke nok. Vi må også presse på med fredsbevægelser, siger dr. Volkrodt og demilitarisering af grænsen mellem øst og vest ned gennem Europa, så alle de fantastisk kraftige militære radaranlæg m.m., der kører i døgndrift, kan nedlægges.
Radiokæder og relæstationer må nedlægges og erstattes af lyslederkabler i jorden, som man jo allerede (1987) er i gang med nogle steder. Så meget TV og radiofoni, herunder mobil som muligt må overføres ved lyslederkabler eller spredes fra sattelitter i rummet, så vi helt undgår de kraftige mobilmaster, radio- TV-stationer på jorden.
Tilbage bliver så kommunikation med bevægelige stationer i biler, taxa, brandbiler, ambulancer, læge, hjemmepleje, fly og skibe.
Også her vil man kunne gå over til forbindelse via satellit, så den udstrålende radio- bølgeenergi langs jordoverfladen bliver ganske ringe.
Menneskeskabte elektromagnetiske bølger har kun været kendt i lidt over 100 år, og den helt massive elektromagnetiske forurening er kommet i løbet af de sidste 50-60 år. Hvilken langtidsvirkning, det vil få på os og miljøet, kan vi ikke vide, men det, vi allerede ved, må gøre os meget betænkelige ved at forsætte hermed.
Vi må derfor bruge enhver lejlighed til at gøre myndigheder og forskere opmærksomme på den elektromagnetiske forurening, siger dr. Wolfgang Volkrodt, hvilket kan få katastrofale biologiske langtidsvirkninger på planter, dyr og mennesker.
Kilde: Difanyt-nyt nr.7, 1986 og NYT ASPEKT nr. 3 - 1987

Dr. Volkrodt har udgivet to afhandlinger: "Der Wald und seine Killer" og "Umweltforschung in der Sackgasse" samt en meget dybtgående og teknisk redegørelse for sine undersøgelser af den elektromagnetiske påvirkning af planter.
Tryk på linket:
 
 

Menneskelig aktivitet gør os syge

Elektromagnetiske EM-spektra gør dig syg?

Kilde: klimatolog G.N. Scandion 1985-1996

Det var den amerikanske seismolog Chales F. Richter, som opfandt styrken på et jordskælv målt som et tal på Richter-skalaen i 1935:

Når vi når frem til spørgsmålet om elektramagnetisk spektra i vores hjem og kontorer var også ham, der havde præcise raporter: For eksempel Richter raport og mange detaljer omkring indeklima:

Rundt om et fjernsyn fandt man i 1970èrne egensvingningsfrekvens på 50 hertz (lysnettet) med en styrke på over 300 v/m og med en oversvingning på op til 11 Hz, som man mener har en uheldig indvirkning på vore biologiske tidevandsbølge og egenfrekvens i hjernen. Man ved, at 10 Hz falder sammen med vandets frekvens i hjernen og at Månens tiltrækningskraft har indvirkning på nogle mennesker f.eks. månesyge nævnt i bibelen Det Ny Testamente.

I en bygning 10 meter væk fra "the Federal Reailway`s" luftkontaktsystem d.v.s. laboratorium for forsøg blev der målt 100 v/m og mere, ikke blot bag vinduerne, mnen også bag murstenene. Et el-tæppe havde en feltstyrke på mellem 6.000 - 7.000 v/m, når det var tændt og havde, selv efter at det var slukket 3.000 v/m. Dette oversteg WHO anbefaling.

Rundt om lysstofrør fandt man oversvingninger på 50, 250 og 350 hertz med en feltstyrke op til 300 v/m. Rundt om elektriske skrivemaskiner fandt man uheldige frekvenser på 1-10 hertz, men med meget små feltstyrker på 0,1 v/m af uden betydning for helbredet.

I en bygning, der var genstand for undersøgelserne, kontrollerede man et tomt rum, hvordet eneste udstyr var en loftlampe, der var slukket, man fandt en feltstyrke på 500 v/m.

Charles F. Richter siger, at der her i dette tilfælde, produceres oversvingninger (STRUKTURLYD), som derpå spreder sig i gå - vagabonderende over hele kraftsystemet i bygningen. Richter anfører mangel på respons og videnskabelig kontrol. Han syntes imidlertid at nære en stærk mistanke om, at frekvenser højt - over og under 50 hertz vil vise sig i fremtiden (2020), at have biologiske virkninger på helbredet. Forstyrelse i elektro-klimaet og det luftelektriske felt medfører også ubehag i form af en lang række sygdomme. Vores bioelektriske aktivitets - frekvens ligger også på samme område 7-13 Hz.

I sverige har man således i 1980èr studeret det atmofæriske forhold ved Marstadobservatoriet udenfor Upsala. Det luftelektriske felt er normalt 100 v/m med en vertikalstrømsidentitet på ca. 2 pA/m2 ved normalt vejr. Skorstensudslip, motorveje, ventilationsanlæg på tagene og andet menneskelig aktivitet, herunder elektromagnetiske bølger har vist sig at give ophav til farlig ladningsproduktion og dermed lokale elektrisk felt op til flere kilovolt/m, hvilket giver anledning til lokale forstyrelser i nærliggende boliger, hvor feltstyrken normalt er på 100 volt/m, her opladet til 30.000 volt/m mellem jordtrærænget og atmosfæren. 

Din hjerne er synkroniserede med jordplanetens vibrationer og lavfrekvent lyde

Schumanbølger 10 Hertz (jordstråler)?

Kilde: G.N. religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økologi siden 1976

Siden urtidens morgen og beretningen fra Bibelen og indiske "Vedaskrifter" har man vidst, at menneskets grundklang i hjernen (epifysen) er en vibration og lyd sammenstemmende med jordens elektromagnetiske felt, hvis frekvens (svingning pr. sekund) og ligger omkring 8-10 Hz og som er livsvigtig!!..... Men desværre er denne frekvens ændret sig og rykket så meget de sidste 100 år, at det går ud over vores helbred og med sygdom til følge. I hjernen forekommer elektriske svingninger (EEG), hvor f.eks smertefrihed og healing er at finde i området 3-7 hertz bl.a. under dyb søvn. Her produceres oxytosin til reparation af nye celler, men udebliver dette over længere tid pga. ekstrem lave frekvenser f.eks. infralyd, så bliver vi syge og dør.

I 1951 underviste den tyske professor Winifred Otto Schuman ved universitetet i Mùnchen, da han en dag under en lektion bad de studerende prøve at udregne resonansen imellem to runde objekter. Sammen med sine elever kastede han sig ud i de matematiske beregninger og endte med et overraskende resulat, som har fasineret alverdens jordstrålesøger siden, at jordens tilsyneladende havde en frekvenspuls, som også findes i hjernen hos mennesker EEG (hjernebølger) på 7-10 hertz. En frekvens (Schuman), eller en svingning der bølgede sig igennem vor atmosfære på omtrent 10 Hz i det lavfrekvente område og omsluttede hele jordkloden

Allerede i 1938 skrev Jores i det tyske medicinske ugeskrift: De biologiske rytmer har deres egne love, og der kræves særlige metoder (apparat) og en særlig arbejdsretning for at erkende dem "magnetfelter".

Mange videnskabsmænd i hele verden fra de forskellige fagområder som fysik, maematik, biologi, geologi, medicin og psykologi arbejder i et antal og med en intentitet som aldrig før i naturvidenskabens historie, for at finde livsrytmernes årsager (sygdom), sammenhængende og praktiske følgeslutninger.

Enhver levende organisme med sin egen indre tidsmaskine modtager stadig omverdens rytmiske signaler, som f.eks. svingninger i lyset, temperatur, jordmagnetismen, de elektriske felter, baggrundsstrålingen (infralyd) og tyngdekraften, og spørgsmålet om, hvilken drivkraft der sætter de ydre, exogene rytmer i forbindelse, med indre, endogene, og muliggør en afstemning og omsætning og sikre en regelmæssig funktionering, er på erkendelsens nuværende stade ikke til at besvare og dog?

 

Fra Ionosfæren 120 km højde (den hvide krans) omkring jorden vist på billet og ind mod jordoverflade opstår den statiske elektriske feltstyrke, som er 400.000 volt

Vi bombarderes af elektrosmoke som aldrig før?Den elektromagnetiske storm er på vej?


Skal vi slukke for fjernsynet, Wi-fi og den router på vægen som styrer vor internetbox og frembringer TV-signalet fra modem, mobiltelefonen på natbordet, clockradioen eller løbe en lille ekstra risiko? Skal vi gå tilbage til den hånddrevne hjulpisker for at være på den sikre side? Skal jeg give nogle hundrede kroner mere for at få en bedre afskærmet babermaskine? Tusindvis af mennesker er blevet så følsom for eletromagnetisk stråling, infralyd og lavfrekvent støj, at nogle begår selvmord. Mennesket er slet ikke skabt eller tunet til denne udvikling, som har fundet sted de sidste 100 år med  alle de elektriske maskiner, ventilationsanlæg m.m., det fortæller flere og flere videnskabsmænd og seismologer.
 
Allerede i begyndelsen af 1960èrne bekræftede det Østriske forskertema professor Josef Mose, docent Gerald Fichoe og professor Stefan Scuyve for hygieninstitutet for respektive elektro og biomedicin ved teknisk højskole i Grats den konklution med 100 procent sikkerhed, at elektrosmog fra højspændingsledninger, varme- kraftværker, motorveje, lufthavne, betonkomplekser og industri i moderne byområder til og med formindsker den "statiske feltstyrke", som mennesket har levet trygt med i tusindvis af år uden at forstyre deres helbred? 

Voodo

"Det er altsammen voodoo."

Sådan sagde den fremtrædende amerikanske epidemiolog Samuel Milham engang i begyndelsen af 1980èrne om de vedholdende rygter om kræft og andre lidelser blandt mennesker, der hævdede at have været udsatte for skadelige elektromagnetiske felter. Sådan siger Milham ikke længere.
 
"Nu tror jeg på, at der foregår et eller andet i mennesker og dyr," erkendte han efter offentliggørelsen den 19. juni 1989 af rapporten fra Office of Technology Assesment (OTA), teknologivuderings-kontoret under den amerikanske Kongres. Rapporten, der kort blev omtalt på i avisen Informations Grønne Sider den 18. juni 1989. Artiklen gennemgik den viden, som indtil dengang er indsamlet om den biologiske virkning af elektriske og magnetiske felter. I dag er mange ingeniører i telebranchen stadig tvivlende om de elektriske og magnetiske felter?
Så sent som i midten af 1980èrne udtalte videnskaben og det gør den stadig, at den eksisterende viden ikke peger på nogen sundhedsrisiko ved elektrosmog. Den nyeste viden dengang tillader imidlertid ikke længere en så kategorisk afvisning af, at der eksisterer risici," skrev OTA dengang i 1989.
"Et stigende antal undersøgelser har nu klart bevist, at selv svage elektriske og magnetiske felter under særlige omstændigheder kan påvirke levende celler og systemer."

Kræftrisikoen

OTA (Office of Technology Assessment) henviser til rækken af statistiske undersøgelser om sammenhæng mellem kræft og udsættelse for elektromagnetiske felter.
"Selv om disse undersøgelser er kontroversielle og ufuldstændige, så giver de anledning til bekymring for følgerne af at blive udsat" for elektromagnetiske felter.
Ifølge OTA har to ud af fem undersøgelser ikke fundet nogen statistisk sammenhæng mellem børns udsættelse for elektromagnetiske felter fra højspændingsledninger og kræfthyppigheden hos den pågældende. Den mest omfattende og mindst omdiskuterede undersøgelse fandt faktisk en forøget kræfthyppighed blandt børn, der boede nær højspændingsledninger. Hvad der forvirrede forskerne var, at hyppigheden ikke varierede med styrken af det felt, de pågældende børn havde været udsat for.
I undersøgelsen, hvor voksne er blevet udsat for elektromagnetiske felter fra instalationer i deres hjem, viser kun èn ud af tre undersøgelser en sammenhæng mellem kræft-hyppigheden og udsættelse. Og ved tilsvarende erhvervsundersøgelser viser tre ud af ti en øget risiko for hjernesvulster blandt elektriker. Kun i en enkelt af undersøgelserne forelægger der imidlertid oplysninger om, hvor stor en felt-belastning de pågældende har været udsat for.

Aborter

Kræft er ikke den eneste tænkelige virkning af de elektromagnetiske felter. En undersøgelse fra 1988, omfattende 1.500 californiske kvinder, viste, at kvinder, der på deres arbejde havde tilbragt mere end 20 timer om ugen foran en dataskærm (kraftig katoderør), havde dobbelt så mange ufrivillige aborter, som kvinder der havde lignende jobs, men som ikke brugte skærme, siger OTA.
 
De fastslår, at der ved laboratorieeksperiamenter med dyr er blevet påvist en sammenhæng mellem udsættelse for elektromagnetiske felter og forstyrrelser af organismens ciracadiane systen, dvs. regulering af bestemte fysiologiske og biokemiske processer.
 
"Også cellemenbramen fortæller OTA har vist sig at være et centralt område for samspillet mellem elektriske og magnetiske felter og cellen. Undersøgelser har vist, at ekstremt små ændringer i signalet (mikrobølger), kan udløse større biokemiske reaktioner, som er kritisk for cellens funktion," konstaterer OTA.
 
Undersøgelser fra forskere i forskellige lande tyder på, at svage felter kan føre til overproduktion af stresshormoner bl.a. 6-hydroxymelatoninsulfat i urinen hos chimpanser, udviklingsskader hos mus og kylingefostre, forringede mentale reaktioner hos aber m.m.
Den amerikanske journalist Poul Brodeur mener, at beviserne på de elektromagnetiske felters sundhedsskader er overvældende, og at offentligheden er blevet offer for det han kalder cover-up, en undertrykkelse af informationer fra industriens og myndighedernes side.
 
"I modsætning til en række kendte eller mistænkte helbredsrisici i miljøet - f.eks. kemiske stoffers indblanding - så er tolkningen af data om elektromagnetiske felter kompliceret og usikker," bemærker OTA.
"Forskerne ved ikke, om det afgørende er feltets styrke, tidsmæssige ændringer i feltets styrke, de strømme der skabes i kroppen, påvirkningens varighed eller en anden faktor."
Kilde: Avisen Information d. 1.august 1989

100 Hz er det dobbelte af 50 Hz lysnettet?

Dræbende elektromagnetiske lydbølger i det lavfrekvente område.

En tysk forsker, dr. Wolfgang Volkrodt, mener imidlertid at have fundet skovdødens ukendte og udløsende faktor. Og denne faktor er ikke, som forskerne hidtil har troet, af kemisk art, men fysisk. Dr. Volkrodt mener, at det er den stigende avendelse af elektromegnetiske bølger Træernes grene, blade og nåle virker som antenner (aura), der opfanger radio, TV- og radarbølger o.s.v. og de er dræbende.

Radiofoniens virkemekanismer er ikke af nyere dato, men hviler på den grundlæggende kendsgerning, at alt stof består af frekvenssvingninger og vibrationer på bestemte bølgelængder - levende såvel som alt dødt - sådan som kvantemekanikken blev udviklet af Max Planck allerede i det 19. århundrede gjorde det og som Eisenstein, Niels Borh og Ruther Fort senere viderudviklede den gennem 1920èrne og 30èrne.

Allerede i 1938 skrev Jores i det tyske medicinske ugeskrift for læger: "De biologiske rytmer har deres egne love, og der kræves særlige metoder og en særlig arbejdsretning for at kende dem: Enhver levende organisme med sin egen indre tidsmaskine modtager stadig omverdens rytmiske signaler og impulser, som f.eks. svingninger i lyset og lyd, temperatur, jordmagnetisme, de elektriske felter, baggrundsstråling og tyngdekraften.

Alt stof består af svingninger derfor også det levende og døde væv. De forskellige organer og den samlede organisme, det være sig planter, nåletræer, dyr eller mennesker, med sin egenfrekvens, enten det er celle, helt organ eller den samlede organisme. Det burde derfor være helt forståeligt også blandt politikere, at hvis en celle, et organ eller den samlede organisme bliver sygt, så ændres den oprindelige svingningshastighed, frekvens i hjertet, puls, blod, hjernen o.s.v. Kan man derfor korrigere den fejlsvingning ved at påvirke den med den rigtige frekvens i dagligdagen, vil denpågældende celle og væv blive rask, såfremt det lykkedes at gøre den normale svingning permanent. Alt for ofte sker der det i det teknologiske samfund, at mennesker, dyr og planter er fejlplaceret i et område med skadelig stråling, lyd og frekvenser. Hvis vi fejlplacerer ingeniører, lydtekniker forkert i en offentlig virksomhed og istitution, vil disse mennesker på længere sigt blive fyret.

Ethvert problem gennemløber inden sin anerkendelse tre trin. På det første syntes det latterligt, på det andet bliver det bekæmpet, og på det tredje anses det for selvfølgeligt

Siden oldtiden har man vidst, at klimaet både inde og udenfor var af stor betydning for vor velbefindende. Hipokrates, lægernes stamfader har således beskrevet (ca.460-370 e.Kr.) hvordan forskellige vinde med infrasus havde særlige indvirkning på menneskets velbefindende. Kendte fra oldtiden er Føhn og Siroccoen, som hos disponerede kan fremkalde hovedpine, spændinger i muskulaturen i nakke og skulder, forstemthed (depressioner) og andre ubehagelige symptomer. Det var den franske læge og revolutionsmand Marat, der først har vist, at de forskellige vinde foruden infralyd også fører meget forskellige elektricitetsmængder af positive ioner med sig.

Livets Hemmelighed

Af Georg Lakovsky

Det var i første række Volta og Galvanis opsigtsvækkende opdagelse indenfor elektricitetsforskningen henimod slutningen af det forrige århundrede, skriver dr. phil. Emiel Rasmussen i sin bog "Min Atomlære", der havde gjort et dybt og udslettelig indtryk på den unge naturforsker Schilling i en alder af 19 år, ad hvilket hans filosofiske tænkning kom til at bevæge sig i den positive retning "tohundrede år frem". Det var den elektriske og magnetiske bi-polaritet "BIOMAGNETISME" der fangede hans opmærksomhed. Organisk og uorganisk er skabt af bi-polare kræfter skrev han. Kun udligningen fører til den rette verdensorden, heraf dualistiske synspunkt: Lys og mørke, himmel og hav, lyn og torden, tiltrækning eller frastødning, spænding og kraftvirkning, plus og minus, positiv og negativ (ioner), pasiv og aktiv f.eks. Ying og Yang, der er skabende og symboliseret i alle tings indre kerne og som stemmer overens med Bibelen?

Det var også den rusiske George Lakovsky, en af Europas største berømtheder indenfor elektronik og megnetisk videnskab som i det forrige århundrede, skrev og udgav et stort værk på fransk i 1929 med titlen: "The Secret af Life (Elektricitet, Stråling og din krop), oversat med ordene på dansk "Livets Hemmelighed". I denne bog forsøgte Lakovsky at påvise, at enhver celle er sæde for elektromagnetiske svingninger bl.a. "BIOMEGNETISME" d.v.s. at et godt eller dårligt helbred er bestemt af en relative sundhed? Inde i cellekernen hos mennesket findes trådbundter, der har evne til at modstå virus og bakterier, kræft og andre patogener som ødelægger dem, der forårsager interferens med disse svingninger, idet de udsender radiation (udstråling). Bogen blev oversat til engelsk i 1935 og videre skriver forskeren: Cellekernen forener resonator, induktionsspole og kondensator i sig. Alt liv, sygdom og død, siger Lakovsky, er afhængig af elektriske svingninger, lyd- vibrationer d.v.s. "negative ioner". Dersom fremmede legemer, f.eks. virus og mikrober med andre svingninger, trænger ind i cellekernen, begynder der straks en stærk udstråling (feber), og der opstår en kamp, legemets temperatur forhøjes. - Såfremt denne sidste i længere tid kommer op på 41,5 graders Celcius, indtræder døden, idet isolationsstoffet i cellerne smelter, og elektriciteten strømmer tilbage til æteren, hvorfra den er hentet.

Med bistand fra Nikola Telsa opfandt Georges Lakovsky Multi Wave Oscillator, idet han hævdede at man kan genoplive og styrke sundheden i celler med lydsvingninger? I 1934 brugte Georges Lakovsky aluminium og i nogle modeller multi metal, luft-fyldte rør bøjet i indlejret i cikulære dipoler til antennet. I dag er mange alternative medicinsk udstyr fabrikanter og detailhandlere som hævder, at sælge udgaver af Georges Lakovsky Multiple Wave Oscillator, som også kan findes på Facebook (se dette)? 

Allerede samme år påviste Georges Lakovsky faren ved bygninger i omegnen af Paris Jernbanestrækning. Her blev visse bestemte huse, der ejes af Staten Paris Jernbane de funktionærer, der havde deres boliger dèr syge af kræft m.m. af "vibrationer" fra jorden, som kom fra " jernbane skinnerne" og frembragte infralyd fra forbigående tog, så de måtte pensioners. Så snart de kom til at bo  andre steder, blev de efter forholdsvis kort tid ganske raske af sig selv med undtagelse af kræftsygdom. Georg Lakovsky var opdageren af kobberarmbånd og ring mod plante misvækst og sygdom!!....

Atomysiker dr. pihl Emiel Rasmussen (1933) siger: Når Lakovsky uden at ane noget om "grundstoffernes stråling" i undergrunden og antagonisternes (positive ioner), hvor der findes særlig mange kræfttilfælde, når de bor oven på plastikblåler, der udsender radon eller jord med fosforsur kalk, så forstår vi nu, at der meget vel kan foreligge et årsagsforhold til sygdom. Vi kender både i Tyskland og Frankrig jordspalter, der udsender sådanne skadelige jordstråler af "positive ioner" med ekstem lave frekvenser (VLF) helt ned til 0,6 Hz som er en usynlig atomkraft.

Forskellige egne i Kina, har man i årtusinder ikke bygget noget hus, før en pendul og jordstrålesøger havde konstatertet, at der ikke fandtes skadelige kilder i undergrunden, og man forsikrer, at i disse egne er kræft en ukendt sygdom. Den farligste stråling af "positive ioner", der er fundet i Danmark siger dr. pihl Emiel Rasmussen (1933), udgår fra den stærke antagonist kvælstoftågen, der forkrøbler eller dræber planterne ved moser og lavtliggende terran. Alle løvtræer får lange, slatne, kraftløse, hængende grene.

Et andet tilfælde er de mennesker, der bor meget tæt på kirkegårde, og som kan pådrage sig astma og lungesygdomme p.g.a. kvælstofholdige liggifte og forrådnelse, dampe der stiger op af jorden. Denne beretning kan man også læse i Markus - Evangeliet kap. 5,2 ff. men tilfælles for de andre stråler, er der kommet en anden og nyt begreb strålingsfare den såkaldte "MOBILSTRÅLING" og "HØJSPÆNDINGSLEDNINGER" eller "STRUKTURLYD", som opstår i betonbygninger ud fra bygningsvibrationer, der frembringer "magnetfelter og statiskelektricitet" op til flere tusinde volt med et minimum af amp.

Millioner af mennesker er ramt af farlig baggrundsstøj og infralyd i boligen?

Menneskeheden har nået vejen til jordens ende med infralyd, vibrationer, seismologisk forureningen og støj?

Kilde: Scandion 1986

Dyb brummen i lejligheden på Nørrebro kom fra den nye Københavns Metro

Ioner og elektroklimaets indvirkning på mennesker dyr og planter

Vores høresans er slet ikke tunet eller indrettet til at modstå al den Elektro smog, stråling, lavfrekvente støj eller infralyd i det indterne og eksterne miljø? Vore hørelse står piv åben døgnets 24 timer, det er hjernen (nervesansen) som slår fra og sætter alarmklokkerne igang, når vi falder i søvn. Lavfrekventlyd eller vibrationer i vores bolig, påvirker det indre ur epifysen, balancenerven og nattesøvnen, selv mens vi sover?

"Sov godt og hav det bedre"?

Den verdensberømte søvnforsker Pirere Fluchere gennem 50 år, og som har holdt masser af foredrag på Universiteter, blandt læger og i radio - TV fortæller, at der findes støj, som ikke kan høres. Det er den såkaldte infralyd med frekvenser under ca. 20 Hertz. Den er overalt i vore byer, for den udsendes fra alle dundrende maskiner og motorer, ventilationsanlæg, kølekompressorer, vaskemaskiner, biler, busser, tog, motorcykler osv., og den er årsag til søvnløshed i mange soveværelser. Det slider vore nerver i laser og tærer på vores kræfter, siger han!!.....

Mange af de typiske indeklimagener på Københavns Universitet Amager, Psykologisk Ambulatorium fra 1974 - 1990 blev mindsket betydeligt og man kunne bagklogt konstatere, at de to store herkulæs ventilationsanlæg på tage, som satte kraftig vibrationer igang i betonbygningen og en skæv ionbalance var medvirkende årsag og skyld i indeklimagener for de fleste ansatte konkluderer Jens Bertelsen, som var talsmand for de fleste ansatte og udgivelse af bogen INDEKLIMA - følt af medarbejderne.

Mange sådanne "stick bulding syndrome" har forlængst haft stor omtale i medierne bl.a. U.S.A. siden 19880èrne. En bygning med relaterede problemer var "the Human Services Building fra Holland, Michigan. En tredje bygning, hvor de ansatte led af "the stick building syndrome", var den splinternye dengang "Florida State Archivs Building" i Tallahassee.

Også herhjemme har der været en omtale om moderne skolebyggeri ud fra en bioklimatisk vudering: Der har i efterkrigsårerne fundet omfattende skolebyggeri her i Danmark; et stort antal gamle skoler er nedlagt, mange nye er bygget.

Det nye skolebyggeri har været af høj kvalitet - oftes i plansbyggeri med store vinduesarealer, kraftig varmeisolering og kunstig belysning. Trods store økonomiske og tekniske investeringer er der kommet en lang række klager fra disse "ideelle" bygninger.

Nærmere undersøgelser af dette i Aarhus blev startet efter henvendelse fra et nyt gymnasium (bygget 1958) af beton fundamenter, hvor både lærer og elever klagede over trykken i tindinger stigende i dagens løb til konstant hovedpine og ammindelig følelse af utilpashed og træthed. Ingen havde lignende ubehageligheder udenfor skoletiden, og ingen havde tidligere på ældre skoler mærket sådant.

Fra andet moderne byggeri har man ofte erfaret lignende klager. De igangværende undersøgelser begrænser sig dog indtil videre til sammenligninger af klimaforholdene i et ældre og to moderne gymnaiser. Man fandt aldrig rigtig årsagen til indeklimaproblemet og skriver: Da en moderne bygning ikke alene kan bedømmes efter, hvorledes den ser ud, men også efter, hvorledes den er at opholde sig i, må man indtrængende henstille til de projekterende også at interessere sig for disse problemer og deres baggrund.

Litteratur:

Becher, Poul: Varme og ventilation. Teknisk forlag 1960

Bedford, Thomas: Basic Principles of Ventilation and Heating. London 1948

Clemmesen. Svend et al: Dansk køleteknisk tidsskrift 1960, nr. 3

Nielsen, Marius: Boligopvarmningsudvalgets meddelser nr. 3 Kbh. 1948

Pedersen, Lorentz: Boligopvarmningsudvalgets meddelser nr. 10, Kbh 1948

Bygningslyd og vibrationer

Enhver form for bygningslyd og vibrationer har to ting til fælles f.eks. ventilationanlæg så der opstået "STRUKTURLYD", en lyd som kommer ud af vægene i det rum man opholder sig i. Den kan ikke opfanges af øret, men sætter kuk i opfattelsen som sendes til hjernen som en alarm. Bygningsvibrationer herfra skaber resonans i rummet og frembringer yderst skadelige "positive ioner" på grund af friktion "gnidning" af husets vægge, gulve, tæpper, genstande, gardiner, husstøv til frembringelse af allergi, som kan være forværre slimhinder, øjne m.m., idet man ved at modsat polaritet af positive ioner kan frembringe hovedpine o.m.a., hvilket var tilfældet på Københavns Universitet Amager, Psykologisk afdeling, hvor over 50 medarbejder blev syge. Negative ioner renser luften og som man kan læse mere om i Christisn Bachs indeklima bøger. Lavfrekvent støj og vibrationer er ikke bare lyd, men har også sor indvirkning på indeklimaet i form af gode og dårlig jonbalance. 

 

Den elektromagnetiske, ekstreme lave frekvenser (ELF) og EMC - (magnetfelter) i bygninger forstyrrer jordresonansen og den menneskelige aktivitetsfrekvens i hjernens melatonin koglekirtlen (epifysen) 7-13 Hz.

Jordskælvs lignende baggrundsstøj opfanges af lydudstyr

Klimaforsker forbløffet over coronavirus indvirkning på atmosfæren og infralyd i boliger?

Kilde: G.N. klimatolog, lyd- akustik og økolog siden 1976

Jordskælvslignende atmofæriske forstyrelser er opfanget på mit nye måleudstyr torsdag d. 9. april lige før påsken 2020 af klimatolog Gerhard I. Nielsen, tidligere ansat som indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996 - luftens atmosfære for ion og infralyd. Den 16. oktober 2019 var lyden så voldsom, at Gerhard I Nielsen efter endt ferie i Jylland og næste dags morgenen, vågner i eget hjem med voldsom infralyd i boligen og måtte kontakte sin egen læge og som følge af udeblivende vandladningstrang og blod i urinen. Han ringer i hast til hans læge og bliver fra lægekonsultation kørt til Roskilde Sygehus, hvor det viser sig at han har en voldsom forstørret prostata? Den praktiserende læge holder forsat fast på, at alle Gerhard I Nielsens henvendelser og journaler siden 1997, skyldes STRESSPÅVIRKNINGER og mange indlæggelser pga. infralyd i boligen i 22 år? Infralyd Ekstrem lavfrekvent lyd, påvirker indre organer og prostata, som er en mands mest følsomme kirtel?

Atmofæriske forstyrelser - baggrundsstøj - SMOG - manglende søvn, er årsag til mange forkølelser, snot og coronaudbrud. Det fortæller tyske forsker.

Dette billede er taget mandag d. 13. april 2020 kl.00.08 (midnat).

THE END

Denne sider forsætter og er under opdatering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måling d. 30. marts 2020 kl.19.00 i eget hjem

Kilde: G.N. måling af tidligere indeklimakonsulent for Scandion 1985

Coronakrisen har fået infralyden til at sænke sig over Danmark i jordskælvshøjde, men ikke i alle boliger? Den 6. april 2020 skærtorsdag, blev den målt temmelig højt hvor jeg bor da naboens springvandspumpe til fiskedam med vandfald blev tændt, derfor har jeg måtte flygte fra min bolig!!....

Musik - healing og dybe toner

I renæssancen vidste man så meget om lyd og musikkens psykiske påvirkninger, at den aldrig vil gå i glemmebogen.

 

Lægen, filosoffen og organisten Hieronymus Cardams (1501 - 1571) skriver således i sin dagbog: "En høj, ujævn, hurtig påfølgende og velklingende tone vil ophidse til vrede og kamp, således at mennesket forglemmer sig selv. Følger jævne, lette og behagelige toner, virker disse opmuntrende. Dybe toner (infralyd) rammer midterlejet solo plexus og  kan medvirke til, at mennesket mister besindelsen (psykotisk).

I gennem tusindvis af år har utallige mennesker med meditativ indsigt, specielt musikere bl.a. George Harrison fra The Beatles påpeget, at de oplever, at auraens forskellige lag i chakra er "vibrationsenergi" af forskellige frekvenser, at laget nærmest den fysiske krop solar plexus vibrerer langsomt mellem 3-7 hertz og må ikke forstyres, mens det ydre lag, der har tætte forbindelser til kolektive energier (f.eks. musik), der vibrerer hurtigt. Der ligger således i kunstmusikken som i rock`n roll  musik mulighed for guddommelig åbning og forløsning af følelser o.s.v.. Menneskelegemet er omgivet af en aura, som er et lagdelt energifelt, der ændrer karakter bl.a. efter resonans påvirkning af følelserne (vibrationer) fra omgivelserne og sundhedstilstand.

Filosoffen Jung har således udtalt om musikken, at den arbejder med et meget dybtliggende arketypisk materiale. Musik er en oprindelig og mere umidelbar udtryksform end f.eks sproget, og den beror derfor også i dybere ubevidste lag.

 

Læs brev fra Sundhedsstyrelsen

Orgelmusik og helbredelse

I renæssancen vidste man så meget om lyd og musikkens psykiske virkninger, at den aldrig vil gå i glemmebogen.

 

 

 

Tryk på linket her:

www.ft./samling/2011/almde/suu/bilag/418/1147588.pdf 

Hvorfor får flere og flere hovedpine, hjerteproblemer og kræft?

 

Hovedpine for millioner

Kan vi mennesker tåle al den elektro SMOG, som mennesket er udsat for?

Få målt din bolig før det er for sent!!.....

Tryk på linket her: Kontakt

Lavfrekvent infralyd fra 3-5 hertz og opefter påvirker indre organer

Dette instrument og tuner opfanger magnetfelter

Denne tuner som ligger til venstre på bordet af et blodtryksapparat, opfanger infralyd og magnetfelter overalt i boligen. Ønsker du at få foretaget målinger af infralyd og magnetfelter? Så Kontakt mig her ved at trykke på linket eller også på Facebook. Din puls og blodtryk kan måles, hvis du er omgivet af elektro- magnetfelter eller infralyd i din bolig, særlig når du står ud af sengen og har sovet rigtig skidt, vågner med hovedpine, kvalme, opkastningsfornemmelser, undtaget graviditet?

Tryk på dette link: Søvn, hvile og luft og husk at vende tilbage og læs denne side færdig, som er meget vigtigt!!....

Måling d.19. oktober 2020 aften

Voldsomt skybrud d.19. oktober 2019, hvor ingen infralyd og lavfrekvent støj af betydning blev registeret? Indtil nu fra oktober 2019 til 1. april 2020, har jeg ikke kunnet måle nogen væsentlige lavfrekvent støjkilder, kun infralyd? Dem jeg har kunne registere som lavfrekvent støjkilder er fra husholdningsmaskiner; køleskab, dybfryser, luftfornyer, ventilatorer og op/vaskemaskiner, to sidstnævnte som også registerer farlig infralyd. Nytårs aften blev der ergisteret infralyd helt op til 90 dB (C-vægtet), hvilket er den helt rigtige made at måle på ifølge Arbejdstilsynet. A-vægtet målinger registerer ikke infralyd!!.....

Kraftig infralyd (vibration) i huset?

Kilde: G.N. tidligere indeklimakonsulent Scandion 1985-1996

Måling indendørs i soveværelse ved et mindre husmandssted, mellen Aalborg - Århus 15 km. fra Hadsund, som er omgivet af mange vindmøller i en radius af ca 5-7 km Lydmålinger som fandt sted  d. 16. oktober 2019 ca. kl.14 tiden. Der fandtes mange elektroniske magnetfelter + Modem og Wifi instalerret i værelset, som ikke havde nogen indvirkning på lydmålingens spektrogram!!... 

Hvad er Biomagnetisme

Elektriske felter

Kilde: G.I.N. klimatolog, naturvidenskabsmand og økolog siden 1976

SCANDION Århus d. 17.09 1985.

af Richard M. Carlton, dr. med. Næstformand, American Institute of Medical Climatologi (AIMC) New York, redigeret af G.I.N

Udgår der en baggrunds-, normal, omgivende elektromagnetisk stråling fra jorden, som vi trives bedst ved på 4-7 Hz?

Nogle europæiske videnskabsmænd hævder, at dette er tilfældet og at menneskeskabte Elektro Magnetiske (EM) spektra forvrænger og har ødelagt den, som vi trives bedst ved. De hævder, at baggrundsfeltet har en frekvens på 8-18 Hz, som de kalder Schuman resonans, og som evt. kan ødelægge vores trivsel og falde sammen med det forhold, at 8-10 Hz båndet i det menneskelige elektroencefalografi og Biomagnetisme forbindes med rolighed og agtpågivenhed.

Når vi når frem til spørgsmålet om elektromagnetiske (EM) spektra i vores hjem, kontorerbygninger og på arbejdspladsen, findes der en hel del præcise rapporter. For eksempel indeholder Reiters 14 rapport til F.R.G. mange detaljer her:

Rundt om et lysstofrør findes en egensvingning fra tændspolen på 50 Hz (Europæiske strømstyrke) med op til 300 v/m, med oversvingninger på 150, 250 og 350 Hz. Rundt om minicomputer i en bank blev der fundet frekvenaer på 28 og 34 Hz, der nåede op på adskillige v/m. Rundt om elektriske skrivemaskine (dengangt) blev der fundet 1-10 Hz?, men med små feltstyrker på 0,1 v/m, hvilket svarer til jordfrekvensen.

Fjernsyn afgav en egensvingningsfrekvens på 50 Hz (lysnettet) med en styrke på over 300 v/m og med en oversvingning på op til 11 Hz. En varmeplade havde en feltstyrke på 350 v/m. Et eltæppe havde feltstyrker på 6.000-7.000 v/m når det var tændt og havde, selv efter at det var slukket, 3.000 v/m. Dette oversteg WHOs anbefaling.

I en bygning 10 meter væk fra "the Ferdal Railway`s luftkontaktsystem blev der målt 100 v/m, ikke blot bag vinduerne, men også bag murstensvægge.

En af Riters fund fortjener at blive fremhævet: I en bygning, der var genstand for undersøgelse, kontrollerede man et tomt rum, hvor det eneste udstyr var en loftlampe, der var slukket : Man fandt stadig en frekvens på 50 Hz med en feltstyrke på 500 v/m. Han sluttede heraf: "Der er formentlig virkninger fra de forskellige elektriske installationer, der betjenes (andetsteds) i bygningen og som producerer oversvingninger, som derpå spreder sig vagabonderende over hele kraftsystemet i bygningen."

Riter anførte mangel på "neurologisk" respons på disse EM spektra som et bevis for, om der er nogen biologiske virkninger? Han syntes imidlertid at nære en stærk mistanke om, at frekvenser højt over og under 50 Hz vil vise sig at have biologiske virkninger i fremtiden!!...

Kilde: SCANDION 1985

 

Banebrydende opdagelse af indeklimaekspert G.I.N.

Historien om Michael Faraday

Hvad er Joning?

Joner, var en omvandrende geografisk folkestamme "Hititterne", nævnt i Bibelen af 2. Mose Bog, som bosatte sig omkring Attika, den græske halvø, der strækker sig SØ fra hovedlandet til Mindre Asien. I antikken det landskab, hvor Athen var hovedby med templer og de arkitektoniske Joniske Søjler. Herfra tog fysikeren Faraday navnet til den tilstand en molekyle får, når den ikke længere er neutral. Joner (Ion) er positiv eller negativ laddede molekyler, som vandrer i et elektriske felt. Naturligt forekommende luftjoner bidrager til at rense luften på forureninger. De har også en vigtig direkte biologisk betydning for alle levende væsner, dyr og planter

Michael Faraday største bedrifter skete indenfor elektricitet og regnes for den største atomfysiker i begyndelsen af det 18. hundrede. Han blev født i London d.22. september 1791, og døde 25. august 1867 og var en fremragende fysiker og kemiker, der gjorde banebrydende opdagelse indenfor elektromagnetisme.

Faradays største indsats skete kort tid efter Hans Christian Ørsteds havde opdaget elektromagnetisme i 1821. Freaday byggede to apparater, der kunne frembringe det som han kaldte "elektromagnetisk rotation", induktion, forårsaget af den cirkulære, magnetiske kraft omkring en ledning, det vi i dag også kalder EMC (elektromagnetisk felt). Ligeledes byggede han en elektrisk generator, som anvendte en magnet til at frembringe strøm.

Ti år senere, i 1831 indledte han den lange serie af eksperimenter, som førte til opdagelsen af elektromagnetisk induktion, som før omtalt. Hans forevisninger demonstrede iden om, at elektrisk strøm kan frembringe magnetiske felter (EMC). Faraday nåede så langt som til at foreslå, at elektromagnetiske krafter  (EMC) stræker sig ud i det tomme rum uden om lederne som "kraftlinjer", der senere blev beskrevet matematisk af James Maxwell, og derfra videre til generelle teorier, der kendes som magnet felter/teorien: Et rum hvori der virker kræfter såsom "magnetiske eller elektriske felter. Den på et givet sted virkende betegnes feltstyrken, ja selv den dag i dag?

Industriens skorstensudslip, vindmøller, varme- kraftværker, motorveje, højspændingsledninger, elektriske installationer, lynudladninger m.m., ændrer det statiske felt og forstyrer Schuman jordfrekvensen på 10 Hz, som mennesker, dyr og planter trives med.

Du er hvad du spiser og drikker

Mennesket og Universet

"Kræftens gåde er løst"

Alt liv på jorden og i naturen er betinget af elektriske kræfter, herunder atomer, elektroner og ioner. Uden elektricitet intet liv. Det er de elektriske kræfter der holder hjertet i gang, og det er elektriske impulser, der sætter et netværk og skaber forbindelse til hjernen, muskler o.s.v.
Sommerens sol strand og havvand er de bedste kilder og billigste helsemidler af alt på jorden, idet de indeholder livgivende negative ioner:

                        ***********************************************

Hvad er Ion?

Ion er et græsk/latinsk udtryk, som betyder "den der vandrer" f.eks. elektroner mellem et atom. Et ion er et atom eller molekyle som enten har afgivet eller modtaget et antal af elektroner.
Grundbyggestene for al materie omkring os og i naturen, er atomer og kan beskrives bestående af en central kerne af protoner (positiv ladning), omgivet af lige så stort antal negative ladninger, som kaldes elektroner der rører sig udenfor ligesom planeter der kredser omkring solen. Atomet af det mindste, er altså en klode af samme beskaffenhed som universets midte, hvor der altid sammen med selve atomet følger en drabant (elektroner). Vi kan sammenligne det ligesom fjernstyrede rumskibe, der kredser omkring jorden i en ellipseformet bane.
Under særlige forhold f.eks. temperatursvingninger, luftveksling, lavtryk, gnidning af luft i ventilationsanlæg, genvindings- varmeluft fra værelse til værelse eller forureninger m.m., bliver nogle elektroner kastet ud at atomet og efterlader en underskudsladning og bliver til en positiv ion. Det atom, der har afgivet elekttroner, er nu positivt ladet, og det, der har modtaget elektroner, er nu negativ ladet.
Et atom kan forbinde sig med kun èn "partner", eller kan "indgifte" sig i en enorm familie ved hjælp af frie elektroner.
De kræfter, der binder atomerne sammen til molekyler, er derfor af elektrisk tiltrækning mellem grundstof med modsatte elektrisk ladning, den såkaldte ionbindning f.eks. "salt" natrium-klor (køkkensalt), der næsten udelukkende består af disse dele evt. tilsat jod?

Vitale fakta om sol, sommer og strand som opladende faktorer

Sommer sol og havvand er de bedste helsemidler.
Det er ikke muligt at oplade kroppens elektriske elementer uden de elektrolyttiske ioner, hvis man glemmer at efterse kroppens vandbeholder. 70 % af menneskekroppen er vand. Ingen opladning og udrensning uden vand, derfor havde "dåben" i kristen mytologi stor betydning for omvendelse, idet Johannes Døberen var foregangsmand for udbredelsen af kristendommen. Vand bruges inde og ude til at rense, skrue og skruppe med, men uanset hvor skrappe midler man bruger kommer ingen uden om at rengøring foregår ved hjælp af væske.

Væske er en betingelse for ionisering i kroppen!!...

Ion-dannelsen, d.v.s. spaltningen af det ioniserbare stof i elektrisk ladede dele, er nøje forbundet med stoffernes opløsning. Ionisering kan foregå i gasser, d.v.s. luftarter, og i væske, der for kroppens vedkommende vil sige vand. Uden vand og luft (ilt) - ingen ion-dannelse i kroppen og ingen liv. Den grad, hvori spaltningen til ioner sker, afhænger bl.a. af stoffernes opløselighed og den aktuelle koncentration i opløsningen.

Udskillelse af kroppens affaldsprodukter er også afhængig af ioner.

Samtlige funktioner i en krop er styret af elektromagnetisk, elektrolytisk eller hormonel vej. Enzymerne fungerer som igangsættere (katalysator) eller udløses af de videreløbende mangfoldige processer. Alle levende organismer danner selv deres elektro-magnetiske kraftfelt.
Menneskekroppen fungerer som en kemisk fabrik, hvor forskellige kostelementer indtages som brændstof, der gennem komplicerede processer omdannes til de stoffer kroppen har brug for samt til varme, muskel- og kropslig energi. Så du er hvad du spiser? Giftstoffer forhindrer hormoner og enzymernes vitale funktion i kroppen, noget videnskaben har vidst i mere end 100 år.
Overalt mellem de tusinder af stofdannelser, der finder sted i kroppen optræder ionreaktioner. De forekommer også i omfattende grad i stofnedbrydelsen og nedbrydningsprodukternes sluttelige udskillelse, gennem sved og urin!!.. 
En krops indre omsætning og liv er afhængig af samspilet mellem kemi og elektricitet? Var der ikke noget, der hed atomer og molekyler, ville der heller ikke være noget, der hed ioner og ioniseringer, d.v.s. spændingsforskelle ville ikke kunne opstå. En hver stofopbygning eller nedbrydning, enhver kemisk proces berører det cirkulære system af elektroner. Enhver jordisk proces er at opfatte som en elektron-proces.

En krop er en stor elektrolyt-beholder

Hver eneste lille celle ud af de utallige billioner, som alt levende er opbygget af, udgør en kemisk og elektrisk enhed, hvor visse balance-forhold (syre/base) giver de bedste funktionsbetingelser. På en måde kan menneskekroppen betragtes som en elektrolyt-beholder. For at en så kompliceret stofomsætning, som den der foregår i menneskekroppen, kan forløbe normalt ved hjælp af de realativt elektriske "kræfter", der repræsenteres af ioner og polariseringer, må det ydre spændingsfelt, der omgiver kroppen ikke være unaturligt f.eks. magnetfelter fra eks. computer skærme, jordstråling, mobilmaster, luftledninger, forurening eller forkert indtagelse af giftstoffer gennem kosten o.m.a. Har det vedvarende slagside, øver det en uheldig virkning på kroppens interne ion-forhold, hvilket oldtidens græker vidste god visdom af.
Al mad og drikke nedbrydes i kroppen ved forbrænding gennem oxidation (iltning), hvorved der udskilles Co2 i form af kuldioxid. I de senere årtier er der sket en voldsom stigning i indholdet af Co2 i luften. Dette hænger sammen med, at forsile brændstoffer som kul, koks, brænde og olie (transport m.m.) nu brændes af med voldsomt hast?

Stresshormonet serotenin 5-HT

Positive luftioner som f.eks. røggasser og partikler i form af tobaksrygning binder sig kuldioxidmolekylerne og forværer syreomsætningen af blodet. Antagelsen forstærkes yderligere derved, at man kan efterligne kuldioxideffekten ved, at man giver en intravenøs injektion af stresshormonet serotonin 5-HT. Det er et særdeles aktiv og ustadigt hormon. I midthjernen deltager det således i mange forskellige processer, som f.eks. søvn, transmision af nerveimpulser og regulering af vort humør. En overproduktion af stresshormonet serotonin 5-HT giver således forskellige former for stress, som man kan få af for meget røgpartikler, cigarettrygning, og forkert indtagelse af en kostsammensætning af positive ioner herunder for meget kød, og giftstoffer i maden m.m.? Den uheldige virkning af serotonin kan så afhjælpes ved hjælp af negative ladede iltmolekyler (antioxidanter) i sund kost, virker nedbrydende på serotonin.
Ref. Poul Bechgård "Sundheds Plejen" nr.3 1963.

En anden virkningsmekanisme er, at de negative ioner som findes i ren luft, rent vand og rent mad, herunder grønt, men ikke kødspisning, som forhøjer blodets PH-værdi (surhedsgrad) og øger dets kulsyrebindende virkning. Derfor er det noget skidt også, at indtage sodvand med kulsyre? Når ilten forbruges, stiger kulsyreindholdet i kroppen. Det virker på den måde, at blodet får et ekstra krav om at få fornyet sin iltbeholdning, hvilket kræver jern (hæmoglobin). Værdien heraf er umidelbart for alternative folk, der arbejder med vor syre- base balance, idet de fleste mennesker i dag har en for lav PH-værdui i blodet p.g.a. forkert spisevaner, altid syre ting i maden. Dette fører som bekendt til åndedrætsbesvær og øget risiko for åreforkalkning m.m.. Virkningsmekanismen er beskrevet med tysk grundighed af H. Rinders i artiklen "Der Astmugskatalysator - das negative Sauerstoffion".
En lang række senere arbejder har også beskæftiget lige som jeg med den vitale betydning, som opretholdelsen af den elektriske balance i celler og molekyler for mennesker. Det er således blevet påvist, at selvom negative ioner ikke virker direkte nedbrydende på cancer, så angriber kræftceller dog ikke celler med kraftig negativ ladning (ilt)?
Ref. Dr. B. Skoloff Canser Receach 1951.
Man er på lignende måde blevet klar over, at virus indtrængen i celler også er et elektrisk fænomen, idet vira normalt bærer en ion negativ ladning, hvorfor de ikke kan trænge ind i negativt ladede raske celler. Er cellen derimod positivt ladet evt. fyldt med natrium (salt) istedet, som mange spiser for meget af gennem kosten og saltede produkter bliver den nemmere angrebet af vira. Ref. Dr. F.O. Schmidt Masseachusets Institut af Tecchnology samt Atomic Energy Commission af Brookhoven National Laboratory.

En helt ny type strålebehandling  "partikel kanon" mod kræftceller, hvor man bruger proton ion-partikler i stedet for røntgen-gammastråler?

af G.N, klimatolog og specialist i ren luft 

Scandion 1985 

 

En ionstråle kan indstilles til at ramme kræftsvulster i hjernen med en tiendedel millimeters nøjagtighed. Ionstrålen accelerer i en cyklotron eller som Danfysik nu har fremstillet med nåle der føres og stikkes på hudens overflade, og dens rækkevide indstilles, så al dens energi negative/ioner frigives i svulsten, der bræber kræftcellerne. Danfysik A/S revolutionerende ionstråle apparat er ikke vist på denne tegning!!....Læs her neden under på siden.

De positive ioners skadelig effekt på organismen

 

Kilde: G.N. atomfysiker, klimatolog og økolog siden 1976

Forsker over hele verden har gennem mere end 100 år arbejdet intens med udforskningen af ionernes indvirkning på mennesker, dyr og planter, og der er blandt forskerne blevet enighed om, at de "positive ioner" i luftens atmosfæren, smok og forurening af CO2, diselpartikler, bilos, atomkraft, ørkenvinde, tobaksrøg, bilos, infralyd herunder vibrationer og andre forureningskilder; mugspore f.eks. råd i vores boliger, forrådnelse af kødkost eller blod fra dyr, som i værste tilfælde er de mest skadelige elementer for kroppen, fordi de stjæler ilten - de negative ioner (oxygen) i organismen, og som går under navnet skadelige iltradikaler!!....

På mennesker kan de positive ioner angribe blodpladerne, så der opstår kræftceller samtidig med, at der udløses "stresshormonet" serotonin 5-HT, hvilket også sker ved påvirkning af magnetfelter, lavfrekvent støj, infralyd og vibrationer i boligen, stråling fra selve mikrobølgeovne, hvor der vendes op og ned på sammensætningen og frembringer strukturændring af specielt enzymer vitaminer og mineraler? Antioxydanter i maden bliver ødelagt af de positive ioner f.eks. hårdt stegt mad, røgpartikler m.m. 

Dårlig indeklima har særlig indvirkning på stress f.eks. tobaksrygning, manglende udluftning og ventilation på arbejdspladser, kontorlokaler og fabrikker, lugtgener i grisestalde, og hvor gylle bagefter bliver udledt på marker som ammoniakdampe og andre former for miljøfaktorer m.m.. Den mad vi spiser spiller har også en stor rolle bl.a. forrådnelse i tynd- og tyktarmen, som nedbryder ilten (negative ioner) og sender stress hormonet serotonin 5-HT på overarbejde og videre til vort forurenet blod med alskelsens sygdom til følge.

For meget serotonin i organismen og blodet, forårsager næsten alle slags sygdomme lige fra tørhed, allergi, øjenkløe, næsekløe, forstoppelse til blodprop, åndedrætsbesvær,synkebesværligheder, hæshed, hovedpine, svimmelhed, kvalme, rystelser, irritablitet fra lydfrekvenser, nedtrykthed, depressioner, søvnløshed o.m.a. Reumatiske patienter får mere ondt i ledene. Migrænepatienter ofte hovedpine. høfeberlidende bihulebetændelser og astmatiker får det værre o.s.v. - alt sammen p.g.a. stresshormonet serotonin 5-TH., som udløses af de positive ioner. I forurenet luft såvel indendørs som udendørs, grill- og tobaksrøg, arbejdsmiljø, forkert kost, skæv ionbalance i indeklima, luftens elektricitet, apparatur, herunder mikrobølgeovne, mobiltelefon, telemaster, højspændingsledninger, TV-radiosender, radar og jordstråling (radon) m.m.

Ekstreme lave frekvenser

Hos disponerede patienter som udgør 30 % af befolkningen, kan infralyd som går under navnet føhnvind og Italiens Østenvind "Siroccoen" fremkalde hovedpine, søvnløshed, spændinger i nakken og muskulaturen osv.. De "positive ioner" vejrstress er somregel opbrugt energi i atmosfæren, hvilket skyldes ekstreme lave frekvenser i infralydområdet. På Malta, der ligger i det "IONISKE HAV" mellem Italien og Afrika, har man fra rigtig gammel tid f.Kr. fundet en lov der siger, at en mand, som har dræbt en anden under Siroccoen (infralyd fra 1-20 Hz), ikke kan dømmes til døden?

På hospitalerne i Mùnchen har man tidligere undgået i den udstrækning det er muligt, at operere i perioder med føhnvind (infralyd), dels med tanken på patientens blodtryk og hjertevirksomhed, dels med tanken af hensyn til lægens mindskende koncentrationsevne.

Allerede i slutningen af 1800 tallet opdagede man, at negative ioner var af afgørende vital betydning for luftkvaliteten. I 1901 noterede Østrigeren Czermark, at den tiltagende føhnvind i bjergdalen indeholder et stort overskud af positive ladede elektricitet. Under føhnvind med ekstremt lave frekvenser (1-10 Hz) stiger sygdomsfrekvensen, flere selvmord og voldsforbrydelser, desuden notere et alment sænkning af velbefindende og med depression til følge.

Når befolkningen i bjergene ofte bevarer et godt helbred selv i en høj alder, er negative ioner i luften, bjergkilder med negatv ioniseret krystalklart vand og i god jord, samt en sund kost med masser af økogrøntsager en vital vigtig faktor i dette forhold og deres velbefindende i en meget høj alder!!.... Man har en tydelig fornemmelse af, at bjergdalen, jorden og luften "tærer"; den giver appetit, idet der skaffes rigeligt "brændselsmateriale" til veje. Man har i dette forhold også forklaringen på, hvorfor søluften og skoven virker så meget mere afstressende og forfriskende, fornyende på menneskelegemet, end anden luft bl.a. i industriområder, storbyer, pacelhuse i et boligområder. som bruger brændovne?

Når astmapatienter kommer op i bjergluft oplever de en væsentlig forbedring af vejrtrækningen, får langt mere ilt til cellerne og det er også derfor man anlagde ioniske templer og sanatorier på Athens bjergskråninger i oldtiden o.s.v.. Den rene bjergluft er nemlig fuld af livsvigtige negative ioner (ilt), og dette forhold gør, at bjergluft føles kølig, behagelig og giver velvære.

Ionernes negative elektriske spænding går hurtigt tabt når vi bevæger os ned fra bjergdalene, og i dalen møder vi de positive ioner føhnvinden om efteråret, forurenings partikler langs veje og trafikårer, da negative ioner skal bruges i rensningsprocessen.

I milioner af år, har mennesket vænnet sig til, at luften var ren og uden luftforurening og samtidig indeholdt mange frie luftioner af negativ elektricitet. Under det seneste århundrede har luften forandret sig væsentlig og luftionernes negative ionantal er formindsket på grund af stigende forurening af de forsile brændstoffer, herunder CO2 m.m.
I naturen dannes der 20 ionpar/cm3 pr. sekund via radioaktiviteten i jorden, kosmisk stråling, regndråber, vind ect. Rigtig ren og frisk luft indeholder 1500 - 4000 ionpar pr/cm2 og når vejret er pænt er der et overskud af negative ioner ligesom efter et tordenvejr. Det er ikke nogen begivenhed, at Radio og TV i Schweiz advarer befolkningen når føhnvinden ventes. Føhnvind er en varm, tør faldvind på læsiden af et bjerg som forholdsvis optræder nede i Alpedalen eller på Grønland.

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie og naturvidenskab, klimatolog,  økolog og livsstilsekspert siden 1976, kunstner og musiker.

Har vi nået vejen til effektiv behandling af kræft?

Partikelkano accelerere atomernes partikler til hastigheder, der nærmer sig lysets hastighed. Disse acceleratorer anvendes bl.a. til forskning, til produktion af computerchips, til miljøcerfisering og til den nye form for kræftbehandling.
I partikelacceleratorer anvendes tonstunge magneter til at styre bittesmå atonare partikler som f.eks. ioner (elektroner). Disse magneter på partikelaccelratorer er store energisluger. Fælles for alle partikelacceleratorer er, at de er storforbruger af elektrisk energi, ofte i 10 Megawatt eller højere. En kræftbehandling vil nemt ryge op i en halv million kroner, uden at patienten ved det. Fremtiden vil vise om Danmark, har råd til denne form for kræftbehandling på stats buget, ide de fleste mennesker vil dø af kræft p.g.a. miljøpåvirkninger og ligegyldighed med hvad man spiser og drikker!!......
Er det lægerne eller politikerne der bestemmer hvem der skal være først i kræftbehandlingen? Kommer madfrådser, rygerne og drankerne i sidste række? Indtil nu bestemmer lægerne hvem der skal sendes af sted til kræftbehandling i U.S.A, hvor partikel kanoner har eksisteret og findes mod kræft.
 

Artikel fra BT Tirsdag d. 29. august 2017

Min Atomlære af dr. phil. Emiel Rasmussen 1933 - 1938

Årerne omkring 1930èrne var præget af en stærk international begivenhed med forskning af enhver form for stråling, herunder jordstråler, elektriske magnetfelter, biomagnetisme og med opfindelse af fysiske apparatur, som kunne erstatte og afsløre i det mindste jordstrålesøgers identitet og ligeledes kontrollere rabdomanter (vandsøger) og pendulsøgers eksperimenter, skriver afdøde naturvidenskabsmand dr. phil. Emiel Rasmussen f. 1873-1956 og forfatter til tre fantastiske bøger: Min Atomlære, Kræftproblemets Løsning og Grundstoffernes Stråling. I bøgerne henviser han til ELEKTRISK - MAGNETISK - BI-POLARITET & BIOMAGNETISME

I hans bøger kommer man tæt på de revuolutionerende  videnskabsmænd: George Lakowsky, Volta, Galvani, H. C. Ørsted og Michael Faraday opdagelse af elektricitet m.m.

Den mest fantastiske bog fra 1932 om atomlære, jordstråler, biomagnetisk felter og elektricitets hemmelighed.

George Lakkovsky regnes for Verdens største opfinder af elektromagnetisme og livets hemmelighed

På opdagelse i den ukendte elektroniske verden og opklaring af brummelyde?

Kilde: G.I.N. Climatolog, naturforsker og økolog siden 1976

I en alder af 72 år, i 1942 blev Lakovsky ramt af en limousine og døde tre dage efter på hospitalet af sine kvæstelser. Han regnes for en af de største indenfor elektromagnetisme lige som H.C. Ørsted

Biomagnetisme hvad er det?

Kilde: UGESKRIFT FOR LÆGER 21. december 1987

Biomagnetisme var mente man, en realativ ny forskningsdiciplin i 1987, selv om den blev opdaget 200 år før i 1787 nu med stadig stigende interesse inden for internationale medicinske kredse efterhånden involveret forskerne, dels i et ret betragteligt antal og dels i mange lande.

Sådanne magnetfelter kan generes af elektriske strømme i nerve- og/eller muskelceller, ligesom de kan fremkomme på grund af tilstedeværelse af magnetiske materialer (magneter), eksempelvis i lunger og  ved lever

De biomagnetiske felter, der måles ved organismens overflade, eksempelvis lige uden for hjerneskallen (kraniet), er uhyre svage, nemlig ca 100 millioner gange svagere en jordens magnetfelt. De stærkeste biomagnetiske felter hidrører fra kardiologiske kilder EEG hjernebølger og som skaber søvnen.

For at kunne udføre biomagnetiske målinger udenfor hjerneskallen kræves der et yderst følsomt måleudstyr, som betegnes for SQUID (Superconducting Quantum Interference Diffration) og som skal placeres tæt ved organismen hjerneoverflade. For at kunne udføre nerve- muskel målingerne kræves derfor et yderst føltsomt måleudstyr, samt at uønskede magnetfelter, såkaldt magntik støj udelukkes i så høj grad som muligt. Magnetisk støjkilder som mennesket kan opfange "infralyd" og lavfrekvent støj hidrører fra elektriske installationer, elevatorer, ventilationsanlæg, trafikstøj, radiobølger og transformer m.m.

Det var oprindelig i 1971, at Brian Josepson kom på sporet af biomagnetisme ved opfindelsen af en elektronisk industrielt halvleder, hvilket var uhyre følsom overfor magnetfelter. Josephson forbindelsen førte til opfindelsen af måleinstrument Superconducting QUantum Interference Dector (SQUID) et Superkonducerende Kvante Interferometer. Det er et meget følsomt apparat til at måle magnetisme med. Noget af det første, SQUID påviste, var, at der ligger et indviklet og tydeligt magnetfelt (aura) rund om vores hoveder (aura). Opfindelsen af SQUID apparat åbnede døren for videnskaben til en helt ny verden: bioelektromagnetisme.

På samme tidspunkt - i 1971 indsamlede bakteriologen Richard Blakemore bakterier fra marskerne omkrink Cape Cod. Disse bakterier blev lagt i en glasskål. Mikropperne svømmede op mod glasskålens nordside. Han drejede skålen rundt, og bakterierne emigrerede langsomt tilbage mod nord. Ligegyldigt hvor ofte han drejede glasskålen, så vandrede bakterierne tilbage mod nord. Ved at bruge et elektromikroskop, endnu et nyt videnskabeligt redskab, fandt Blakemore ud af, at disse bakterier indeholder et lille mængde magnetkrystaller af naturligt magnetisk jernmalm.

I begyndelsen af 1970èrne påviste Bill Keaton fra Cornell Universitet, at når duer flyver hjem, navigerer de via deres evne til at sanse jordens magnetfelt. Ingen troede på ham, men det viste sig, at duer og fugle lige som storken har et kompas "indbygget" i hovedet. Lige ved siden af deres venstre hjernehalvdel ligger der en klynge magnetkrystaller indkapslet i nerver.

Biomagnetisme, specielt magnetoencefalografi forskning har hidtil været koncentreret om lokalisering og afgrænsning af et focus i hjernen med neuronal dysfunktion, samt om studier af audiotiv (lyd), visuel og stimulerende magnetfelter. Det blev også brugt ved undersøgelser med kognitive aspekter samt undersøgelser af interesse for smerte- og epilepsiforskning m.m.

Afdøde civilingeniør Viggo Berthelsen

Kilde: G.I.N. klimatolog

På samme måde (billede nederst) har civilingeniør Viggo Berthelsen fortalt ved flere tidligere lejlighederog foredrag, at han har målt den tid, det tager for kroppen uden hjælp at genopbygge de normale faktiske og relative mineraler (ioner), hjernens melatonin og sporstofmængder og sammenlignet denne tid med tiden for genopbygning ved hjælp af mineralterapi. Det kom naturligvis ikke som nogen overraskelse, at indtagelse af et mineral tilskud simpelthen viste sig at være nødvendig, da der ikke sker nogen automatisk genopbygning. Viggo Berthelsen nævner om calsium (ioner) drænes af mikrobølger, men det gælder også andre mineraler f.eks. magnesium ioner, der er legemets vigtigste mineral for at oprette syre base balance, fordi dette mineral er neutral i forhold til andre mikro næringsstoffer.

Læs historien om Ida?
Tryk på linket her: Vitaminer A.B.C.  

eller om antioxidanter her:

OM MAGNETFELTER?

El-forbrugerne har i de seneste årti (1980èr) vist en større og større interesse for magnetfelter.  Det har vi, der arbejder i elselskaberne, tydeligt kunne mærke. Når forbrugerne henvender sig til os, er det ofte fordi de er bekymret for, om der kan være en sundhedsrisiko ved magnetfelter, som omgiver højspændingsledninger. Med denne brockure ønsker elselskaberne at imødekomme forbrugernes interesse for emnet:

Er der grund til at være bange?

I aviser og TV har vi set og hørt, at der er en sammenhæng mellem forskellige sygdomme og magnetfelter. Det er klart skriver elselskaberne i brochuren, at vi alle tænker en ekstra gang, når vi ser og hører sådan noget.

Rent faktisk ved vi ikke (1985), om der er en sammenhæng mellem magnetfelter og sygdom. I de sidste 10-15 år har videnskaben brugt megen tid og mange kræfter på at prøve at finde ud af (skrivebordsarbejde), om det er sundhedsfarligt at blive udsat for magnetfelter.

I dag er situationen (1980èrne) den, at videnskaben hverken kan bekræfte eller afkræfte, om der er sundhedsrisiko. Og der er ikke noget, der tyder på, skriver elselskaberne, at de kan give os et klart svar i den nærmeste fremtid.

Magnetfelter og elektriske felter er ikke det samme

Overalt, hvor der bruges elektricitet, eller elektricitetstrømme gennem ledning, findes der 2 slags "felter": 1. Elektriske felter, og 2. Magnetiske felter. Der er mange, som blander dem sammen og det betyder, at mange mennesker bliver mere bekymret end nødvendig, skriver elselskaberne.

Kræftproblemets løsning

Vi hører, ser og føler med kroppen og hjernen

Den verdensberømte videnskabsmand A.L. Tchijewsky, som var foregangsmand med ionvidenskaben siden 1929, mente at nerveimpulserne under huden og kraniet "håret rejser sig" tjener ikke alene som modtager af luftioner, radiobølger (musik m.m.), men også "MOBILSTRÅLING", som har direkte indflydelse på kroppen og diverse organer?

Den franske professor George Lakkovsky påviste allerede i 1930èrne, at en kobberring, der ikke er helt lukket, har et elektromagnetisk felt (H.C. Ørsteds opfindelse) med en frekvens på 31 Hz, som bl.a. virker helbredende på vildtvoksende kræftceller hos planter, hvilket er bekræftet skrevet af phil. Emiel Rasmussen fantastiske bøger "Kræftproblemets løsning" og "Grundstoffernes Stråling" fra  1933 - 1938.
 
Ved en lang række forsøg, foretaget i laboratoriet på sygehospitalet la Salpètrièrs i Paris, fandt George Lakkovsky ud af, at en sådan kobberring stimulerede spiringen hos plantefrø med op til 50 procent - og at disse planter samtidig fik forøget vækst. Flere ældre gartner kender til Lakhovskyringens forunderlige virkning bl.a. hvis man hammer et kobbersøm i et træ, så går træet ud?

Den usynlige verden er fuld af skadelig stråling?

Indeklimastress
 
Kilde af klimatolog G.I.N. 1985-2019 og økolog siden 1976
  
Der har i den senere tid været fokus om strålefaren ved mobilmaster sat op ved skoler og børnehaver, brugen af mobiltelefoner og trådløst internet. I 1985 var det børn som boede tæt ved højspændingsledninger, tung trafik o.s.v.. Hvordan kan man bevise påstanden om den daglige elektromagnetiske strålepåvirknings farlighed fra mobilmaster, mobiltelefoner, router - internet box på vægen, mad fra mikrobølgeovn o.s.v..
 
Det kan man ved at analysere morgenurinen eller spyt for de forskellige mineraler og sporstoffer med atomabsortionsmetoden og derefter sætte sig til at arbejde ved dataskærm en tid og igen analysere en urinprøve for nedbrydningsproduktet af 6-hydrooxymelatoninsulfat (melatonin fra hjernen), som er vores livsvigtige hormon i epifysen, det  fortalte den nu afdøde 92-årige civilingeniør Viggo Berthelsen, opfinderen af Minalka Scanalka og vitaminpiller AD m.fl.. Nedbrydningsproduktet af 6-hydrooxymelatoninsulfat, er en meget vigtig metalbolit af pineal-hormonet melatonin, som kan bevirke et svækket immunforsvar. En forøgelse af 6-hydrooxymelatonin, er bevis på et øget stofskifte af stresshormonet serotonin og lavt melatonin. Når serotonin niveauet synker eller drænes fra kroppen gennem urin, påvirkes hypofysen, skjoldbruskkirtlen og binyrerne med serotoninsyndromet; søvnløshed, spændinger i muskler, hovedpine, migræne, svimmelhed o.s.v.
 
Kilde: civilingeniør Viggo Berthelsen og klimatolog G.I.N. 
 

- Udviklingen af tv-fladskærme, bærbare computer, ipads smartphones fylder de danske soveværelser og stjæler vores søvn og det er dybt foruroligende, siger Jes Gerlach, speciallæge i psykiatri, førende søvnforsker og forfatter til bogen "Søvn". Det bekymrer mig meget i høj grad, at så mange store børn og unge får alt for lidt søvn af den årsag. Med det resultat, at både deres fysiske og psykiske udvikling kan tage alvorlig skde, siger han til BT søndag d. 16. juni 2013.

Vi bombarderes daglig af elektrosmog og stråling som er en kombination af det hele

Sover du klods op af naboens trådløse router (box) på vægen i boligblok eller rækkehus?

På en nem og ukompliceret måde kan man med en "Elektro-Smog måler" (billede nederst) opnår en viden, hvorvidt du og din familie eller dine kollegaer på arbejdspladsen er udsat for mere elektromagnetisk stråling end hvad der ellers er aceptabelt i hverdagen?
Det var årsag til, at jeg nu mistænker den kraftige Wi-fi stråling jeg var udsat for ved min trådløst computer og som jeg sov og sad tæt op af 30 timer om ugen, men også den box (router og modem) installation jeg fik af TDC i mit soveværelse i 2010. I dag er jeg overbevist om, at min modem på vægen måske, har været medvirkende årsag til min forstørret prostata i 2012?
 
I 2010 blev den nye modem (trådløst netværk) sat klods op ved min sengs hovedgære i èn meters afstand af 1 meter? Det resulterede i efterfølgende hyppigere vandladning fra 6-10 gange i løbet af en nat? Pludselig gik min vandladning helt i stå en sen aften kl.24,00 p.g.a. forstørret postata med efterfølgende tre operationer.
 
Det har længe været oppe i medierne, at mange computer, netværk, kopimaskiner ect. i et kontorlokale, kan grundet megen stråling, forårsage træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær o.m.a. fortæller videnskabsfolk? Det var årsagen til, at jeg anskaffede mig et dyrt måleinstrument, en "Elektro-Smog måler" i november 2013 efter 5 skoleelevers forsøg i Hjallerup med karsefrø? Kraftig mobilstråling fra trådløst router (modem), som var sat op i et klasselokale viste misvækst på karsefrøs spireevne? I første omgang konkluderede videnskabsfolk, at karsefrøene ikke havde fået vand nok og var tørret ind? Da jeg læste historien på Google, der havde vakte opsigt i udlandet og herhjemme i medierne, anskaffede jeg som indeklimaekspert (ionmåling)  et andet måleinstrument, der viste en foruroligende stråling i mit soveværelse hvor jeg sov. Strålingen var 34 gange mere kraftig end hvad den oprindelig måtte være i èn meter afstand fra min seng. Mine intervaller med at sove lå efter 3 operationer mellem 3-4 timer før jeg vågnede, og efter jeg nu slukket for det trådløse netværket om natten, sover jeg helt op til 6-8 timer inden jeg vågner og skal ud og tisse på WC?
 
Jeg forsøgte at ringe til TDC og for at få en forklaring og mere information om farlige stråler fra modem/router, men ak nej? I dag er det lige så galt med de udbyder, som sætter fiberkabler og box ind i vores huse. De har en stråling, som er lige så højt på skalaen, nærmest helt oppe i det røde felt og særlig hvis Wi-fi er slået til.

I tre år fra 2010 - 2013 blev jeg nærmest drænet for vitaminer og mineraler? Læs siden længere nede om hvad der sker med kostelementer (mineraler og sporstoffer) vi ikke kan optage p.g.a. stråling, sprøjtegift, tilsætningsstoffer, kunstige sødemidler som aspartarm o.m.a...

Fredag den 10. januar 2014 skrotter jeg mit TDC modem på vægen og installere fiberkabel fra Waoo, Waoo fibernet, der siges ikke have de farlige mikrobølge stråler?

Denne lidt kombliceret måler blev også brugt ved et andet forsøg i et værelse, hvor der var installeret tre kørende computer + et kæmpe fladskærm inde i stuen. Måleresultaterne viste en forbløffende stråling fra routeren (modem) i det værelse hvor de tre computer stod.

Skolepigers forsøg med karsefrø og mobilstråling vækker opsigt i udlandet og herhjemme bl.a. hos indeklimaekspert G.I.N
og på Aalborg universitet?

I 1996 fortalte professor Olle Johansson fra det anerkendte Karolinska Institutet i Stockholm i et enteriwev til BBC, at mobiltelefoner er "et instrument, som er blevet sluppet løs på markedet uden at være blevet ordentlig testet" og han hævder, at effekten af at tale i mobiltelefon to timer om dagen svarer til at putte hovedet et minut i en mikrobølgeovn.

Hjallerup : Nordjylland 16. maj 2013

Hjallerup: De går kun i 9. klasse, fem piger, Lene, Mathilde, Signe, Sisse og Rikke, der fornyelig blev nummer fem i en landsdækkende forskningskonkurrence for skoleelever.
Pigerne havde sået 400 karsefrø i 12 bakker. Bakkerne blev stillet i to forskellige rum med samme temperatur, men det ene rum blev bakkerne udsat for bestråling fra to internet routere.
Resultaterne kunne ses med det blotte øje 12 dage senere. Det bestrålede karse var stadig frø, mens det ustrålede karse stod i fuldt flor med lange stilke og grøn overflade.
I det ene tilfælde vokser det jo fint, og i det andet tilfælde er de nævnte ikke spiret. Forsøget har vakt internationalt bevågenhed.
Flere forskere og eksperter i ind- og udlandet og ikke mindst klimatolog af denne hjemmeside "Kend dig selv" er yderst interesseret i de resultater, som skoleeleverne i 9.b fik ud af deres mobilstråling, som eleverne deltog med.
- Pigerne har anvendt en meget elegant model i deres forsøg med planter. Det er meget imponerende, siger professor ved Karolinske Instituttet i Stockholm Olle Johansson, der er blandt tre forskere, vil gentage forsøget med belgisk forskningskollega, professor Marie - Claire Cammaert ved Universitet libre de Bruxells, idet skolepigernes forsør er ifølge ham helt genialt.
Olle Johansson har for årtier siden ved dobbeltblindforsøg vist, at el-følsomme personer reagerer på mobiltelefoner. Det startede allerede i 1980èrne ved brug af mobiltelefoner, hvilket burde være en advarsel? TV-selskaber fra bl.a. England og Japan havde interviewet ham dengang.
Også professor Knud Erik Skouby ved Aalborg Universitet for elektroniske systemer er interesseret for 9. klasses forsøg og mener, at karse-forsøgene skal gentages under videnskabelige former for at sikre ensartet forhold for karsen. Og det mener professoren er interessant, hvis det er muligt af eftervise forsøget.
Også en canadisk fysik/kemilære, Larry Oberg har udsat frø for mobil- og routerstråling lige som de danske skoleelever. I dette forsøg er dog ikke brugt karsefrø, men grønne linsefrø. Efter en uge var konklutionen klar: Mobil - spirerne blev flotte og grønne, præcis som de spire, derikke havde fået stråling, men med WiFi Router var spirerne efter 7 dage mislykkedes og vil ikke spire (se nederste billede).
Uanset om man kan sætte spørgsmålstegn ved "Karseprojektet" videnskabelige gennemførelse eller ej fra Hjallerup i Nordjylland, så er kendskabet til mikrobølgers skadelige virkninger været kendt siden radarens opfindelse, især de militære instanser globalt hvor man har gjort meget præcise undersøgelser og kortlægning af forskellige frekvensers indflydelse på den menneskelige organisme.
I selve eksperimentet har pigerne undersøgt, om strålingsaktivitet fra trådløse apparater betyder noget for karseføs evne til at vokse sig store. De er selv begyndt at tage deres forholdsregler.
- I stedet for at lægge min telefon på natbordet, så lægger de den anden ende af værelset eller helt uden for rummet, siger Rikke.
 
Må jeg som klimatolog henvise læserne til denne hjemmeside: www.http://stråling.dk

Stråle-chok: Vi får en kæmpe regning om 20 år?
Interview: Foreningen Vore Børns Fremtid tror ikke på danske myndigheders historie om, at trådløst netværk er ufarlige. Derfor arbejder organisationen på et samlet kritisk materiale om farlig stråling og henviser til denne hjemmeside:

www.helbredssikker-telekommunikation.dk

Routere er som mikrobølge ovne

Routere til trådløs internet kører typisk med en frekvens på mellem 2,5 GHz og helt op til 5 GHz - meget lig microbølgeovn. Det er blandt andet her, forsøget fra Hjallerup halter, siger forsker Michael Stùbert Berger, DTU til dagbladet Ekstrabladet. Stråling fra en router kan ikke direkte sammenlignes med stråling fra en mobiltelefon. Da routeren arbejder med samme bølgefrekvens som en microovn, kan den formentlig godt udtørre et stykke vådt vat med karsefrø, det siger sig selv?
Så muligvis skal forklaringen på resultatet fra HJALLERUP findes i, at karsefrøene ved routeren blot krævede mere vand end karsefrøene i rummet uden router. Der er altså næppe tale om, at karsefrøene blev ødelagt af selve strålingen. Det er mere sandsynligt, at de blot tørstede ihjel, siger Michael Stùbert Berger. De fleste med daglig gang i et kontorlandskab kan nok også skrive under på, at elektronikken giver et tørt indeklima, hvilket øger statisk elektricitet og giver mange problemer med hovedpine. Måske var det den samme påvirkning, karsefrøene var udsat for, siger Michael Stùbert Berger, idet han forsætter:
Mange tror fejlagtig, at mobilstrålingen kan opsplitte molekyler og beskadige DNA. Men i modsætning til eksempelvis røngten er mobilstråling såkaldte ikke-ioniserende stråling, der består af elektromagnetiske energifelter, som overfører energi fra sted til et andet. Hvis bølgerne møder levende væv på sin vej, vil de afsætte noget energi, der kan skabe en varmepåvirkning. Det er altså udelukkende varmepåvirkning, der eventuelt kan være skadelig. Den samme varmepåvirkning, der formodentlig lod karsefrøene dø af tørst.

Den teori køber jeg ikke?
 
- siger klimatolog som i det meste af sit liv har studeret "STRÅLING" og frekvenser, der påvirker hjernen eller kroppen? På mennesker sker en større udslipning (nyerne) og ændring i nerve og kirtelmæssige virkning og forandring i hjerterytmen ved "stress og mobilstråling", idet der udskilles alt for stor mængde af det allergiudløsende 6-hydrooxymelatoninsulfat, en vigtig antioxydant af melatonin ihjernen.  G.I.N er indehaver af denne hjemmeside "Kend dig selv" og har i mere end 35 år arbejdet med indeklima, strålingsfare, ioner og kostsammensætning. Desværre opdagede jeg alt for sent i 2012, at jeg selv lå i en voldsom stråling fra en router og måtte købe ekstra udstyr af måleinstrument, som bekræftede strålingsfaren?  
 

Billedet er fra det canadiske forsøg med bønner efter 7 dage, hvor de er spiret!!....

😋Planter og mennesker reagerer på lys, lyd og mikroskopiske lave frekvenser når vi sover? 

Af G.N. religionsforsker i naturvidenskab, klimatolog og økolog siden 1976

Når man taler om medicinsk klimatologi, er vi tilbøjelig til at se for meget på de traditionelle klimatiske faktorer som eksempelvis temperatur, lufttryk, fugtighed, vind og frost. Vi bør i stedet i højere grad se på det atmosfæriske potential, elektriske ladninger, luftens ledningsevne, de vertikale strømninger nær jordoverfladen, radioaktiviteten, elektromagnetiske bølger og andre forhold.
For mange år siden udkom en spændende bog af Pichardi om de kemiske basis for medicins klimatologi. Forfatteren indleder med at slå fast, at det er en kendt ting, at visse kemiske reaktioner, især indenfor colloidkemi (mikroorganismer), er vejrfølsomme. Et kolloid er dispergerede fase partikel med en diameter på mellem 1 og 1000 nanometer, der normalt er usynlig (lys) i et optisk mikroskop og kan bekræftes ved anvendelse af et ultramikroskop eller et elektronmikroskop. Pichardi mener, at colloid kan vises, at disse variationer skyldes svingninger i det elektromagnetiske felt, specielt i infralangbølgeområdet af det usynlige lys, som har en svingningsfrekvens mellem 5-50 kilo-hertz, altså mellem 5 Hz til 50.000 svingninger i sekundet. Man har kunnet reproducere disse ændringer ved at udsætte de pågældende kemiske reaktioner for kunstige felter i dette område. Hvis man kan påvirke colloidkemien, er det nærliggende at forestille sig, at man også kan påvise fysiologiske forhold. Man ved, at trækfugle har orienteringsvanskelighed i nærheden af senderanlæg, og at personalet på senderstationer af og til klager over besvær af forskellig art - den såkaldte sendersyndrom.

I USA har ny viden forlængst (1987) om risikoen ved elektriske og magnetiske felter sat sindene i kog. Flere delstater har sat skrappe grænser, og elselskaberne opkøber ejendomme langs højspændingsledninger for at undgå balade.

Videnskaben flytter op og ned på de livsvigtige negative ioner, som bliver til skadelige positive ioner?

Ødelægger mikrobølger babymad m.m.

Af Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen

Så er jeg her igen, skriver en læser der spørger Til Carsten Vagn Hansen. På nettet er der nemlig stor uenighed om brug af mikrobølger. Så kom jeg til at tænke på, at hvis der var en, der vidste det, måtte det være dig.

Jeg har, siger Carsten Vagn Hansen været sammen med tre andre studeret emnet mikrobølger og mad igennem flere år, og det er rigtigt, at meget af maden bliver ødelagt i mikrobølgeovnen, der nu flittigt bliver brugt i hjemmet og på restauranter.

Allerede i 1975 viste det sig ved studier af mikrobølgende gulerødder og broccoli, at næringsstofferne bliver destrueret, hvilket ikke er tilfældet ved konventionel opvarmning. Mikrobølgerne kan herved frembringe nye , hidtil ukendte stoffer (antagonister). Der kan dannes frie iltradikaler, der blandt andet kan ødelægge energidannelse i cellerne og med sygdom til følge. Et andet studie har vist, at broccoli med mikrobølgning mister 97 pct. af de livsvigtige flavonoider som er katalysator, der er nogle af vores vigtigste antioxidanter. Ved almindelig kogning mistede broccoli 66 pct. af flavoniderne. Ved trykkogning mistede broccoli kun det halve 47 pct., og dampede man broccoli, mistede den højest 11 pct. af flavonoider, der normalt forstærker C-vitaminer, der er vigtigt for dannelsen af collagen i huden, fortæller Carsten Vagn Hansen.

Pas på brugen af mikrobølgeovne?
 
Kilde af Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie og naturvidenskab, klimatologi og økolog siden 1996.
 
Alt for mange restauranter bruger mikrobølgeovne p.g.a. af tidsmæssig pres og hurtig fortjeneste? De har ikke mulighed for at tilberede maden ordentlig mere lige som i gamle dage på grund af konkurrence.
På en fin restaurant i Bogense, fik min familie serveret en stor helstegt rødspætte i 2010, som var tilberedt og serveret under et kvarter, her måtte vi stille spørgsmålstegn? Efter indtagelsen blev en i familien pludselig syg om natten, muligvis fordi vedkommende ikke var vandt til at spise mikrobølgemad. Familiemedlemmet fortæller: jeg følte som om, at mit legeme var blevet kørt midt over af en lastbil, smerter i indre organer, ribben og som følge heraf fik jeg også meget tørre slimhinder den efterfølgende nat og morgenen.
 
Den værste oplevelse familie har udsat for på restaurant var en sen aften hvor alle var hundesulten. På vej over færgen Hundested Rørvig svingede vi ind på en fiskerestaurant. Her bestilte vi 3 portioner fiskefile, men da vi smagte på den måtte vi smide alt væk p.g.a. lugten. Dagen efter ringede jeg til restauranten og her fik jeg svaret, hvorfor de 3 portioner smagte rædselsfuldt? Fiskene var puttet ned i samme oliebad, hvor man også kommer muslinger, rejer og fisk. I mange år har jeg levet som vegetar af økologiske produkter og i dette enkelte tilfælde har jeg spist fisk,  fordi vi ikke kunne få andet mad end på denne fiskerestaurant og det gør vi ikke mere? Min farfar og onkel var i gamle dage gammeldags fisker og fange friske Frederikshavner rødspætter. I dag bruger man tredjeklasses skidtfisk, panerer og dybfryser og bliver fremstilles på fiskefile fabrikker. De gode gammeldags Frederikshavner rødspætter bliver nemlig solgt i dyre og domme til specialbutikker eller hoteller herhjemme og i udlandet. Min søster som døde af mavekræft i 2013 fortalte mig, at det altid var helt galt med hendes mave, når hun spiste friturefisk på restauranter?

Det er ikke kun fiskerestauranter det er galt med, når de bruger fritureolier eller mikrobølgeovne, men også almindelige grillbar, pizzari, kinesiske restauranter, fordi de opvarmer ris, bagte kartofler, laksestykker og frikadeller m.m., nogle gange i samme fritùregryde  

I 2013 begyndte jeg lige som min søster, at blive allergisk overfor fisk eller vegetaretter på restauranter, pizzarier, mad der var tilberedt i fritureolie eller på få sekunder kommer ud af en mikrobølgeovn? Det var som regel altid galt med mit helbred, når jeg fik en hurtig vegetarret på Bùger King eller tomatsuppe på restauranter, indtil jeg opdagede, at maden disse steder lynhurtigt var tilberedt i forvejen, blev opvarmet i en mikrobølgeovne. I et tilfælde på en Mexicansk Restaurant gik det så galt, at jeg ikke kunne åbne mine øjenlåg en tidlig morgen "slimhinder i tårekanalen" også mund og ganen blev totalt tørlagt, nærmest limet sammen? På denne restaurant, fik jeg serveret en vegetarret, der bestod af en halv mikrobølget pandekage med tilslimet ost, ris og brune bønner, store halvkogte gulerødder, små grøntsager og en lille skål "brun" avocado, alt sammen tilberedt af farlig stråling? Med andre ord, ødelægger mikrobølger, livsvigtige vitaminer, mineraler og olier, der er så vigtige for vores helbred, at slimhinder i mund, hals, maven, øjenlågene m.m. bliver ødelagt.

Forskning i mikrobølge mad?

Forskere fra Standford Universitet har for mange år siden fundet frem til, at ved at mikrobølge mælk øges surhedsgraden (pH) af mælken, skader proteinerne, forstører fedtcellerne og ødelægger B-vitaminet folinsyre, et vitamin der er vigtigt for ældre menneskers hukommelse eller nedsætter risikoen for medfødte misdannelser i centralnervesystemet (bl.a. rygmarvsbrok). Opvarmning af modermælk ved hjælp af mikrobølger ødelægger modermælkens evne til at hæmme væksten af colibakterier og dermed beskyttelsen mod mave-tarminfektion hos spædbørn. Selvom de ældre får besked på ikke at genopvarme mikrobølge mad, gør de det alligevel for at spare. At genopvarme mad i en mikrobølgeovn er muligt skadeligt, kan den huse skadelige bakterier, som ikke dræbes af opvarmningen. Det kan medføre fare for alvorlig mave- og tarminfektioner. Du kan læse mere om mikrobølge mad og mad i bogen "Sund Skepsis" fra forelaget Hovedland.

Normalt plejer man,  at kunne fornemme duften af rigtig god gammeldags fremstillet mad som f.eks. oksebøf, kylling, fisk o.m.a. på kroer og restauranter, men sådan fanger det ikke på nogle spisesteder fordi vi ikke kan fornemme duften mere, måltider bliver alt for ofte behandlet i mikrobølgeovn, hvor alt forsvinder i det lukket rum eller i frituregryder ved hurtig tilberedning.
 
Min faster som har haft en af de første og bedste grillbar i 1960èrn, brugte oceaner af tid på at tilberede en kylling, der skulle drejes rundt på et spyd i en elektrisk ovn og ikke opvarmet i mikrobølgeovn? Men sådan tilbereder man ikke mere, idet fisk, kylling og promefrit`s i snæver vending bliver tilberedt i samme friturebad? Hvor mange timer disse olieholdige madvarer står og snurrer over ilden hele dagen, har vi som forbruger ingen anelser om? Kun at disse brændt sammen oliemolekyler bliver så små, at de ødelægger vores mave celler på længere sigt, når vi spiser den slags mad? Det burde være en menneskeret, at restauranter ophænger et skilt hvorpå der står, hvordan maden er tilberedt eller om der bruges mikrobølgeovn til den pågældende ret eller om friturefisken har fået skiftet oliebad i dag? 
 
Stop Djævlens vidunder
"Elektro-smog"
inden det er for sent?
Få målt din bolig for skadelig infralyd og "strålingsfare"
fra din mobiltelefon?
Har du problemer med en mobilmast i nærheden, så

    Læs siden neden under ved at rulle på  hjulet eller flyt pilen

TDC, selskabet 3, Orange og Telia købte for en samlet pris på 3,8 mia. kroner retten til at udnytte den nye 3G mobiltelefoni. De har for 10 år siden mere end svært ved at få noget ud af de dyrkøbte licenser og årsagen skal findes i den manglende dokumentation for masternes indflydelse på borgernes helbred. I København har politikerne besluttede at stoppe opsætningen af G3-mobilmaster på alle kommunale bygninger indtil det er bevist, at mobilmasternes stråling ikke er sundhedsskadelig. Ingen ved med sikkerhed om masternes radiostråling på langt sigt kan øge risikoen for eksempelvis at få kræft.

Hvad er lavfrekvent lyd og vibrationer og hvor skadelige er de?

Boligen og dens "Elektro- indeklima"

Kilde: G.I.N forsker i kulturhistorie, naturvidenskab, klimatolog og økolog siden 1976

Billed: nederst

Allerede i begyndelsen af 1901 noterede Østrigeren Czemark, at de øgede føhnvinde indeholder et stort overskud af positive elektrisk ladede luftioner og hvirvelstrømme, herunder infralyd, som også findes i tordenvejr, tornador, vulkanudbrud, thusnarmi m.m. Under føhnvind stiger sygdomsfrekvensen, flere selvmord og voldsforbrydelser forekommer, desuden noteres et alment sænkning af velvefindende. Den luftelektriske balance og magnetfelter, kan også forværes af andre årsager end vejret:

Luftforureninger, som f.eks. vindmøller, ventilationsanlæg i boligen og på tagene, og andre faktorer, påvirker den luftelektriske balance herunder infralyd og lavfrekvent søj, og som er blevet forsket i mere end 50 år.

Under optræk til mørke tordenskyer som er fyldt med forurening CO2, sker en opladning mellem jorden og inosfæren med spændinger op til flere tusinde tusinde volt. Når spændingen bryder sammen sker udladningen og vi ser lynet slå ned, men i teorien er det modsat? Når lynet har renset luften bliver den ren og lugter af oson. I helt ren luft kan man således måle luftens joner (ioner), hvilket kaldes elektriske negative egenskaber herunder ioner. I Norges og Østrigs fjelde m.m., er luften så ren af negative ioner, at astmapatienter nærmest føler sig raske. I indelukket miljøer med forurening og EM-spektra kan der være så mange positive ioner at syge mennesker bliver endnu mere syge? Ionvidenskaben har fået sit opsving igen og sådan foregår det hver 25-50 år siges det?

Det forsvundende forår, hvis knopper, nålespidser og blade falder af træerne pga. radar og mobilstråling

Skyldes skovdøden radiobølger?

Den tyske forsker, dr. Wolfgang Volkrodt havde allerede en teori om, at skovdøden i 1980èrne havde en ukendt udløsende faktor. Men denne faktor er ikke, som de fleste forskere hidtil har troet, af kemisk art alene "luftforurening" som sådan, men af fysisk natur.
Dr. Volkrodt mener, at det er den stigende anvendelse af radiobølger, især af de høje frekvenser i radar- og mikrobølge området, der sætter gang i skovdøden, især nåletræer i de områder, hvor træerne i forvejen er svækket af den kemiske forurening!!....
 
Skovene dør ikke kun på grund af den voldsomme luftforurening som man hidtil har troet. Træernes grene, blade og især nålegrans "SPIDSER" virker som antenner, der opfanger de højfrekvente radio-, TV- Mobilmaster og radarbølger som er dræbende.

Den ukendte faktor

Forureningen med syreregn siden 1960èrne med bly, kvælstofilter og andre giftige stoffer især fra industrien er tiltaget jævnt i hele Europa i de sidste 25 år (1987). Skovdøden fordeler sig imidlertid meget ujævnt, idet der er nogle områder kun er tale om en nedgang i træernes trivsel og væksthastighed, mens der andre steder simpelthen ser det, at alle træer dør.
De biologer og kemikere, der forsker i skovdøden, er inde på, at der må findes en eller flere ukendte kemiske faktorer, der i forbindelse med forureningen udløser den voldsomme skovdød, der især har fundet sted i Tyskland siden 2. Verdenskrig.
 
Fænomenet findes ikke kun i Europa
 
Et USA tidsskrift "New Scientist" skrev allerede i januar nr. 1995 en artikel med overskriften "Ubådsradio" får træerne til at vokse", og her er så historien. I 1986 begyndte træerne i en skov i Micigan at gro hurtigere end de plejede. Ask og ahorn blev tykkere, og fyr blev højere på kortere tid. Det særlige ved denne skov er, at man i 1986 opsatte en 90 kilometer lang radioantenne i skoven. Denne ekstreme længde gør det muligt at sende med en ekstremt lav frekvens (ELF), nemlig 76 Hz. Det gør det muligt at kommunikere med neddykkede ubåde. De meget lange radiobølger reflekterer ikke så let fra havoverfladen som "normale" radiobølger?
 
En husejer har haft henvendelser til alle de kommunale institutioner der har ledninger inde i huset, og alle har meldt "hus forbi", - DET ER IKKE EN LYD, DER BLIVER TILFØRT HUSET, SPECIELT VIA DERES INSTALATIONER. OG DER ER IKKE SYNLIGE TING, DER KUNNE TYDE PÅ, AT STØJEN KOMMER FRA NABO ELLER OMEGN.
 
En svensk radioamatør der har brummetonen inde på livet, har med kommercielt udstyr målt frekvensen til 76-80 Hz, og denne tone er AM-moduleret med 10-20 Hz, også hos ham er det et signal der stammer fra undergrunden, ikke fra diverse tilslutninger udefra.

Øget mængde stråling

At radiobølger har en fatal biologisk effekt, er efterhånden den alment kendt fra mikrobølgeovnen. Selv en tyk, dybfrossen bøf bliver jo mør og spiselig efter ganske kort tid i en mikrobølgeovn, og man kan nok forestille sig, at ethvert levende væsen, dyr eller plante, lynhurtigt vil dø, hvis man anbringer det i mikrobølgeovnen, lukker lågen, starter ovnen og dermed starter den kraftige radiosender, som en mikrobølgeovn i virkeligheden er.
Efter 2. verdenskrig, da man nyordnede de forskellige landes radiofonier, fik det slagne Tyskland ikke tildelt de frekvenser i lang- og mellembølgeområdet, der er nødvendige for at dække landet med radioprogrammer. Man begyndte derfor tidligt i Tyskland at sende radiofoni på meget korte bølgelængder (høj frekvenser, VHF og UHF), det vi i dag kender som FM-båndet (88-108 MHz).
MHz er en forkortelse for megahertz, der betyder millioner af svingninger pr. sekund. En FM-sender på 100 MHz udsender altså radiobølger, der svinger 100 millioner gange i sekundet. Radiobølgerne fra en langbølgesender, som f.eks. Kalundborg radio (frekvens 245 kHz eller 0,245 MHz), svinger kun 245.000 gange i sekundet.

www.vitanyhed.dk/55835463


Også det stærke blå skærm - Ledlys fra pc, ipad og smartphones går ind og påvirker nogle særlige lysfølsomme celler bag øjets nethinde og blokerer for dannelse af det meget vigtige søvndyssende hormon melatonin, som kun kroppen kan danne i mørke. Disse farlige blå lysstråler fra mobilen er nærmest dræbende, idet de unge menneskers udbredte vane med at skulle se tv i sengen lige før sovetid, tjekke mails og sms-er m.m., siger Jes Gerlach, speciallæge i psykiatri, førende søvnforsker og forfatter til bogen "Søvn" som alle forældre bør ønske sig i julegave!!...

Dette billede af lavfrekvent lyd er sendt til professor Henrik Møller, Aalborg Universitet Lyd & Akustik af læge Kerstine Persson Waye Gøtteborg Universitetshospital, og viser de forskellige frekvenser ikke alene som findes i Sverig, men også overalt i atmosfæren i Danmark og har de samme frekvenser? De er fremhævet af professor Henrik Møller, også målt i en lejlighed Arnold Nielsens Boulevard 177, 2 Hvidovre. De er også registreret af akustiker Hugo Hein, Anders H Københavns Universitet. Alle med kendskab til lavfrekvent lyd og vibrationer, frekvenser på 31,5 - 50 Hz og 63 i boliger, frit i naturen på Sjælland, Jylland og Sverige. Frekvensen kommer fra el-nettet, transformerstationer, højspændingsledninger, varme- kraftværker, tubiner, vindmøller, motorer, kompressorer, og blander sig med trafikstøj, forurening m.m., Fundet overalt på industri og beboelsesejendomme, indkøbscenter, ventilationsanlæg, ved ind- eller udsugning af Scandion. Støjen interferer med temperatur i naturen, blæst m.m.

De positive ioners skadelige effekt på organismen

😠Serotoninsyndromet:
 
Kilde: G.I.N, climatologi og økolog siden 1976
 
Ved den femte internationale verdenskongres i psykomatisk medicin i oktober 1979 præsenterede professoir Felix Gad Sulman for første gang ved bioklimatologisk enhed Hebraisk Universitets Hadaahcentrum i Jerusalem "Vejrstress" forårsaget af luftelektriciteten. En til to dage før Shara ørkenvinden introducerer den øgede mængde atmosfæriske elektricitet af infralyd (positive ioner), sker en "serotonin" frislipning i kroppen hos omkring 30% af befolkningen tilsammen med manglende besvær med serotoninsyndromet (6-hydroxymelatoninsulfat) i urinen, en livsvigtig matabolit af pineal-hormonet "melatonin" i hjernen epifysen, som bevirker en svækket immunfunktion, alvorlig stress og søvnløshed, irritablitet, spændinger i kroppen, hovedpine, migræne, svimmelhed, opkastninger, hjerteforstyrrelser, smerter i hjerteregionen, åndenød, astma, selvmord m.m.
 
Serotonin er overalt i verden blevet studeret af klimatologer, forsker, læger og er velkendt for at påvirke humør og velbefindende. Analyser af indhold på serotonin i spinalvæsken og affaldsprodukt i urinen, anses for at være en god indikator på psykisk balance eller stress. Nedbrydningsproduktet kan findes i urinen som en psykisk påvirkning af forkert ionbalance i indeklimaet, lavfrekvent lyd, mikrobølger fra trådløst netværk, mobiltelefoner o.s.v.
 
Allerede i 1980èrne afprøvede civilingenør Viggo Berthelsen, manden bag naturproduktet Minalka - Scanalka, at overbevise os om "STRÅLINGSFARE" ved at analyser sig selv siddende foran en dengang gammeldags computerskærm med "katode strålerør", som ikke eksisterer i dag på de morderne fladskærme, men fra stråling i mikrobølgeovne o.m.a.. idet han målte sin egen urin for manglende mikronæringsstoffer. Han fandt hurtig ud af, at ved disse farlige stråler "mikrobølger" fik man underskud af visse vitaminer og mineraler og at der var en sammenhæng med visse kræftformer. Lægerne gad slet ikke høre eller lytte til civilingeniør Viggo Berthelsens forskningsresultater, selvom han havde helbredt to piger indlagt på Rigshospitalet med cancer. Begge piger måtte gå under jorden med sine forældre, men overlevede halvt år efter deres kræftsygdom med Viggo Bertehelsens mineraler og vitaminer, ud af flere indlagte børn på samme afdeling på Rigshospitalet, de andre børn døde!!....Historien har stået i Ekstrabladet og Søndags BT, som klimatolog G.I.N. er i besiddelse af.

Indehaver af denne blog kom selv til mange af Viggo Berthelsens foredrag i Naturhelbredelsens Fremme på Sjælland, hvor han fremhævede:
 
Mikrobølger dræner kroppen for livsvigtige sporstoffer, mineraler, vitaminer og melatonin, serotoninsyndrom (6-hydrooxymelatoninsulfat), som er stressfaktorer.

Mennesker kan tilsvarende blive syge af vejrstress?

Vejrstress eller indeklimastress skyldes en overproduktion af det allergiudløsende "stresshormon" serotonin, der er særdeles aktiv og ustadigt hormon af det livsvigtige melatonin som produceres under søvn i mørke, når vi sover? Nogle har desværre ikke nok melatonin i hjernen til at reparere cellerne efter en anstrengt dag eller mange søvnløse nætter, hvis de kommer ud af balance? I midthjernen deltager det således i mange forskellige processer som f.eks. søvnrytmen, transmission af nerveimpulser og regulering af vort humør. En overproduktion af serotonin (elektromagnetiske felter, stråling m.m.), giver således forskellige former for stress, der belaster organismen ved infektioner, nedsat immunforsvaret og psykiske spændingstilstande:
 
Kilde: professor F. Sulman, Hebraisk Universitet Jerusalem,
             A Krueger, Universitet of Californien, U.S.A.,
             professor Dr. JM Olivereu, Psykologi Universitet Paris,
             ref. Statsmetrolog Oyvind Johnson Sverige,
             salgsrepræsentant og klimatolog for Scandion 1985
             G. I. Nielsen, og civilingeniør Viggo Berthelsen m.fl.
 

Luftens indhold af skadelige positive ioner

I 1986 offentliggjorde man en fem år lang undersøgelse i et af verdens anerkendte lægetidsskrift British Medical Journal og det vidner om, at lægevidenskaben nu tager ion/indeklimaet alvorligt: Månens faser, kosmiske stråler, barometerstanden, lufttrykket, infralyd, tørre føhnvinde og mange andre vejrfænomener har vist sig som en helt ny videnskab, at have direkte forbindelse med helbredet. Når et vejr er i anmarch, luftens fugtighed øges og lufttrykket falder, kommer der et overskudaf farlige positive ladede ioner, specielt ved infralyd. Det bemærkes tydeligt i Middelhavs-egene, hvor befolkningen med rette frygter Alpernes Føhnvind, Italiens Sciroco og den israelske Shamsinvind "aller fyldt med infrasus" og positive ioner. Svage og ældre bliver syge, nogle går amok, bliver deprimeret og begår langt hypigere selvmord. På Malta findes der en gammel lovbog der siger, at folk som har begået forbrydelse og mord under Scirocdo vinden med højt indhold af infralyd og positive ioner ikke kan dømmes til døden:

Ifølge teorien mener mange klimatologer, at have fundet skurken: luftens indhold af elektriske ladede atomer herunder overskud af positive ioner og et underskud af negative (oxygen), der spiller den største rolle. Forskningen og betydningen af luftens ioner på menneskets helse og miljø, har bevist sine resultater i udlandet. Fra klinikker i Køln, London, Leninggrad og Argentina er der kommet rapporter om forsøg med luftens indhold af negativ ionterapi på patienter med neurotiske lidelser, urolig og angst, astma, bronkitis, høsnue og migræne. Omlagt fik 80% det væsentlig bedre af behandling, når man kom op i bjergegne. Al for mange mennesker føler sig utilpas i vort alt for syntetiske indemiljøomgivelser med bombardering af lavfrekvent lyd (trafikstøj m.m.) og materialer, der afgasser, radon, støv partikler og positive elektriske udladninger fra apparater, luftblæser, ventilationsanlæg som ikke bliver renset m.m.

I forurenet byluft og i industriområder ligger den livsvigtige negative ionkoncentration (luften) væsentlig reduceret helt ned til 100-800 pr. kvardrat centimeter, hvor det normalt i bjerghøjder ligger mellem 4-5.000. I de fleste indemiljøer ligger den negative ionkoncentration langt under 200 pr. kvardrat centimeter, hvilket kan skyldes beton, indretningsmaterialer, kemiske kompomenter og rystelser i boligen, hvor der kan opstår infralyd eller lavfrekvent støj fra det externe miljø. Støvpartikler har de sidste 50 år fået sit arnested og grobund for husmider, bakterier som aldrig før?

Hvis f.eks. mange mennesker er stuvet sammen i et sådan katastrofalt indeklima, tobaksrygning eller børneværelse med syntetisk legetøj, kan luften efterhånden til tider blive fuldstænig fordærvet af f.eks. kulilte på grund af manglende negative oxygen/ioner. Dette skyldes til dels, at så megen af luftens ilt indgår til forbrændingen, så der bliver en temmelig sparsom mængde ilt tilbage til de mennesker, der skal opholde sig i værelset; men i endnu højere grad beror det på, at rummet lidt efter lidt fyldes med livsfarlige opsitive ioner (opbrugt) energi, herunder kultveilte.

Vi dør af forfinelse?

Om sundhed

Stress er ikke en sygdom i sig selv, men en manglende evne i tilpasning af miljøet (adaption) eller tilpasning som vi ikke er født med. Adaptation er et kristen latinsk ord, der betyder tilpasning, en process hvorved levende organismer bringes i overensstemmelse med omgivelserne. Det er et krav, som er blevet meget stor hos mange mennesker i dag, hvis vi ikke slapper af og finder hvile i den fredelige natur, hører musik eller tager os en lille lur (sover til middag). Stress er den påvirkning som vi har i dagligdagen også når vi vælger usundt mad eller er plaget af støj om natten og ikke kan sove? Adaptation bruges om sanseorganernes tilpasning til omgivelserne f.eks. når smagssansen, hørelse- og lugtesansen gradvis mister følsomheden over for vedvarende miljøpåvirkning eller når øjet tilpasser sig til henholdsvis lys og mørke (nat og dag). Adaptation betegnes i psykologien tilpasning til gruppenormer, men det er ikke alle som har samme sanseoplevelser. Det gælder f.eks. personer som lever i elektromagnetiske felter, er el-syge, plaget af støjkilder som går under navnet indeklimastress. Lægerne har lært om stress ideres uddannelse i mere end 50 år og udskriver bare piller, når de ikke kan finde symptomerne og som de betegner funktionelle lidelser?
 
Kilde: Kiwi indeklimaekspert

Milet, Efesos og Smyrna tre af oldtiden mest betydningsfulde byer for Paulus og kristendommens grundlæggelse?

Ionien`s kultur Centrum Milet.

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, climatolog og økolog siden 1976

 

I oldtiden var Ionien et landskab på Lilleasiens vestkyst, beboet af den old-jødisk og græske folkestamme Hetitterne også kaldt "ionerne", der er beskrevet bl.a. i Det Gamle Testamene på Abrahams tid 1. Mos. 23,1-18. I forhistorisk tid ca. 1200-1000 f.Kr. slog hititterne (ionerne) sig ned i Olympia, senere i Attika i Sø- Grækenland ved Athen. De var det første folk, der menes at have anvendt jernvåben, og dette i forbindelse med brugen af heste foran stridsvogne, der gjorde dem til en stormagt i Forasien.
Hititterne (ionerne) tilhørte det græsktalende folk, og som dels boede på halvøen Attika i bystaten Athen, og dels boede på flere af øerne i det græsk Ioniske øhav og langs Lilleasiens Vestkyst Tyrkiet.
Ionerne (hititterne) havde oprindeligt hørt hjemme i Tyrkiet Boghazhøj, hvorfra arkælogen Hugo Winckler i 1907 fandt nøglen til tydning af det indoeuropæiske sprog heraf græsk/latin. Ved borghøjen i Boghazkøy fandt man mindesmærker og indskrifter, som har givet os et vink om hieroglyfferne - de ægyptiske efterretninger fra fortiden f.eks. indskrifter på en tempelvæg i Karnak, som fortæller om den første traktat mellem Ramses den Store og Hattiti-kongen Haftusillis d. III.

I Boghazkøy fandt man den barbariske storslåethed, der mindede om "Grækenlands mykenske kultur og bygningsværker som en overraskelse. De er blevet betragtet som de absolut største levninger fra Europas tidligste historie. Den ægyptiske verssion af den berømte fredstraktat mellem Ramses d. II og hetitterne (ionerne) kan stadig læses på tempelmurerne i Theben og Boghazkøy.

Alle mindesmærker og indskrifter af en bestemt karakter, som man i de senere 100 år har fundet rundt omkring i Lille-Asien og Nord - Syrien, må tilskrives hititterfolket (ionerne) - altså et folk der som bekendt nok allerede for totusinde år f.Kr. var omtalt i Det Gamle Testamente på Abrahams tid, men som hidtil, fordi det blev betragtet som ganske uden betydning, aldrig er blevet gjort til genstand for historisk forskning eller tilknytning til det Ny Testamente?

Josva bog. 3,10 ; 1. Mos.15,19-21 ; 1. Mos.23,3 ; 4. Mos. 13,29 og 2. Kong.7,6.

 

Hittiterfolkene betalte tribut til farao Thutmosis (Moses opkaldt efter ham), idet Moses omtaler dette folk allerede i det syttende århundrede f.Kr. jvf. Ap.G.7,16-23 (1. Mos.23,16 ff. ; 33,19-20 ; 50,13-26).

Hetitterne den ioniske folkestamme havde en livlig forbindelse med Mesopotanien det gamle babylon og Ægypten "pyramiderne" med al deres visdom, hvorfra de hentede mange kulturtræk og indvandrede til Grækenland og Tyrkiet. Her grundlagde de tre af de mest betydningsfulde byer i verdenshistorien: Milet, Efesos og Smyrne, sidste men ikke mindst byer som er beskrevet i Biblen og i Paulus græsksproget breve!!...
I det 6. århundrede f.Kr. blev byen Milet et vigtigt åndeligt, økonomisk handelscentrum i den græske verden. Her anlagde man den Milesiske skole,  hvis udgangspunkt havde stor betydning for ionisk filosofi bl.a. Thales, Anaximandros og Heraklit m.fl.. Det var her at græsk/latinsk (videnskab) blev kendt gennem den af Ioniens Kulturcentrum, og gennem de indskrifter i latinsk (endioeuropæiske) sprog og alfabet, der er afledt af det græske.

I det 5. århundrede f.Kr. blev den ioniske kultur og dialekt af fin dannelse den sejrende p.g.a. sine fantastiske opførelser af bygningsværker langs Athenebjergskråningerne Akropolis i Grækenland bl.a. templerne Erechtion, Partheion,
Posedion Olympion, Stadion o.s.v., heraf navnest på det nordiske firma Scandion, som udførte indeklima måling?

Det var videnskabsmanden Thales fra byen Milet (ca. 625-545 f.Kr.) som blev den første, største og mest ansete græske filosof, og den grundlæggeren af nutidens videnskab den "ioniske naturvidenskab", den første af De 7 vise og som opstillede ifølge den græske filosof Artistolet og Platon optegnelser i sine fragtmenter den lære, at vand er altings urstof. Thales var lige som Heraklit og Anexemenes de tre ioniske filosoffer, som er ophav til naturvidenskaben i dag ano 2017. Thales var en anset sprogforsker i det anatoliske -indoeuropæiske sprog, som allerede blev udtalt i det 2. årtusinde f.Kr. som omfatter det hittiske folk. Han besad en videnskab der rækker langt ud over fysiken, idet han forudsage en solformørkelse (585 f.Kr.), samtidig beregnede han "pyramidernes højde" ved hjælp af deres skygge i sandet:

Moses tilskriver denne skygge (ildskær) eller skygge fra pyramiden om natten eller dagen som værende Kristus (lyset)? Denne forbindelse mellem matematik og filosofi, der er så karakteristisk for græsk tænkning, fik senere afgørende indflydelse på al vestlig tænkning, herunder Bibelens i alt tilsammen 72 disciple, som udformede den græske bibel Septuaginta og Det Nye Testamente for ca. 2.000 år siden. Thales var ophavsmanden til magnetismen, ionforskningen i dag og den første atomfysiker, idet han satte formler på 6 grundstoffer.

Allerede i det antikke GRÆKENLAND forstod Thales fra Miliet det fænomen, at et stykke RAV, når det blev gnedet med f.eks. uld og katteskind, tiltrak støv, uldfibre og andre lette småting (magnetisme). Ravet blev nemlig det vi kalder "statisk elektrisk". Og vi kalder det elektrisk, fordi RAV på Græsk hedder ELEKTRON.


I Helleniske, (græske) skabelseshistorier fremvises generelt skabelsesmotiver og - modeller, som vi første gang finder reflekteret i den ægyptiske bøn til Atum allerede i pyramideteksternes hieroglyffer fra det 6. dynasti i det tredje årtusinde f.Kr. Ifølge Pritchard (1963), begynder verdens skabelse i Heliopolis med generationer af bøn efter guden Atum, dvs. med de fire kosmiske hypoteser af den guddommelige Atum fra anden og tredje generation: Shu, luftens gud (engle), og hans mage Tefnut, vandets gudinde (engle), Geb, jordens gud, og hans mage Nut, himlens gud.

Denne mytologiske transedente fortolkning af realitetsmanifestationer, som omgiver mennesket, er med Aristotele`s filosofi blevet afmytologiseret. De fire klassiske kosmiske elementer, som hører skabelsen til, og som er syntiseret af Thales af Milet som jord, luft, ild og vand, bliver illustrative for de fire store filosoffer Heraklit (ca. 540-480 f.Kr.), Anexemandros (ca.610-546 f.Kr.), Aneximenes og Aristotele`s fra fortiden og indkorpieret i Det Nye Testamente og Paulus breve.....

Det som Gud kalder frem i 1. Mose bog 1 ved begyndelsen af skabelsen: lyset og mørket, som adskiller fra vandet til den græske version af den ægyptiske skabelses gudepar fra Pyramiderne f.eks. det tørre og det våde, det kolde og det varme (ilden) illustrerer de græske ioniske filosoffer.

Anaximander kom fra Milet, udvekslede tanker og holdninger med sin kollega Thales. Han var astronom og geolog.. Ifølge Anaximander  består alting af et enkelt uendeligt, skikkelsesløst stof (ioner), som han kaldte apeiron (ordet afledt af filosofi og videnskab) ordet bruges og anvendes indenfor elektronikken i dag. Det forener modsætninger (ioner) i verden, men kan ikke selv iagtages.

Anaximenes fra Milet var den mest betydningsfulde ioniske naturfilosof en af Aximanders disciple og ophav til kristendommens filosofi og den religiøse opståen, idet han påstod, at "Alt er luft" og kilden til alt som eksisterer. "Ligesom vores sjæl, som består af luft (ånde), holder os sammen, lige så omslutter vejrtrækningen og luft hele verden.

"Alt er luft" med forskellige grader af idensitet eller massefylde og under indflydelse af varme, som ekspanderer, og kulde som får ting til at trække sig sammen. Det der får de tre miletiske filosoffer Thales, Anaximander og Aneximenes til at stå ud er, at det teoretiske menneske er blevet en realitet. Med tanken kan man nærme sig alt i universet også Gud. Dette har især influreret den pythagraiske skole m.fl.

Heraklit som var græsk filosof fra Efesos i Lilleasien siger, at alt kan omsættes til ild og ild til alt, lige som varer omsættes til guld og guld til varer. For Heraklit forandres verden ustandseligt: "Alt flyder" (panta rehi). "Man kan ikke bade to gange i den samme flod". Det vand man stiger op af, flyder videre, så næste gang bader man i noget andet vand. 

Filosofiske og religiøse principper med udtrykket "Logos" i Det Nye Testamente er hentet i fragmenter af Heraklit. Logos er derfor et vigtigt begreb i Ny Testamentes filosofi, analytik, psykologi, retorik og dens religion. Det stammer fra verbet LEGO: at fortælle, sige eller tale (og udtrykke sig).

Heraklit etablerede udtrykket i vestlige filosofi således, både kilden og grundlæggende kendelse af kosmos (skabelsesmysterium) kaos. Efter jødedommen kom logos under helleniske (græsk) indflydelse via Det Gamle Testamentes græske udgave af bibelen "Septuaginta". Philo vedtog udtrykket i jødisk filosofi og i Johannes Evangeliet identificeres logos i kap. 1.2 ff som Jesus inkarnation (kommen i kødet) sjælevandring.

Logos (fornuften) er tilgængelig for enhver og Heraklit lærte, at først når vi er døde i en dvaletilstand (uden forstand og indsigt til livet), så fødes Sjælen til et virkeligt liv. Herfra udsprang Sokrates Filosofi af Heraklit af hans overbevisning om Sjælens Inkarnationer og oplevelser: den indre Stemme, som altid kom til ham advarende, og som derfor kaldte sin Skytsånd (engel). De mennesker der negligerer logos og ikke forstår, at der er èn lov, der styrer både naturen, mennesket og samfundet. Alt består nemlig af modsætninger (dualisme): lys og mørke, herunder også elektricitet af både positive (skadelige) elektricitet og negative ioner (helbredende) m.m.

Hellenerne kælede selv for, både jøder og grækere, "Kristus som Guds kraft" og "Guds visdom". Det højt "civiliserede" menneske dengang, fornægtede Sjælens Virksomhed som den nødvendigste for Livet, ja endog tilsidst Sjælens Eksistens (reinkarnation) d.v.s. sjælevandring!!....Det samme fornægter mange religiøse bevægelser og sekter også den dag og tror ikke på "reinkarnation" bl.a.  Jehovas Vidner, den danske folkekirke m.fl., men her er noget til for de gudløse? 

Jeg så en vældig Engel "Jesus Kristus" komme ned fra himmelen.....hans Ansigtet var som funklende krysolit "Solen" og hans Fødder som en Ildstøtte (Keops Pyramiden i Giza), især den "støtte", der om natten viste jødernes vej ud af Ægypten. Herren (Jesus Kristus) gik foran dem, om Dagen i en Skystøtte (Pyramiden)....om Natten i en Ildstøtte (måneskær fra Keopspyramiden) for at lyse for dem (2. Mos.13,31). Sfinksen (med menneskehovedet foran Keops Pyramiden) vogter Videnskaben.

 

 

Ying & Yangs dualistiske syn på ionvandring

I den ældgamle kinesisk lægekunst har man i mere end 6.000 år vidst, at alt i universet styres af en en "TIDSÅND" - IONSTRÅLING og i kristendommen betegnes denne tidsånden som "Kristus energi"🙂 og er beskrevet overalt i det Ny Testamente. Den vil komme til syne hver tusinde år ifølge Bibelen, så ingen kan gå imod og anfægte dens påstand, hverken ateister, israeliter, muharmedaner eller kristne sekter m.fl. ?
Joh.3,8 ;  Præd.11,5-10 ; 12,13-14 ;  Rom.2,16 ;  1.Kor.4,9-16 ; Åb.20,12 ; Luk.2,25-35 ; Joh.7,37-39 ; Es.60.1 ff. ; Sl.89,1-4 ; 1. Sam.16,1 ; Matt.22,42-46.


På kinesisk betyder "Feng Shui" vind eller vejr og er nævnt flere steder i Johannes evangeliet og Åbenbaring?

Den livsopbyggende "tidsånd" også kaldet Chi i "Feng Shui", indåndes gennem luften af de "negative ioner" og tilføres kroppen gennem "kildevand" og bestemte fødevare elementer, som f.eks. antioxidanter?

Feng Shui udspiller sig mellem modsætningerne (dualistisk) positive og negativ energi Ying (negative ioner) og Yang (de positive ioner) lige som strøm, der flyder mellem to poler på et batteri eller H.C. ØRSTEDS magnetspole.? Derfor har vores egen verdensberømte atomfysiker Niels Bohr engang i 1960èrne udtalt følgende:

- Visse ting unddrager sig, den menneskelige forstand. Jeg er ude af forstand til at forklare, hvorfor atomerne herunder elektronerne skifter bane og bliver til en "positiv" eller "negativ ion", hvis jeg erstatter Petersen med Jensen ved let tryk på håndtaget, der driver atomreaktoren på Rigsøs Forsøgsstation i Roskilde. Men den skifter bane? Det symbolske tegn for Yang og Ying er, som symbol for komplementaritetsteorien, anvendt på fysikeren Niels Bohrs våbenskjold, der hænger på Frederiksborg Slot. Ifølge komplementaritetsprincippet opfører f.eks. negativt ladede elektroner omkring atomkernen sig forskelligt, alt efter de påvirkninger, som de udsættes for ved f.eks. ved gnidning, varme, kulde, magnetfelter, stråling, råd, skimmelsvampe og mugspore o.m.a.. Ting som indehaveren af denne hjemmeside har arbejdet med siden 1985, hvor han mødte to atomfysiker fra Sverige, der har fremstillet verdens fineste måleudstyr og instrument IONMETER T-100. Instrumentet fik det blå stempel af atomfysiker Niels Jonassen DTU. IONMETER T-100 kan måle luftens nøjagtige balance af negative og positive ioner, herunder forurening af røgpartikler f.eks. tobak, radon, statisk elektricitet som opstår i ventilations anlæg, diselpartikler, kulstøv, bilos o.m.a.. Instrumentet blev brugt i sammenhæng med indeklimaundersøgelser af statisk elektricitet, iltunderskud i boliger af firmaet Scandion, hvor indehaver af denne hjemmeside var distriktschef for salg af verdens fineste luftrenser og ionapparater fra 1985-96.

Allerede for 60 år siden i 1950èrne fremstillede afdøde naturapat Axel O. Hansen sit første velfungerende  "Atomvand" som han kaldte 3001 vandet. Det var "ioniseret" vand som man kunne købe på flasker i hans konsultation, hvilket var fyldt med bjergkrystaller "metalioner", hentet fra Pyranæerne og som var i stand til at understøtte og helbrede selv ondartet kræftsvulster. Hvis man overholdt hans specielle grundlæggende helsekur, bestående af biodynamiske grøntsager med masser af antioxidanter, var han i stand til at helbrede hvilket som helst sygdom!!...

Det fortælles i kredse indenfor Danmarks Naturfrednings Forening, hvor han holdte sine første foredrag, at han havde hjulpet rigtig mange kræftpatienter!!...

Axel O. Hansen var og er i dag grundlæggeren af Scandinaviens største helsekost firma Natur Drogeriet i Danmark, der i dag leverer for milliardomsætning til bl.a. Matas, apoteker, helsekostforretninger, supermarkeder i Danmark og hele Europa.

Niels Bohr som var atomfysikeren og grundlæggeren af Radium Stråling på daværende Niels Finsens Hospital og Rigshospitalet. Desværre gjorde Radiumstråler skade på mange kræftpatienter, men redede mange? Dr. phiel Emil rasmussen som skrev nogle fantastiske bøger i 1932-38 "Kræftens Problemløsning" og Axel O. Hansen kritiserede allerede i 1950èrne Niels Bohr`s radiumstråler, fordi han ikke vidste tilstrækkelig om de ioniserende "negative livsvigtige" stråling, som også findes i luften, planter og ved jordens overflade m.m...

Niels Bohrs våbenskjold, symbolet Yang og Ying. I 1933 gik naturvidenskabs manden pihl. Emiel Rasmussen til angreb på Niels Borh falske fortolkning af brint-spektrets linier, idet han ikke havde fulde forståelse af ionvandringen, hvilket han også erkendte i forsøg med Petersen og Jensen?

Ionernes guddommelige stråling bestemmer dit liv og ikke lægerne?

Ionernes hemmelighedsfulde gåde er løst?

Kilde: Kiwi, religionsforsker i kulturhistorie, klimatolog og økolog siden 1976

Det må forundre mig, fortæller naturvidenskabsmand og atomfysiker dr. phil Emiel Rasmussen i sin fantastiske bog "Grundstoffernes stråling" eller "Min Atomlære" fra 1932-38, at lægerne og vitamimin eller mineralforskerne ikke forlængst har set, den afgørende forbindelse mellem helbredende "ion-stråling" som finder sted af vitaminer, mineraler og ilten som udgør en del af vores kostelementer og de såkaldte skadelige antagonister "positive ioner", herunder forurening af bakterier, kødkost, mugsporer, fugt og skimmelsvampe i den mad vi spiser og den luften vi indånder o.s.v.?

Har vi først opfattet, at blodets indhold af vitamin og mineraler (kraftenergi), som går under betegnelsen "oxyditation" blot er en form for den evige guddommelige Urkraft i naturen,😋 der bor i alle "Grundstoffer", og lægeplanter så vil man samtidig kunne forstå, at vor nuværende liste over "vitaminerne" i virkeligheden er ganske tilfældige i vor kost, blod og vores sundhed, idet den udelukkende tager hensyn til stoffer i maden, som vi kan risikere at optage i for ringe mængde af p.g.a. de "positive ioner" som er antagonister (ødelæggende elementer), som f.eks. kviksølv i tænder og fra fisk, kobolt ved hofteoperationer, arsenik i tidligere sprøjtemidler i landbruget o.m.a.. Selv indenfor antagonisterne (positive ioner) er sådanne grundstoffer som brom, klor, natrium (køkken salt), jod, arsen, kobolt, chrom, cadium, aluminium og kvælstof uden tvivl lige så nødvendige som alt andet, men indtages de i for store mængder er de skadelige, men derimod gavnlig i helt "naturlige mikro størelser" som sporelementer i vores føde.
Kobolt som er et metalisk grundstof i atomgruppen 9 i grundstoffernes periodesystem, er derfor under lup i øjeblikket, fordi det på verdensplan har forgiftet 100.000 mensker som har fået foretaget hofteoperationer?

Vita nyhed

Vita Power- "energi"

- lyskilden i mennesket er omtalt flere steder  i Det Nye Testamente og i Jesu Kristi Freds Evangeliet som blev fundet 1923 i Monte Casino Klostret.
Den store hemmelighed ved fuldkommen vitalitet er, at Vita= (liv) og P (Power) er lig med ionkraft minus O gnidningsmodstand (obstruktion). D.v.s., at den krop, der har ringe eller næsten ingen påvirkninger af gnidningsmodstand og unaturlige fremmedstoffer som f.eks. forurenet luft, bilos, gyllestank, tobaksrøg, radon fra husets fundament, tilsætningsstoffer i mad, antagonister som f.eks. sprøjtegifte, tungmetaller og altid får tilført ren luft gennem hele livet, er en fin maskine, der grænser til det himmelske Paradis.

Tidspunktet for at redde verden er bestemt og skrevet i Bileben ifølge Jesu Kristi Freds Evangelium, som er fundt i Monte Casino Klostret fra det 4. århundrede e.Kr. Her nævnes direkte om de livgivne krafter - antioxidanter (negative Ionerne)?
I
ONERNES elektriske iboende krafter i alt lige fra sol, luft, vand, jord, ild, blod og planter her på jorden og i vores planetsystem, er afgørende for alt liv og død.

De mirakler Jesus og hans disciple udførte, var deres indgående kendskab til "lysets kræfter" i grøntsager og "IONERNES" energi til kraftcenter i mennesket, derfor det vigtigst af alt at leve sundt med vegetarkost af økologiske produkter og "omvende" sig fra at indtage skadelige positive ioner, som findes i stegt kød m.m. og som går under betegnelsen de "frie iltradikaler"? Elektronernes livsvigtige negative ionladning i luft, vand og vegetarkost og har en utrolig helbredende effekt og kraft for mennesket bl.a. herunder "antioxidanter", som modvirker vores forurenet luft, beskidte vand, giftige planter og spisning af døde dyr (liggifte), fisk og stegt mad m.m.!!.....

Tryk på linket: Kræft af PAHèr

De frie skadelige positive ioner "iltradikaler" i vores kødkost, grillrøg og cigaret m.m. ødelægger mennesket, mens de beskyttende negative ioner "antioxidanter" i sundt grønt og vegetarmad - illustrerer beskyttelse af alle celler i vores i menneskekrop, der går under betegnelsen "iltningsprocesser" både i mennesket, grill og i brændovne!!...
Esajas. 1,9-25 ; 2. Mos.9,8ff ; Sl.82,1-6 ; Joh.10,33-34 Joh.5.18. Esajas.1,15-17.

Vores værste livsfjende er stress, og vi lever livet for farligt, mener klimatolog fra Hvidovre.

Til Hvidovre Avis fortæller han:

Klimatolog G. I. Nielsen fra Hvidovre er overbevist om at kræftens gåde skal findes under betegnelsen stress.
  - Stress er simpelthen vores værste livsfjende. - Og stopper vi ikke op ind imellem og lægger smøgerne på hylden, så stresser vi os selv ihjel en skønne dag. Vi lever livet for farligt, specielt de unge.
   I mere end 35 år har han
  haft stor interesse for naturhelbredelse og alternativ behandling samt helse p.g.a. sin tidligere alvorlige sygdom i 1976. Han har flere gange holdt foredrag om kræft, stresssygdomme, cigaretrygning (afvænningskur) og indeklima. Cigaretrygning er den værste indeklimaforurening der findes. Det er dog specielt i de senere år, at han mere intent har studeret stress-symptomer og virkninger som følge af sit arbejede som indeklimakonsulent for Nordens største firma Scandion og Trans Jonick, et firma i verdensklassen, som har udviklet og fremstillet det fineste måleudstyr (Ionmeter). Han betragter dog ikke selv sit arbejde som alternativ behandling, men snarere elementært.
  - Ved hjælp af sit arbejde for Scandion, computer og en masse litteratur indenfor naturmedicin og alternativ behandling (Ionterapi), som går tilbage helt fra middelalderen er det lykkedes ham, at finde frem til, at stress er den egentlige "synder" og langt den hyppigste årsag til næsten de fleste kræftformer og sygdomme. Noget lægerne, psykologer forlængst burde havde fundet frem til, mener han.

Ikke kun jag?

 - Mange læger, psykologer og afspændingspædagoer tror, at stress nødvendigvis har noget med travlhed, jag og muskelspændinger at gøre. Det er kun den halve sandhed, for når bekymringer, sorg, forkerte kost og "Vejr stress" hober sig op i et menneske, så er det, det går galt og kroppen begynder at udskille stress-hormonet serotonin 5HT i for store mængder, siger Hvidovre klimatologen.
    -  Serotonin sørger for en række kropsfunktioner og kommer der ubalance i udskillelsen af stoffet, kan det medføre symptomer som søvnløshed, hovedpine, migræne, diarrè, hjerteanfald, åndings- og koncentrationsbesvær, gigt, ledsmerter og klimatose, oplyser han.
  - Manglende trykhed både på arbejdet og i fritiden, ren frisk luft i soveværelset, samt vegetarkost har langt større stressbetydning end man hidtil har været klar over, og derfor er netop nøgleordet trykhed af stor betydning, siger klimatologen der ser fremtiden an med skepsis, idet han var den første i Danmark som starter en "Stress A Klub" med helseforedrag, musik, afslapning o.m.a. i Hvidovre 1985.

Syge bygninger gør os endnu mere syge!!....

Indehaver af denne blog, climatolog G.I.N. opdagede denne infralyd ved aflevering af materiale og gennemsyn af bygningen, hvorefter ledelsen stoppede for ventilationsanlæget

Døgnvariation af feltstyrken og jordsvingning

Billed 2.

NB! Læg mærke til døgnrytmen, som er højest omkring kl.20. ved mørkets frembrud om efteråret?

Jordens magnetfelt ændrer sig hastigt

Magnetfeltet omkring jorden

Observationer viser, at styrken af Jordens magnetfelt er reduceret med ca. ti procent siden 1840.

Nye målinger, bl.a. fra den danske Ørsted satelit, viser desuden, at reduktionen af magnetfeltstyrken stadig pågår, og at de magnetiske poler for øjeblikket flytter sig med op til 50 km om året.

6000 år gammel visdomslære i søgelyset blandt videnskabsmænd?

I begyndelsen var Ordet (skriften) Logos også elektroner i "computeren" var hos Gud og det var Gud. Alt er blevet til ved det, og uden det blev intet til af det, som er. I det var liv, og livet "skriften" var menneskenes lys. Og lyset skinner i mørket (ufornuften), og mørket i mennesket begreb det ikke??.......

Johannes 1,1-5-6 : 1.Mos.1,1 ; 1. Joh.1,1 : Åbenbaring 19,9-13 ; ; Es.11,1-2 ; Es. 9, 6 ;  Luk.1,31 ; Es.7,14 ;  Es.63.1 ff.

Hele jordens befolkning slås i dag om religion, men skriften er "Visdommen" om "Naturens "hemmeligheder!!...

Han afslørede årsagen til sygdommene, mangel på livsvigtige ioner "oxygen" ilten i kosten, luften og vandet?

Dr. Wallach afsløring af sygdomme.

Mennesker dør hyppigt af mangel på næringsstoffer i kosten

   Det var forskeren, lægen, dyrlægen, lægebogsforfatter, radio-lægen og agronomen Dr. Joel D. >Wallach, der gjorde os opmærksom på næringsstoffernes betydning og forbindelse til ca. 900 sygdomme. Hans forskningsarbejde gjorde, at han i 1991 blev indstillet til Nobelprisen i Medicin af en af Amerikas store lægeorganisationer.

Dr. Wallachs afsløring af sygdomårsager 
   I 1960èrne bevilligede den amerikanske stat ca. 10 millioner dollors til et projekt, der skulle kunne advare befolkningen, hvis en alarmerende forureningsfare skulle opstå.
  Idèen var den samme som blev brugt i de gamle kulminer. Hvis dèn kanariefugl der altid var med i minen, faldt død ned af sin pind, betød det, at der var gasudslip (positive ioner), og alle blev evakueret.
   Man valgte blandt andre Dr. Wallach til at obducere dyr i de store zoologiske haver for at se, om der var dyr, der var døde på grund af forurening fra luften m.m. Kunne man finde sådanne forureningsfølsomme dyr, ville man også kunne nå at evakuere befolkningen, hvis disse dyr døde.
   Det blev aldrig aktuelt, eftersom man fik forureningen nogenlunde under kontrol, men i de 12 år forskningensprojektet stod på, nåede Dr. Wallach at obducere 17.500 dyr af 454 arter, og 3.000 mennesker for at kunne sammenligne.
   Her opdagede han nogle fælles træk ved alle, der døde af samme sygdom.
   Ved opduktion af dyr og mennesker der f.eks. var døde af hjerneblødning eller sprængt kranspulsåre viste det sig at de alle manglede et meget vigtigt mineral Kobber (negative ioner), som følger B-1 vitaminet? Var de døde som følge af dette vitamin, sukkersyge og manglede spormineralet Krom (negative ion) eller Vandium. Havde de muskelsvind, dårligt hjerte, kræft m.m. led de af Selèn-mangel  (negative ione), som er mangel på udpint jord, landbrugets rovdroft osv.
   Med årerne opdagede Dr. Wallach forbindelsen lige som den danske naturforsker i 1933 dr. Phil. Emiel Rasmussen forbindelsen mellem vitaminer og mineraler og næringsstoffer i kosten. Den danske naturforsker og teolog Phil Emiel Rasmussen opdagede, at det var strålingen af alt vi omgiver os af i dagligdagen f.eks. farlige antagonister, som går under navnet de "positive ioner", her i dette tungmetaller kviksølv, cadium m.m. Også i vores kost findes disse kemiske forbindelser 8antagonister), som f.eks. "sprøjtegifte" og stråler langs jordoverfladen, der påvirker mennesket. Pihl. Emiel Rasmussen påpegede, at mangel på visse vigtige naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer i den daglige kost herunder "negative ioner", udløser sygdomme?

Dr. Wallach opdagede 900 sygdomme, og konkluderede, at vi alle der dør af "naturlige årsager" i virkeligheden blot dør af mangel på èt eller flere næringsstoffer såsom mineraler, vitaminer (livsvigtige ioner) og fedtsyrer - et problem de selv nemt kunne have løst, hvis de havde været vidende om disse mangler.

En god grund til selv at forebygge er ogå, at du øger dine chancer for at undgå hospitaler, som ofte er farligere end selve sygdommen, sådan skrev "Sundhedspartiet" i deres INSTRUKTIONSNUMMER "EN SUNDERE VERDEN Nr.1 2004 udgivet af www.sundhedspartiet.info desværre fik dette folkeparti ikke nok stemmer til Folketinget, ærgeligt nok for så havde vi kunne spare milliarder på Sundhedssektoren?

I deres instruktionsnummer skriver de:
Beskyt os mod læger og hospitaler

Den 27.juli 1994 offentliggjorde Ralp Nader (USA`s forbrugeradvokat nr.1) i en undersøgelse, der viste, at 70% af de læger der ordinerede medicin via recepter, hvilket måske også kunne gælde for Danmark? - faktisk dumpede til den eksamen, der skulle sikre, at de var i stand til at udføre en ikke-skadelig receptudskrivning. (At undgå forkert medicinsammensætning der kunne kunne give skader). I 1991 oplyste Ralph Nader, at 200.000-300.000 mennesker årligt bliver slået ihjel på amerikanske hospitaler som følge af medicinsk fejlbehandling.

Sundhedsvæsnet er den største dræber i verden, fordi de springer vedligeholdelsen i mennesket over?

Hvis du spørger en bilejer, hvorfor han bruger penge på jævnligt servicebesøg med sin bil, vil han sikkert svare, at det er for at forebygge at bilen ikke skal "bryde sammen".
   Derfor er det klogere og nemmere for ham at komme olie på motoren, smøre på bevægelige dele, kølervæske på køleren, bremsevæske i bremsesystemet, vand på batterierne og lignende forebyggende foranstaltninger der forhindrer, at bilen ikke bryder sammen.
   Vi bruger altså mange penge på at sikre, at vore "mekaniske transportmidler" til og fra arbejde, skovture, ferie eller får ubehagelige og kostbare skavanker i utide.
   Men hvor mange penge bruger du på et service tjek på dit "biologiske transportmiddel" - din krop - så at den ikke brænder sammen? Dit svar vil sikker være: "Ingen" (0) eller "for få", og stiller du spørgsmålet til mennesker, hvem der skal betale for dit "service eftersyn" får du svaret Sundhedsvæsnet som er Staten?

Hvorfor springer du vedligeholdelse over?

Her er det selvfølgelig betryggende at vide, at så har vi et omfattende (og ret kostbart) sundhedssystem med dygtige læger (mekanikere), der kan forsøge at reparere på din krop, når den er brudt sammen, (ofte med et ringe resultat), men sund fornuft siger, at det er langt nemmere, bedre og billigere samfundsmæssigt, om du selv foretager den nødvendige "service" og så betaler en højere pris på sunde vare økologiske produkter, fri for giftstoffer og kemikalier og forsyner din krop med 90 af de livsvigtige næringsstoffer (negative ioner) - det man kalder antioxidanter, som findes i økologiske varer og ikke udpinte grøntsager, som forhindre, at din krop bryder sammen eller får smertelige skavanker. Den bedste måde at få et godt helbred er, at undgå rygning at få en rigtig sund og god kostsammensætning med endnu flere økologiske frugter og grøntsager, der ikke er dyrket på udpint jord istedet for skadelige "positive ioner", samt tilføre masser af rigelig motion ude i den frie luft, langt væk fra bilos o.m.a.!!...Her får du de livsvigtige negative ioner, som giver energi til det syge væv - cellerne, som nedsætter risikoen for kræft hvilket er bevist i fagliteraturen!!....     

Motion
Generelt anbefales voksne at være fysisk aktive mindst 30 minutter om dagen og børn mindst 60 minutter og gerne mere om dagen. Har man forhøjet kolesterol kan det godt betale sig at være endnu mere fysisk aktiv. Fysisk aktivitet øger det gavnlige HDL kolesterol og reducerer det skadelige LDL kolesterol. Effekten er sandsynligvis i højere grad relateret til mængden af fysisk aktivitet end intensiteten heraf, skriver Hanne Høberg Hansen fra Fødevarestyrelsen.

Frederich Wilhelm Josep opdagede ionernes hemmelighed til alt liv i det 18 årh.?

Ionerne bestemmer dit liv!!..

Kilde: Kiwi, klimatolog og økolog siden 1976

I året 1797 udgav den unge tyske filosof Frederich Wilhelm Josep Von Schilling - i en alder af kun 24 år - sit berømte Værk: "Ideen zu einer Philosopie der Natur als Einleitung in das Studium dièser Wissenschaft". Og allerede det følgende år uddyber og viderefører han dets tanker i sit andet Hovedværk: Von der Weltseele, eine Hypothese der førheren Physik zur Er-Klàrung des allgemeinen Organismus".

Schillings Natturfilosofi dannede skole i samtiden både i og udenfor Tyskland, og blandt hans talrige begejstrede disciple møder vi ikke blot filosoffer litterater, men også adskillige naturforsker, idet han dannede en frimurerloge. Men Schilling vagte efterhånden lige så kraftig protest, ja på forskellige temperamentsfulde naturforsker virkede han lige så ophisende som en skarlagenrød mulat på en spansk tyr.

Personlig var Schilling - den græsrods filosof lige og i besiddelse af en imponerende iagtagelsesevne, og det var ikke Schillings fejl, at hans samtid naturvidenskab ikke var nået videre, end den var. Schillings polaritetsprincip bliver pure afvist og kvalt af ethvert videnskabligt fremskridt med den fanatisme, der plejer at råde i trosanliggender, ja også inden for kirken, som man kan strides om til dages ende med evigt negativt udbytte.

I Schillings skrifter opstilles Dualismens syn på lys og mørke eller de af evig modsatte polariteter for første gang med klar bevidsthed som Naturens Grundprincip. Han ser de strømmende, aldrig hvilende livsprocesser som et sammenspil mellem to sæt kræfter med en modsat polaritet (ying & jang), som snart tiltrækker (positive eller negative ioner), og snart frastøder hinanden og kun forenes rent udvortres eller rent momentant for i sidste øjeblik at opretholde hver sin uforanderlige polaritet - ern uophørlig process, der skaber fænomenernes uendelig mangfoldighed.

Ved begrebet "Verdenssjælen" forstår Schilling blot syntesen, den højere enhed af disse modsatte polariteter - men samvirkende - kræfter, hvis uovervindelig Daisme er den absolut nødvendige forudsætning for at holde hele "Verdensmaskineriet" i gang. Det var naturligvis i første række Voltas og Galvanis opsigtsvækkende opdagelse indenfor elektricitetsforskningen henimod slutningen af det syttende århundrede, der havde gjort et dybt uudslettlig indtryk på Schilling den unge naturforsker og afgørende influeret på de baner, ad hvilken hans filosofi og tænkning kom til at bevæge sig. Det var den elektriske og magnetiske bipolaritet (ionerne - elektronerne), der fanger hans udelte opmærksomhed, og i virkeligheden går hans iagttagelsesmateriale og eksempler ikke ud over den rent elektriske bi-polaritet, selv om han er langt forud for fysikkerne og hele sin samtid ved sin dristige udviddelse af den elektriske bi-polaritets område til felter, hvor endnu ingen drømte om at søge elektricitet, f.eks. i udspaltningen af to køn eller de grønne planter og træernes elektriske potentiale.
Det forundrer os ikke i moderne tid, at Schilling f.eks. betragter kønnenes uomtvistelige spaltning som "Naturens sidste skridt til individualisering", men desto mere, at han betragter de to køns møde i befrugtnings øjeblik som et møde mellem nagativ og positiv (ion) elektricitet; thi deri ligger implicite, at han ved at tænke tanken helt til ende må betragte de to køn som bærer af elektricitet med hver sit fortegn nemlig positiv og negative (ioner), hvad vore analyser også beviser at det sande og virkelige forhold.

Schilling skriver om blomsternes bestøvning: Alt hunkøn er bærer af positive elektricitet (positive ioner) mistet sin ladning, ligesom alt hankøn er bærer af negative ioner (elektricitet/elektroner/tilført ladning). Sædceller er bærer af elektricitet med hver sit fortegn. Der er positiv elektricitets-molekyller i centrosomet i hver eneste af kvindens celler og negative elektricitets-molekyller i hver eneste af mandens. Der er elektricitet i blodet, i hjernen og ryg (marv), ligesom nerverne er rene og skære elektriske ledninger (centralnervestemet). Mister vi ladningen ved forkert kost, stress, vejrforhold bliver vi syge og måske dør man.

Tryk på linket, når du har set billedet og læst artiklen:  Ionrig bjergluft

De gamle græske og kinesiske filosoffer sagde: Du skal lære sålænge du lever for i morgen er det måske forbi?


  

Vi dør af forfinelse og bliver til askestøv?

                   Min Atom- og Kinetisk forbrændingslære.

Min efteruddannelse som oliefyrsmontør (forbrændingslære) i 1973, blev min redning fra en alvorlige sygdom, heriblandt "dioxinforgiftning" under mit job som fabriksskomager i 1966.
(læs artiklen her): Tryk på linket The End 

Uden oxidation "iltningsproces", ingen forbrænding hverken  i gas- oliefyr, brændovne eller forbrændingsmotorer, derfor intet liv her på jorden uden forbrænding i vores legeme, maven og cellerne? 

Det sidste jeg lærte ved forbrændingslære og reparation af oliefyr var, at passe godt på mit eget helbred, idet sod og alle former for askestøv er kræftfremkaldende? Før vi forlod uddannelsen fik vi en grundig orrientering om, at vaske hænder, arbejdstøj o.lign. Min undervisningslære var et meget aktivt kristen menneske med stor forståelse for naturen og livet, idet han fortalte om dommedag? Jorden har været gået under for 10.000 år siden fortalte han, den har været kæntret og gået ud af balance. Alt olien i Nordsøen, den Afrikanske og Mexicanske Golf er den olie som ligger under jorden i de arabiske lande, hermed fosille brændstoffer af engang store skovområder, som var beplantet med palmer, løv- og grandtræer. Ruslan, Finland og Norge har engang været dækket af grandtræer og da jorden kæntrede "SYNDFLODEN", rusede alle træerne ud i Nordsøen, hvor vi henter olie op den dag i dag?

Kræftens gåde er løst!!...

Den tyske kræftforsker Otto Warburg opdagede allerede tidlig i forrige århundrede den enkle teori, at normale celler, som får for lidt ilt (oxygen), hæggehvide (protein) og essentielle (livsvigtige) olier (fedt), begynder at bruge mere glukose, så mælkesyren hober sig op i kroppen og danner kræftceller. Alle normale celler, som får for lidt oxygen (ilt), æggehvide (proteiner) og essentielle olier fedt, udvikler sig til kræftceller. Første betingelse for at modvirke kræft er selvfølgeligt, at tilføre cellerne tilstrækkeligt oxygen (ilt), frisk luft (uden forurening, røg m.m.) og livsvigtige antioxidanter herunder mineraler gennem kosten. Det sidstnævnte er ikke ensbetydende med, at bare vi tilfører antioxidanter i form af piller, så er den hellige grav løst eller velbevaret? Det er nemlig vigtigt, at holde blodsukkeret stabilt lavt, og spise få kulhydrater i tilfælde af kræft. For at modvirke kræft er det betinget, at tilføre cellerne tilstrækkeligt med ilt og næringsstoffer i form af æggehvide, fedt olier omega 3, piskefløde, antioxydanter og enzymer, der katalyserer eller sørger for at der sker en rigtig kombination af forbrændingen. Her kan man godt henvise til en forbrændingsmotor på en bil, der får det rigtige oktan tal.

Alt det, der hæmmer oxidation (stabiliserer og skadeliggør ilt i en forbrændingsproces) kaldes antioxidaner. Oxidation (iltning) på celleplan i kroppen kan til en vis grad sammenlignes med jern, der ruster f.eks. et overskåret æble. Hælder man citron på et æble, bliver det ikke brunt? Får vi ikke tilstrækkelig antioxidanter, brænder vi cellerne i stykker, lige som æblet der bliver brunt. Kraftig oxidation (iltning) er en elektro-kemisk reaktion som kan medfører skader, der resultere i svækkelse af syge celler, skader på de vigtige proteiner, der udgør cellernes arvemasse og styrer cellernes funktion - DNA. Resultatet kan eventuelt blive omdannelse af celler til en kræftcelle eller celledød.

Det er efter min viden og vudering indenfor alternativ behandling og forbrændingslære, at der tidligere er opstået en total forviring hos læger som tro, at såfremt vi arver gener fra vores forfædre, så får vi også kræftsygdomme, blodpropper, astma osv. Vi får det som Bibelen fortæller gennem arvesynd i 2-3 led, hvis vi forsætter med at synde. Så det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan gøre noget ved at undgå disse sygdomme i første omgang, der ofte bryder ud hos det enkelte mennesker i 2.og 3. led (læs øjendiagnose af Axel O. Hansen). Tryk på linket her Kødspiser får kræft? Bibelen fortæller grundigt, men det har du sikkert aldrig læst eller hørt, idet livet er en gave og udfordring eller til låns, at vi skal leve sundt efter naturens love?

Tryk på linkert: 

6000 år gammel visdomslære er mere populær end nogenside

😮"Gnothi seauton"

Kilde: Kiwi, Climatolog, religions- og naturforsker, økolog siden 1976

Over indgangen til Apollontemplet i Delfi er der indhugget på vægen denne skrift med store bogstaver: Gnothi seauton, hvilket betyder "Kend dig selv": 

Denne betydningsfulde filosofiske skrift tillægges den ioniske videnskabmand Thales fra Milet, en af datidens mest berømtheder af de syv vise, og som udformede og tilskrev den første atomfysik bl.a. seks af de første atomer i vores periodiske system bl.a. magnetisme, herunder magnesium (Mg) ioner incl. vandets betydningsfulde værdi for livets opstående på jorden og helbredelse HO2 (ioner) m.fl.

Ifølge Aristoltes var "Gnothi seuton" inspirationskilden til Sokrates filosofiske virke og berømthed. Ordet "Gnothi seauton" anvendes også i sin latinske form som inspirationskilde til Bibelen "Det Ny Testamente". Jesus og diciplenes lære nosec te (ipsum): Søg ikke ude, vend tilbage ind i dig selv for i det indre menneske bor sandheden.

Kilde: Den hellige Sankt Augustin, 400 e.Kr.

Sokrates og Platon de store tænker?

Allerede de gamle græske digter, komponister, musiker og filosoffer som Sokrates og Platon, som levede flere årh. f.Kr., kendte til den ioniske filosofi og "naturvidenskaben", hvilket senere overgik til kristendommen fra Thales, Heralkit m.fl. og til den græske digter Claudus Galenos (det gamle ordsprog galen), som en "hemmelig lære" og langt tid før til blandt de indviede kristne af bl.a. Paulus, som hentede sin lære hjem, græsk/latinske inspiration fra Grækenland til Jerusalem? Således dukker nu den 6000 år gammel visdomslære pludselig frem af ørkenens sand fra de skjulte underjordiske skatkamre, gemt væk i årtusinder i de store bygningsværker "pyramiderne" som også ulæseligt skrifttegn af de ægyptiske "herioglyffer" på søjler, gravkamre som fra den fjerneste fortid.

Der er ikke noget som er skjult under solen?

De græske digter og komponister som Homer og Pindaros (f. 522-443 f.Kr.) fra Theben i Ægypten, beskriver Herakles vældige kølleslag, og til sidst svang han sit frygtelige våben med så stor kraft, at han splintrede modstanderens sider og hans "aion" knustes gennem knoglerne?

Aion sidder inde bag brystbenet i mennesket og kaldes brislen på latin; Sternum som er menneskets kød og blod ifølge Pindaros, der er også hans tanker og håb "hans thymus".

Thymus, er lymfevæv (organ) også kaldes brislen, som realativ er størst ved fødslen og tæres hen i kummer til ingenting ved døden, forsvinder fuldstændig ind. Efter puberteten erstattes den af lymfoide væv af fedtvæv og som 80 årige har man kun 1 procent af den oprindelige thymus tilbage.

Praktisk talt er det ligegyldigt, om man siger at et menneskes psykè eller brissel (thymus) eller aion forlader ham i De gamle digtere og komponister skrev, at psyke og aion "thymuskirtlen" går til Hades (dødsriget) og ikke til himmelen, som murharmeddanerne tror på, selvom de græske digtere hentede deres inspiration fra de ægyptiske pyramider, søjler og kongegrave. De gamle konger som lå i kongegravene, troede på at de opstod i levende live efter døden, nøjagtig lige som morhamed, der har skrevet Koranen. Bibelen skriver "Død hvor er din brod"? Når mennesket èn gang er død, vågner vi ikke op af dvale, kun i meget få tilfælde hvis respiratoren har været slukket!!.....Men at begå terror som muslimer og tro på, at man vågner op i levende live i himmelen er utopi? Læs dette link: Rejsen i det indre og vend hurtigt tilbage til denne absolut spændende side som fortæller om livets hemmeligheder!!....

 

 

 

Sporstoffet - cobolt

Kobolt (Co i atomrækken)

I 1929 opdagede forskere, at store doser af cobolt gennem planter f.eks. tang, stimulerede dannelsen af røde blodlegemer hos rotter, og i 1935 blev det videnskabeligt dokumenteret, at cobolt i små mængder er livsvigtigt for organisme.
For menneskers vedkommende ser det ud til, at det ikke er cobolt som isoleret stof (antagonist), vi har brug for, men cobolt (ioner) gennem føden som en del af B12-vitaminet. Det livsvigtige B12-vitamin, der modvirker perniciøs anæmi (blodmangel), indeholder 4% cobolt.
Kobolt-ioner (Co): er en central byggesten for vitamin B-12 og deltager som sådan i dannelsen af de røde blodlegemer. Desuden er det et livsvigtigt sporelement (ioner) for bestemte enzymreaktioner ved proteinopbygning. Mangel på kobolt kan resultere i vitamin B-12 tab og resultere som førnævnt blodmangel eller voldsomt træthed.
Adskellige undersøgelser med dyr har vist, at hvis, cobolt gives som opløselige salte og ikke igennem naturlig foder, absorberes det dårligt og udskilles med afføringen. Hos mennesket er det omvendt - det udskilles senere med urinen, og den del, der tilbageholdes i organismen, har ingen fysiologisk opgave eller helbredende virkning?
Cobolt kom for mange år siden på anklagebænken for at fremskynde alvorlige hjertefejl hos storforbruger af øl. Cobolt blev nemlig førhen tilsat øllet for at forbedre skummets kvalitet. Ved indtagelse af 10-12 øl om dagen fik man op til 8 milligram coboltsulfat, en dosis, der dog ligger et stykke under den mængde, der risikofrit indtages af normale personer. Men det ser ud, som om store mængder cobolt i forbindelse med store mængder alkohol kan forårsage muskellidelser eller kramper i hjertet. Cobolt som sådan behøver vi ikke at interessere os for i ernæringen ved en alsidig kost bl.a. med fisk, tang, persille, rodbeder, grønkål m.m.

I den menneskelige organisme er cobolt nogenlunde jævnt fordelt. Det findes især i vores lever, nyrer og knogler, uden at der er tale om ophobninger. Men det naturlige coboltholdige B12-vitamin skal vi have. B12- vitaminet findes i animalske produkter som f.eks. mælk, lever, æg og fisk som f.eks. i helleflynder. Kobolt findes i større mængder i korn f.eks. havre, pære, rødbeder, persille, jordnødder, så vegetarer må enten drikke mælk og spise æg eller få det fra alger (tang) eller fermenterede (gærede) produkter, hvor vitaminet fremstilles af bakterier (gæreksrat, tofu, malt m.m.).


Det farlige uorganisk cobolt!!....

"Vi ser flere og flere eksempler på dårlig medicinsk udstyr som er dukket op til overfladen - denne gang i maj 2012 med hofteproteser af metal-mod metal gav patienter katastrofal forhøjet værdier af cobolt metal-ioner i blodet, en forgiftning som medførte ledbetændelse, vævsskader og ødelæggelse af nerveenderne med det resultat, at patienten ikke kunne mærke, at protesen ikke er i orden. Proteserne nedbryder omkringliggende væv og muskler i hoften.
På Sygehuset Lillebælt i Vejle har et laboratorium undersøgt blodet fra 800 patienter, der har fået indopereret de omdiskuterede metal mod metal-hofteproteser lavet af uorganisk stål af kobolt og chrom. En foruroligende patients blodværdi af kobolt lå over 700, mens grænsen ligger på 135 nanomol chrom p. liter blod og 119 for kobolt. Patienten er en af de 600 danske patienter, som har ventet på svar i maj måned 2012 fra Sygehuset Lillebælt, hvor undersøgelsen fandt sted.
Indtil nu har lægerne ikke vidst, hvor mange patienter, der har farlige metal-ioner i kroppen, og hvor meget. Men med resultaterne står lægerne med et nyt problem, for de kender ikke konsekvenserne trods det, at yderst skadelige "positive" ioner forlængst er blevet oplyst i faglige lægekredse?
Denne alvorlige sag efterfølger historien om brystimplantater med industriisilikone, samt den generelle brug af blodposer- slanger, tuber, katetre m.m. med et højt indhold af ftalat-blødgørere, der lækker ind i kroppen på patienter og har mulige hormonforstyrende efekter.
Allerede i 1933 skrev vor egen videnskabs phil. Emiel Rasmussen om Kobolt, om de skadelige antagonister (positive ioner) der snurrer omkring atomkernen og forårsager skade. I folketroen skriver han er kobolt ofte knyttet til underjordiske dværge og trolde som bor i fjelde og undergrunden. Disse farlige mineraler er forbundet med Djævlen?
Koboltblå er en kølig, let bleg blåfarve som blev brugt meget i glas- og porcelænsmaling, men blev forbudt til fremstilling af drikkekrus p.g.a. sin giftighed. Kobolt blå bruges også til farvning af tøj og mange arbejdere i textilindustrien i den tredje verden har måttet lade livet, idet arbejderne står i knæ helt op til sokkeholderne og blander cobolt farve i tøjet bl.a. cowboybukser m.m.. Vor kære Dronning Margrethe som elsker farven kobolt, har tit båret dragt og hue i den samme giftige farve. Koboltblå er så giftig eller meget anvendelig blandt kunstmaler, at indånding af  farven kobolt kan skade helbredet på længere sigt. Kobolt bliver også brugt i papirindustrien til blegning af papir, hvoraf spildevandet fra fabrikkerne herunder også tøjindustrien, har ødelagt fisk og planter i å-løb og floder i den tredje verden. Indåndingfare af coboltblå ved 1,0 g/ml er ifølge Beredskabsstyrelsen sundhedsskadelig ved brand og opbevaring og lokalirriterende ved eksplotion ved blanding med luftens ilt.
 

THE END

Tryk på linket her under: 

Dømt til lydhelvedet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE END

Denne side er under opdatering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og mørket fik ikke bugt med lyset, som var ordet fra begyndelsen!!....

Den Homerske bevidsthedsudvikling

Ifølge den kendte psykolog og skribent Julian Jaynes i det 19. århundrede, blev thymuskirtlen eller thymos som det hedder på græsk, sammen med seks andre udtryk oversat fra græsk/latin skiftevis med sind, ånd eller sjæl og var nøgleord i den Homerske bevidsthedsudvikling, der senere fik rodfæste hos de 72 disciple i den græske bibel Septuagenta - Det Gamle og Nye Testamentes skrifter.

Julian Jaynes hævdede, at gamle mennesker også unge ikke har adgang til sin bevidsthed om sig selv eller i besiddelsen af indadvendt sindstilstand. Han hævdede, at fra denne tankegang til bevidsthed af indvendige mentale tilstande er foregået over en meget lang periode på op til flere tusinde år siden og var baseret på udvikling af det metaforisk sprog (Bibelen) og fremkomst til det af at kunne skrive.

I Iliaden, siger Jaynes, "fortalte guderne mennesket", hvad det skulle gøre og hvordan det skulle føle. De følelsesmæssige tilstande, som svækker thymuskirtlen så den skruper ind, er had, missundelse, mistænksom og frygt, noget Jesus og hans disciple lærte fra sig. Deres modsætning siger Paulus er velvillighed, kærlighed, tro, hengivelse (tilgivelse), mod og taknemlighed styrker og aktiverer thymus, så den ikke forkalker. Disse positive følelser er de dyrbareste og smukkeste, der findes sammen med sund vegetarkost, rent vand og luft i økosystemet.

Galenos hentede sin viden om naturen fra kristendommen

I denne bog fra det 17. århundrede e.Kr. er Galenos skrifter nævnt og bevaret, idet han underviste ved de forskellige skoler for højere læreanstalter i Smyrna, Korient og Alexandria, som var nogle af datidens velrenomerede studiesteder for græsk filosofi, læggekunst og digter. Paulus besøgte disse steder ca. 30-50 e. Kr. og underviste i kristendommen?

Thymologiens gyldne tidsalder i oldtidens Grækenland, har fået sin opdagelse i nyere tid, idet den mest accepterede teori om kræft er formuleret af den australske nobelpristager, MacFarlane Burnett, Immunology, Again and Cancer (San Francisko: W.H. Freeman and Company. 1976.

Fjerner man ved operation f.eks. thymuskirtlen hos en ungrotte og giver den en dosis injektion af kræftceller, tager disse celler overhånd og rotten dør. Hos et dyr, hvor thymuskirtlen er fjernet eller ødelagt, sker der hurtigt en væsentlig forringelse af immunsystemet, der normalt beskytter kroppen mod infektioner og kræftudviklende svulster.
Hos fostre og nyfødte er thymuskirtlen livsvigtig i forbindelse med vækst, vigtigere endnu: den er som en "fabrik", der fremstiller T-lymfocytter, de hvide blodlegemer d.v.s. menneskekroppes indre politi overfor fremmedlegemer, virus, bakterier, gifte o.s.v.

Thymuskirtlens dramatiske afmaring eller indskrumpning hos et stresset menneske er ikke helt klarlagt endnu, men de negative "ionerns" indflydelse rå vegetarkost, urter og lægeplanter, har en stor indvirkning på vores helse, specielt Axel O. Hansens urtete nr. 103, som består af bukkehorn og hørfrø. Denne urtethe eller sammensætning, har en fantastisk helsebringende virkning overfor sukkersyge, sclerose, kræft og infektionssygdomme m.m., skriver Radiodokteren Carsten Vagn Hansen. Kødkost svækker thymoskirtlen og bugspytkirtlen, skriver han? 

Ved svære læssioner eller pludselig alvorlig sygdom ødelægges millioner af lymfocytter indenfor et døgn, og thymus skrumper ind til det halve? Dette er den generelle reaktion på sygdoms/stress, som er beskrevet af den verdensberømte stressforsker og læge Hans Selye i 1974: Stress Without Distress. Her spiller Ionterapi ind i en altafgørende rolle over for enhver sygdom!!...

Thymuskirtlen er menneskets guddommelige "indre alter", som sidder i brystets venstre side lige over hjertet. Derfor forveksler mange, når de får lidt ondt ved hjertet i venstre side og tror det er et begyndende slagtilfælde (blodprop i hjertet)? Men desværre er det thymuskirtlen, som er på overarbejde og er begyndt at beklage sig muligvis p.g.a. stress og jag og forkert kost. Thmuskitlen er higen efter lovsang, ånd, stedet hvor kærligheden udtrykker sig. Den er åndedræts eller sjælen, som menneskets energi og mod er afhængig af. Den er livsenergiens sæde, idet den også medregnes i de videnskablige opdagelser nogen sinde.

Thymuskirtlen kontrollerer og regulerer energistrømmens forløb gennem kroppens energisystem (akupunktur linjer), idet den øjeblikkelig korrigerer en opstået ubalance, når den indtræffer. Thymuskirtlen er medbestemmende for styrken af muskulære sammentrækninger, der påvirkes af sindsstemninger, stress, forkerte kostvaner, vejrforhold og reguleres helt automatisk af ydre påvirkning af bl.a. positive og negative ioner d.v.s den elektriske spændingsforskel ved vejrlig forhold f.eks. lavtryk (atomladning) i vejrskifte. Vidste du f.eks., at Thymuskirtlen påvirkes også af tobaksrøg, mobiltelefoner, radiomaster, jordstråler, gift i maden o.m.a.? Den styrer hele dit livsforløb, men du er selv herre og medbestemmende, hvordan dit liv skal være på godt og ondt, som Paulus udtrykker det i Bibelen eller hvordan du vil have det?

Stress har nemlig en helt anden betydning en de fleste aner og tror og her spiller troen ind i billedet, idet den kan aflæses ved hjælp af "KINISOLOGI", en alternativ naturmetode som jeg lærte og har studeret siden 1978, heraf også ionterapi, vegetarkost og indeklima som følge af min alvorlige sygdom i 1976 med dioxinforgiftning!!...

Allerede i min tidlige barndom 7 måneder gamme, fik jeg konstateret kronisk mellemørebetændelser og efterfølgende invaliditet som voksen (døvhed på det ene øre), blev således påvirket af infralyd og lavfrekvent støj som voksen. Mit høretab i 2002 blev målt til 100% døvhed på det venstre øre fra 200 til 4.000 Hz, så jeg opfattede de meget lave frekvenser op til 50 Hz. Kinosologi og alternative helsemetoder gjorde et ganske stort indtryk på mig som voksen. Det var især "IONTERAPI" fra Bibelen som forvandlede min tro på, hvad mennesket bliver udsat for og denne videre form for energitilførsel til de syge mennesker, som man brugte for 2.000 år siden?

Ved sygdom og allergi er det klogt først og fremmest, at få foretaget en måling af luftens elektiske spændingsforskel i sin bolig, hvilket er årsag til en lang række symptomer som f.ek; hovedpine, astma, allergi, søvnbesvær m.m. Vi er nemlig omgivet af et elektro magnetiske felter i vores boliger fra plastikmaling, syntetiske gulvtæpper og elektriske apparatur osv., som tiltrækker støvpartikler og som kan være med til at gøre os syge!!...Hvis kosten ligeledes har samme slagside og et forkert indhold af positive ioner "IONBALANCEN" d.v.s. af ringe kvalitet og beskaffenhed, som den ofte er, når vi køber ind i supermarkeder, så får vi tilført alt for stort et indhold af skadelige stoffer gennem kosten i form af "opbrugt energi" positive ioner. Det er især forarbejdet mad, alt for stort et saltindhold og tilsætningsstoffer!!...... 

F.eks. ved man allerede nu, at kød indeholder skadelige positive ioner penicillin, medicinrester og sprøjtegifte m.m. så man meget nemt komme i alt for tidlig overgangsalder inden vi når de 50-år med sygdom til følge!!... Hvis kosten ikke har tilstrækkelig med entisielle (livsvigtige) stoffer, vitaminer, mineraler, vegetabilsk økologi som f.eks. fibre, soya, bønner, linser, ris, gryn og grøntasger m.m., så kan vi risikere, at få for lidt af de livsvigtige stoffer, som går under navnet "negative ione" (elektroner), som også findes i vand og luft. Det bevirker, at vores immunsystem bliver svækket og vi bliver mere modtagelig overfor, infektioner, sygdomme som kræft, klimaskift o.m.a. Lægerne ved det godt, men har holdt det hemmeligt i hundredevis af år?

Jeg har så tit tænkt over, hvorfor lægerne ikke fortæller deres patienter, hvad de skal spise af sund kost? De tager kun blodprøver og giver dem piller, som ofte er mere skadelige end gavnlige. Mange piller nedbryder vores immunforsvar?

Visdommens læge Galenos og hans ide om Thymuskirtlen

Efter endt uddannelse vendte Galenos i 158 e.vt. hjem til sin fødeby, hvor han virkede som læge ved gladiatorskolen og indhøstede stor anatomisk viden og erfaring ved opduktion af lig under gladiatorenes kampe. I 162 e. Kr. rejste han til Rom, datidens største by, hvor talrige græske læger søgte lykken. På kort tid opnåede Galenos et godt ry som læge og fik foden inden for ved det romerske hof, hvor han blev livlæge for kejseren Marcus Aurelius og Commodus. 

Claudius Galeneos var en fremtrædende og dygtig romersk læge og filosof af græsk afstamning og formentlig den mest gennemførte medicinke forsker i den romerske periode. Hans teorier dominerede på et højere åndelig plan og påvirkede vestlig lægekunst langt mere end et tusinde år.
 

Tryk på billedet med pilen og der kommer et forstørrelsesglas frem, tryk igen på musen og du kan se teksten tydeligt.

Når kræftsvulster forsvinder som dug fra himlen?

Ionterapi hvad er det?

Ny kræftbehandling på Århus Universitetshospital!!....

Et alternativ til afløsning af den gamle kræft  "røntgenbehandlingen" som afdøde atomfysiker Niels Bohr gjorde opdagelse af i 1930èrne "radium gammastråler", bliver nu afløst af ny banebrydende behandling ved hjælp af accelerator og partikelenergi, den såkaldte "ioniserende stråling" med nåle på hudens overflade. Ionstråler har været kendt i 3.000 år fortæller mikroklimatolog i atomfysik G.I.N., der siden 1985 har arbejdet med verdens fineste ionapparater fra Scandion og måleinstrument IONMETER T-100 fra Transjonic - Sverige.
Kilde: www.VitaNyhed.dk

Dansk viden bag ny kræftbehandling

Den danske virksomhed Danfysik A/S er ekspert i at bygge maskiner, som sætter fart i naturens mindste byggesten, nemlig grundstof partiklerne kulstof og brint H`2. Mere præcist bygger Danfysik A/S partikelacceleratorer "ioniserende stråling", som kan få kulstof- og brintpartikler til at bevæge sig med op til 70 procent af lysets hastighed. Det svarer til godt 200.000 km i sekundet eller til at nå ca. 5 gange rundt om jorden på et sekund!

Nu er der taget hul på planen

Danfysiks partikelacceleratoren "ioniserende stråling" skal i fremtiden, måske afløse atomfysiker Niels Bohr`s tidligere voldsomme røntgen- "gammastråling", der tidligere var i stand til at kunne forvolde brandskader i cellevæv nær kræftsvulster?

Den bedste behandling 

WHO "verdenssundheds organisationen vuderer, at antallet af kræfttilfælde vil stige, så der fra 2020 hvert år vil forekomme 15 millioner nye tilfælde af kræft. Hvert år får over 10 millioner mennesker på verdensplan stillet diagnosen kræft, og hvert år dør ca. 6 millioner mennesker af sygdommen.

Byt dine vaner ud med livsstil og undgå kræft?

Den bedste kur mod kræft er stadig forebyggelse: Drop tobakken, skær ned på kulhydrater, kød og usundt fedt. Motioner, drik vand og spis sprøjt frie frugt og grøntsager, der indeholder masser af antioxidanter (negative ioner), så forebygger du kræft, blodpropper, diabetes og følgesygdomme m.m. Det var netop det, Jesus og hans disciple gjorde og proklamerede i Det Nye Testamente for 2000 år, da han gik ind i Jerusalems synagoge og stod op 12 år gammel og læste af Esajas bog!!...Idet han sagde: Gå hen og lær, hvad de ord betyder: "Barmhjertighed vil jeg ej slagtoffer"?

Mattæus 9,13 ; Lukas 4,14-29 ; Matt.4,2325

Tryk på linket: www.vitanyhed.dk/55835471   

Tryk med musen på billedet, så der kommer en lup frem og læs teksten.

"Guld Hullet" fundet på Bornholm efter omtale for 38 år siden i Aktuelt

Radioaktive gule ærter, de bedste på Bornholm blev tidligere serveret af ældre mennesker i Hasle. "Guld Hullet" er en helligkilde ikke langt fra røgerierne i Hasle. Før i tiden valfartede folk til kilden, hvis kraft skulle være særlig stor ved Sankt Hans nat på Johannes Døberens fødselsdag d. 23. juni. Forlydender siger, at vandet indeholder radioaktive stoffer (negative ioner), der gør underværker ved de gule ærter. I 2013 ledte G.I.N., som er klimatolog og indehaver af denne 123hjemmeside efter "Guld Hullet",  en omfattende jagt på Bornholmske kilder. Han måtte i arkiverne på bibliotekerne og hos lokale folk, idet han siden 1976 har samlet på kilde oplysninger fra hele verden. Det var først i 1985, at interessen blev større da han fik viden om, at kildevand indeholder fantastiske naturkræfter (ioniseret stråling). G.I.N. var ansat hos Skandinaviens største firma Scandion og Transjonic Sverige (IONMETER T-100) .der fremstillede professionelt måleudstyr, der kan måle ioner i magnetfelter og luftrenser i verdensklasse!!... I øjeblikket søger han fonde og penge til forskning i kildevand. Siden 1976 har han besøgt mere end 100 kilder i Danmark og seneste 10 stykker i 2013 på Bornholm. I dette år kom han i forbindelse med lokale folk, der fortæller at ældre mennesker dør, hovedsagelig i området Sandvig - Allinge i nærheden af klipper og kildevæld. Mærkelig nok, dør disse mennesker ikke, hvis de drikker eller får deres lokale vandforsyning fra  kilder? Desværre taber kildevand sine undergørende kræfter (de helbredende negative ioner hurtigt), når de tappes på plastflasker fremstillet af bisphenol A (polyethylen-therepthalat) og gør vandet dårligere end almindelig postevand fra hanen? Men vand i sig selv er stadig sundt, bare ikke på vandflasker, men på glas!!....... 

G.I.N. har foreløbig stablet et lysbillede eller foredrag på benene om Danmarks mest berømte kilder gennem 1000 år. De vil blive fremvist og set på nogle biblioteker i 2015, et af dem hvor han har været ansat som biblioteks medarbejder fra 1985-96 på deltid ved siden af hans job som konsulent og distrikts salgschef for Scandion i samme periode.

Stedet ligger ikke langt fra røgerierne ved Hasle, men var svært at finde.

Europaparlementet har skylden!!.....

Vidste du, at EU og medicinalindustrien har erklæret krig mod din sundhed?

I august 2005, ændrede alting sig i Europa omkring sundhed. Over 300 naturlige kosttilskud og ernæringsformer, der findes i over 5.000 sikre vitamin- og mineralprodukter, som omfatter et stort antal af de mest letopløselige kosttilskud blev forsøgt fjernet fra markedet.
Det skyldes en radikal lovgivning som blev vedtaget i EU af medlemsstaternes regeringer i juni 2002, nærmere kendt over forbudte produkter som omfatter naturlige vitaminformer som E-vitamin, carotenoider og methylcobalamin, alle former for svovl, bor, vanadium, silicium, de fleste sporelementer, de mest let optagelige og sikreste former for kalcium, megnesium, zink, selèn og molybdæn.
Det vil alvorligt begrænse de mængder af vitaminer og andre ernæringsstoffer der må tillades i produkter, og fjerne dermed alle terapeutiske produkter fra markedet. Det vil omfatte fremtidige restriktioner på næringsstoffer udover vitaminer og mineraler såsom fedtsyre, aminosyre, enzymer, probiotisk, og phytoernæring m.m. Det vil dramatisk begrænse fremtidige opfindelser fra kostilskuds-industrien, med konsekvenser der vil få alvorlige indvirkninger på detailhandlen, alternative behandler og forbruger som har valgt at tage ansvaret for deres eget helbred.
Vi lever ikke længere i en verden, men hvor demokratiet har stor indflydelse på de kristne mennesker der vil leve sit liv på en anderledes måde. Vi kristne er vidne til en hurtig ensretning af hele verden under en ny global regering "demokrati" med EU som igangsætter og med en levestandar vi ikke har råd til bl.a. et hospitalsvæsen, hvis økonomi er ved og løbe løbsk, fordi de forbyder helsekostprodukter frem for giftmedicin.
 

Jesus sidste ord: Din mad skal være din læge?

Utrolig mange alternative naturhelbreder, kostvejleder, diatister, sygeplejesker og læger tror, at bare man spiser varieret og sundt kost med masser af økologiske grøntsager og frugter, så bliver vi sunde og raske?
Men sandheden er en helt anden ifølge Bibelen og fundet af et meget gammelt apokryfisk dokument dateret til år 33 e.Kr. udarbejdet af Johannes Markus og Maria Magdalene - Jesus stedfortræder!!.....
Blander vi kosten forkert sammen kan vi risikere, at man slet ikke optager og udnytter de livsvigtige proteiner, kulhydrater, fedt eller omsætning af vitaminer, mineraler og enzymer? Sidst nævnte er nemlig en vigtig katalysator (igangsætter) af vitaminer og mineraler. Blandet kost kan derfor med andre ord være skadeligt for helbredet på længere sigt. I vores kost findes nemlig både skadelige positive "ioner" (opbrugt energi) og livsvigtige negative "ioner" (tilført energi).  Dan danske traditionelle kost som de fleste lever af, kan derfor være dødsens farligt. Derfor er jeg igang med at udarbejde et hæfte der handler om "Bland dine kostelementer på den rigtige måde og bliv sund og rask". CDèn som er opdateret på Microsoft Office Word 2007 dokument, fortæller om antagonister i maden, der på latin betyder modstander (hæmme, standse, ødelægge, nedbryde processen bliver virkningsløst)!!...CDèn forventes færdigt omkring i nær fremtid og kan bestilles her:Kontakt


Denne kostsammensætning er en ud af 100 der gør dig sund!!...

Blodtrykket og pulsen stiger ved udsættelse for stress, elektrosmog og lavfrekvente kilder i din bolig.

Er sygdomme selvforskyldt?

Nej, det kan skyldes mange ting f.eks. under søvn, hvor vi bliver bombarderet med lavfrekventlyd 4-16 Hz i vores huse og lejligheder i boligkomplekser f.eks. naboens pumper til springvand, svømmebasin, varmepumper, motordrevne haveredskaber, naboens op/vaskemaskine, tørretumpler, ventilationsanlæg i boigejendomme, men også højtaler, som forplanter sig i væge med en dyb baslyd, bluetoch m.m.

Det vigtigste af alt ved et godt helbred er, at få tjekket og målt pulsen og blodtrykket jævnligt hos dig selv eller hos lægen med et blodtryksapparat.

Det tryk, som hjertet laver, når det pumper regelmæsigt iltmættet blod (hæmoglobin) ud i pulsårerne (arterierne), kaldes blodtrykket. Pulsen er den udvidelse af pulsårerne der opstår, når hjertet trækker sig sammen lige som en balon der mister sin luft!!......
Den normale puls i hvile er omkring 60 slag i minuttet hos mænd og 70 slag i minuttet hos kvinder. Et normalt blodtryk bør, hvis man vil bevare livet og undgå alvorlige sygdomme, bør måles jævnligt hos lægen. 

De fleste mennesker er ikke klar over, at pulsen faktisk er en af de klareste og mest simple indikatorer for naturens helbredstilstand i kroppens eftersyn. Pulsen hos et menneske er den rytmiske udvidelse og sammentrækning, der sker i pulsårerne i takt med hjertets slag.

Pulsen udtrykker hvor mange gange på et minut, hjertet sammentrækkes og efterfølgende pumper blod ud i kroppen. Pulsen indikerer hjertets "sundhedstilstand", der for det meste næsten altid ligger rigtig fint hos vegetarer, selv om de vejer helt op til over 100 kg og med fedt på maven?

Vegetarer får som regel lidt for mange fuldkornsprodukter i forhold til proteiner, som er omvendt i forhold til kødspiser?
En puls hos raske mennesker ligger normalt mellem 60-66 slag i minuttet og blodtrykket omkring 120/80 hos unge mennesker. Men med alderen bliver ens pulsårer efter et langt liv med arbejde, herunder dårligt indeklima, stress, usundt mad og tobak forkalket (stive), og blodtrykket stiger.

Blodtrykket er derfor individuelt fra person til person, men kan også være for lavt (Hypotoni), Hy potension. Det kan ses ved f.eks. hjertesvigt, Addisons sygdom, diabetes eller medicin-overforbrug, alkoholisme eller ved et typisk tilfælde, hos ældre mennesker der glemmer at spise. Ved markant, typisk blodtryksfald kan man få problemer med svimmelhed ved skift fra liggende eller siddende til oprejst stilling.


Hjertet og pulsen er vigtigt - hvorfor?

Hjertets opgave er, at pumpe livsvigtig blod de negative ioner (ilt - hæmoglobin) ud via blodårerne (arterierne) til kroppens organer og billioner af celler. Alle kroppen uendelige mange celler bruger konstant ilt (negative ioner) til at skaffe "energi", hvilket er blodets og hjertets vigtigste opgave af alt i kroppen, men ikke den eneste? Blodet transporterer også livsvigtige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, hormoner og enzymer. Det der gør det muligt for blodet at optage ilten (ioner), er de røde blodlegemer hæmoglobin - og et jernholdigt "ion", mineralstof der binder ilten til eller i naturlig form.

Lavt blodprocent og visse alvorlige sygdomme skyldes ofte jernmangel, mineraler, vitamin, B-12 og folinsyre, specielt hos kvinder? Det kan skyldes i flere tilfælde, deres månedlige cyklus, stress, forkert kost o.m.a. Jeg vil ikke her komme ind på blodtryksmedicin og manglende grønt i kosten. For det er sådan ved blodpropper, at lægen faktisk styrer dit liv ved at regulere din medicin i forhold til hvad du spiser. For de flestes vedkommende med blodpropper, bør patienten sættes på en diætkost og i stedet lære, at helt rent skært rødt okse- eller svinekød kød, indeholder helt op til 5-7 pct. yderst skadeligt mætet fedt? Langt værre er det ved flæskesteg, oksekød med krøl som bliver stegt på grillbriketter?

Alvorlig træthed kan skyldes:

Jern-, mineral- og lysinmangel eller forgiftning?


Et velsmagende og naturligt jerntilskud i flydende form basseret på ekstrakter kan gøre underværker fra blomster, frugter og bær som findes i "Flora Kràuterblut", der er som energi til livet og som jeg selv har brugt i årtier. Det har et højt indhold af helt naturligt organisk bundet jern, mange livsvigtige sporstoffer, samt B- og C-vitaminer, der i sig selv virker fremmende på optagelsen af jern - også fra den almindelige kost. Hos mig er vitaminmangel ofte særligt slemt om vinteren og begyndende forår med træthed p.g.a fysisk havearbejde, hvor man ikke altid får de samme friske skud af køkkenurter, persille, purløg osv., derer  opdyrket i drivhuse, stenuld tilsat kunstig kødning?

Manglende mineraler og nedsat vitaminer gælder også for drivhus eller tomater, der aldrig har set skyggen af Solen og derfor plukkes nårmest grønne lige som frugter bl.a. bananer, gule appelsiner som skulle have været orange ved juletid?

De fleste billige grøntsager i supermarkeder fra Holland, Beligien og Polen m.fl., er opdyrket i lorteslam fra rensningsanlæg. Slam der bliver smidt ud på marken og anvendt som gødning, men som også kan indeholder rester af medicin, tungmetaller o.m.a.?

Pulsen bør tages på alle uanset sygdom!!...

I 1976  da jeg var meget syg, lærte jeg og tage pulsen efter et hvert måltid, så hvis den stiger betydeligt i takt med blodtrykket en halv time efter, indikerer pulsslaget, at der kan være tale om skadelige stoffer eller gift i den  mad du spiser. Men pulsen kan også indikere manglende kostelementer. 
Mange alternative naturhelbreder som virkelig går op i giftstoffer i frugt og grøntsager, bruger pendul til at afsløre giftstoffer i maden før den bliver spist. Nogle bruger også pendulet, der kan afsløre pulsslaget på din underarm.

Denne side er under opdatering og forsætter i morgen!!... 

Dette blodtryksmåler bruger jeg hver dag og som indikerer hvad jeg spiser!!...Er det for højt blodtrykket, har jeg måske ikke spist det helt rigtige?

Frie "ilt-radikaler" er henholdsvis skadelige og "antioxidanter" er gavnlige virksomme stoffer for kroppen. "Pejsen" på det nederste billede repræsenterer stofskiftet (forbrændingen i dine celler, og brændet du fyrer med er næringsstofferne (kostelementerne), der skaber energi i kroppen eller legemet. Brændet illustrerer også dine "levevaner" og det "miljø", du lever i. Alt efter hvilken slags brænde eller træ (kostelementer), du fyrer med, risikerer du, at der flyver gnister ud i stuen og gør skade (på cellerne). Løvtræet er godt brænde giver et minimum af gnister (brænder ikke hul på cellerne), men fyr- og grantræs brande med et stort indhold af knaster og harpiks giver en hel sværm af gnister (brænder hul på cellerne). Løvtræet er  sundhedskost og et miljø i  kroppen fri for forurening, hvorimod fyr.- og gran er forureningskilder som f.eks; tobaksrøg, bilos, skorstensrøg, grilrøg, stegeos, røg fra åben pejs eller kakkelovn, dioxin i skorstensrøg, gyllestank (ammoniak), kemiske stoffer, farve og tilsætningsstoffer, lægemidler, sprøjtegifte, stegt kød og fisk, mælk og kød fyldt med antibiotika, bakterier, svampespore, forrådnelse, solens UV-stråler, radioaktivitet, radon, stråler fra microbølgeovne, mobilmaster, mobiltelefoner o.m.a.

De frie radikaler angriber alt i kroppen, både udenfor (huden) og inden i celler. F.eks. angribes proteiner, cellemembraner og fedtstoffer i blodet samt fedtsyrerne
 på cellernes overflade, så de bliver oxiderende - forharskede - og cellen svækkes bl.a. af tobaksrøg o.m.a. Ilt-radikalerne angriber bl.a. også det "dårlige" LDL-kolesterol (mætet fedt) og forharsker det, "lipid-peroxidering", og så sætter det sig inden i pulsårerne som åreforkalkning, da kolesteroloxider er giftige.
Fedtvæv er særlig udsat for oxidering. Det kan ses i hele kroppen og i hjernen samt på huden hos rygere, der bliver tør, ældet, rynket eller ramt af kræftsvulster. De frie radikaler angriber altså også cellerne DNA - de styrende æggehvidestoffer i cellen, arvemassen, og gør det ligesom mølædt.
 

Liv, Sundhed og død?

Mennesket lever ikke kun af mad, vand, og åndedræt alene, men hovedårsagen til liv og sundhed, er, at vi er i harmoni med de "kosmiske svingninger", der er strømmende i Verdensaltet. Forstyrres denne harmoni, siger Kristus, kalder vi det sygdom. Ophører denne harmoni helt, indtræder døden. Takket være harmoni, tilføres der nemlig vort legeme "elektromagnetiske svingninger" af naturlig forekomst, som vi ikke får ved spisning alene. Den luftelektriske balance af negative ioner (elektroner) er afgørende for trivsel, sundhed og velbefindende både for planter, dyr og mennesker. Det var Yogiernes Hemmelighed; derfor kan de lade sig levende begrave. Men overtrækker man Yogiens hud med voks, så tilstrømningen gennem huden umuliggøres, dør han.
Er harmonien i uorden og sygdom indtrådt, kan man ad kunstig vej, ved overføring af Prahna-Princippet - erstatte den udebleven energi.
I naturen løses denne problematisk ved mange forskellige processer f.eks. tordenvejr med efterfølgende regn og luften renses og regnen frembringer negative ioner. Det føles som om det er lettere at trække vejret, vi siger i fagsprog, at luften er blevet renset for skadelig forurening af "positive ioner" og erstattet af de livsvigtige negative ioner, den friske luft?
Tryk på linket: Ionrig bjergluft

Billedet viser IONER "elektroner" der kredser omkring mennesket og universet og bliver til enten negativ ion (hvide felt i mennesket) eller positiv ion (sorte felt). Mennesket består både af positive og negative ioner, sidst nævnt (livsvigtige) f.eks. åndedrættet? Skadelige positive ioner f.eks. opbrugt energi er tobaksrøg-, gylle, grillstegt kød med brændt sorte skorpe og kanter (milliardreduktion) af atomet eller molekyle, hvilket tærer på menneskets energi så vi bliver syge, og der opstår mutagener, ødelagte celler med cancer tilfølge!!.....

Glemt viden giver svaret

Denne gang tager jeg de grundlæggende årsager til kræft op og ser på, hvordan man kan forhindre, at stadig flere får den stadig frygtede sygdom. Der findes kun èn farbar vej ud af udføret: at angribe de grundlæggende årsager til, at sygdommen opstår. Dermed koges det hele ned til en opskrift, som mange finder for enkelt til at være sandt...
Kilde: Dag Viljen Poleszynski

Rigtig kost og motion er et vigtigste redskab mod forhøjet kolesteroltal!!....

Forhøjet kolesteindhold i blodet er ikke i sig selv en sygdom, men kan medvirke til udvikling af åreforkalkning, der senere kan føre til blod-propper, kræft m.m.. Fedt i kød har masser af smag - men desværre også masser af mættet fedt, som øger blodets indhold af hjertefarligt LDL-kolesterol, som får årerne til at kalke til (mindre ilt til cellerne), så de bliver stive og hårde som kridt (åreforkalkning). Det er især indholdet af det skadelige "mætet fedt" LDL-kolesterol i blodet som er farligt, der samtidig  øges og gøres endnu mere farliger ved tobakrøg og cigaretrygning. Antallet af yderst skadelige iltradikaler er nemlig på spil i tobaksrøg!!...Iltradikaler gør fedtet LDL-kolesterol i blodet harsk, hvilket også sker når man hensætter smør på bordet foran en tobaksryger. Farven på smør gør ligefrem smøret mere gult efter et par timer, hvilket skete før man forbød tobaksrygning ved selskaber og restaurantbesøg!!... 
Iltradikaler har vist sig stor betydning for dannelse af åreforkalkning og blodpropper, hvorimod kostelementer med det gavnlige HDL-kolesterol har en modsat og en beskyttende virkning. Men det er slet ikke nok, at vi beskytter cigaretrygning med antioxidanter eller propper sig med HDL-kolesterol fra de livsvigtige olier i fede fisk og fra planter. Enhver ryger skal stoppe op i tide med rygning, hvis han skal bevare sit liv, ja selv i en ung alder, fordi legemet kræver utrolig mange iltatomer (negative ioner) til sine billioner af celler. Hver cigaret dvs. en pakke smøger om dagen, stjæler så mange livsvigtige iltioner, at tusindvis af celler dør og går til grunde hver dag? Cellerne bliver omdannet til yderst skadelige mutagene stoffer  kræftceller, og endnu værre opstår blodpropper, åreforkalkning, hjerte-karsygdomme, lammelser, sprængte blodkar i øjnene, øjensygdomme, rynker i huden o.m.a.

Danmark - et umoralsk land og et tilbagestående samfund?

Man kan undre sig over, hvad det er for moralpolitikker de har skabt, hvor det er lovligt og helt i orden at sælge giftprodukter, der er skadeligt for mennesker såsom - alkohol og tobak (30.000 indlæggelser årligt med rygelunger, hvor der dør 12.ooo danskere og èn million europærer årligt af tobaksindustriens betingede sygdomme)?
- spiritus (250.000 dansker behandles som følge af alkoholskader)
- kræftfremkaldende sprøjtemidler og tilsætningsstoffer (over 30.000 nye kræfttilfælde om året).
- kemikalier og
- bivirkningsskabende medicin, der alle kræver dødsofre og giver tusindvis af mennesker nye sygdomme.
Og samtidig har vore politikere og læger så at sige gjort det ulovligt, at sælge uskadelige sygdomsforebyggende kosttilskud, der medvirker til at eliminere (forebygger og helbreder) gigt, sukkersyge, hjertesygdomme, knogleskørhed, astma, blodpropper, kræft, Cystisk Fibrose o.m.a. Næringsstoffer der styrker dit immunforsvar og nedbringer antallet af sygedage. Disse stoffer som Gud har skabt i vores livsvigtige naturmedicin og økologiske produkter, vil man for enhver pris forhindre befolkningen i at få fri adgang til.
 

Manden som har skrevet den fantastiske bog om det giftfri samfund Maurice Messègue bogen "Naturen har altid ret" Sundhed gennem planterne, har oprettet et helt samfund i Fleurance Frankrig i 1971, hvor alverden millionærer, skuespiller, og store kunstner køber giftfrie produkter? Læs bogen. "Naturen har altid ret" og blive mere klog på Gud som har skabt jorden!!......Bogen er enorm spændene, at man ikke kan læggge den fra sig, når man først er begyndt.

Alt for mange med blodpropper kunne have været reddet, hvis vi i tide fik målt vores blodtryk og kolesterol?

Resultaterne af et studie Eurika i 2009 viser, at hvert fjerde minut dør en hjertepatient i Europa. Det er et uhyggelig tal, men mange liv kunne have været reddet. hvis der havde fundet mere effektiv kontrol for slagtilfælde. En patient kunne have været overlevet ved bedre kontrol jævnligt med blodtryks tjek hos lægen eller ved hjælp af et blodtryksapparat. Højt blodtryk, højt kolestroltal der ofte følges ad og diabetes kan alle kontrolleres effektiv ved hjælp af livsstilsændringer, den rette medicinske behandling, men en kombination af begge dele er den mest afgørende?
Mangel på kontrol af livsstilssygdomme koster hvert år 135.000 europærer livet. Ifølge tal fra Hjerteforeningen døde 7877 danske kvinder og 7401 danske mænd, og tilsammen 15.278 af hjertekarsygdomme i 2009. Samlet er det en kæmpe regning på velfærdsbugettet, der kunne have været undgået i de fleste tilfælde, idet en hospitalsseng koster samfundet 3-4.000,- kroner, samt tabt arbejdsfortjeneste.
Eurika-studiet der blev gennemført på tværs af 12 lande og med deltagelse af flere end 7.000 patienter med mindst èn af følgende risikofaktorer for at udvikle hjertekarsygdomme, er højt blodtryk, højt kolesteroltal, overvægt, sukkersyge, fysisk inaktivitet (manglende motion) og rygning, det viser undersøgelsen, som netop er repræsenteret på en konference i Schweiz i 2009.  

Den betydningsfulde kristen munk Benedikt af Nusia var opvokset i en velhavende romersk familie, som grundlagde Monte Casino Klostret i Italien år 529. Det lå først på et gammelt, berømt Apollon tempel som var indviet til guden Zeus, efter signende fortælling, var der en dæmon som forsøgte at chikanere dem. Den "benediktiske regel" har del af sit græske grundlag og bygger på Johannes Cassianus værker på kyskhed, fattigdom og absolut lydighed som er at arbejde i urtehaven og marken, bede hver dag i overensstemmelse med Bibelen Det Ny Testamente. Klosterbygningen omkring Monte Casino var en åben gård, der mindede om en kæmpe stor romersk villa med bibliotek, administration for regnskab. Klostrets dogme var disciplin og et mådeholden asketisk liv med landbrug med kvægdrift, håndværk og afskrift både af den hellige og den klassiske literatur i god overensstemmelse med romersk moral. Selv under saracenernes angreb i 800 tallet hvor de fleste af bygningerne blev ødelagt, blev mange af de klassiske værker reddet bl.a. Hieronimus- manuskripter "Essæernes Fredsevangelium" af Johannes Markus.

På opfordring af pave Leo den 1. (440-461) skrev Johannes Cassian omkring 430 "De Kristus incarnatione contra Nestorium (På inkarnationen af Kristus mod Nestorius)". Benedikt af Nursia påberåbes i hans regel flere gange om John Cassian fordi han i høj grad beundrede ham som en spirituel lærer. Johannes Cassianus fik en klassisk uddannelse som en ung mand og foretog en pilgrimsrejse til Palæstina, hvor han mødte Kristus i Betlehem kirken, et klostervæsen han kom i kontakt med. Derfra flygtede han ud i den ægyptiske ørken til munkene Koinobitterne, hvor han opholdte sig i årtier. Omkring år 400, forlod han på grund af teologiske stridigheder Ægypten og blev elev af biskop Johannes Chrysostomos i Konstantinobel. I 420 skrev John Cassian nogle dogmatiske regler, hvoraf han fik erfaringer med munkene i den ægyptiske ørken i form af samtaler med dem. Her blev han belært af den ægyptiske munk Antonius og lærte otte af de vigtigste laster. Med Collationes fik han visdom liv og tro af munke Anthony den store og Pachominus. Anthony var født af en velhavenbde kristen landmand. Da han var 20 år gammel, og hans forældre døde gik han i kirken og hørte her Guds ord fra Bibelen: "For at være perfekt, så gå væk, hvorefter han drog ud i ørkenen som eneboer, og slog sig ned og opholdt sig på skråningen i læsiden (opdagede hvordan vinden gjorde ham utilpas med meget lave frekvenser i infralydområdet)!!...Opholdt sig i ørkenen Kolzim ved Zues-kanalbugten, hvor efter han i et langt asketisk liv døde. Den danske gris er misvisende opkaldt efter Antonius, men oprindelig flygtede han fra sit hjemsted hvor hans far var landmand og opdrættede svin. I Bibelen Det Ny Testamente læste Antonius budskabet om svinehyrden og flokken der styrtede omkuld og ud over brinken?