Jeg henviser fremover her til min hjemmeside vitanyhed.dk

Da jeg i øjeblikket er blevet delvis suspenderet på Facebooksiden Tinnitus & Lydoverfølsomhed indtil d. 24. juni 2022 af administrator, så forsætter jeg her i min debat om STØJENS INVATION hver den første i måneden, første gang d. 1. juni 2022.

Infralyd er målt til den mest kraftigste støj af alle "lavfrekvent lyde" uden at almindelige mennesker lægger mærke til den i dagligdagen eller om natten mens vi sover. Den nedbryder vores immunsystem og påvirker hørenerven, børn og ældre mennesker, som får hørenedsættelse o.m.a..

I øjeblikket er Odense Letbane i søgelyset, fordi børn og voksne ikke kan sove for larmen fra skinnerne og det betyder at den vigtige dybe REM-søvn bliver forstyret? REM-søvnen er vigtig for lapning af vores celler om natten og oxytocin. 

Tryk på linket i din messinger hver måned, så får du nyheder direkte leveret.

De kærligste hilsner

tidligere indeklima ekspert og konsulent:

Scandion 1985-1996

& audio detektor lydmåler

Gerhard Nielsen

 

Hun oplevede klirende glas i vitrineskabet, rystelser der kom fra underboens vaskemaskine?

Underboens vaskemaskine sendte vibrationer og dyb infralyd op i lejligheden, så hun var lige ved at måtte tage anbefalet sovemedicin, udskrevet af lægen.

Letbanen i Århus og nu Odense spolerer nattesøvnen hos beboer i lejligheder, der ryster af vibrationer?

I 2002 sendte professor Henrik Møller Aalbork Universitet for lyd, akustik og elektroniske systemer over 100 spørgeskema, hvor der blev spurgt ind til folks måde at høre infralyd og vibrationer i deres bolig og på kroppen. 45% svarede, at de kunne mærke både lyd og vibrationer på kroppen, når de sov? Vi hører ikke kun med hørelsen, men også kroppen (lyd- overfølsomhed)? Jeg har fået mange henvendelser fra ældre, som er plaget af vibrationer i deres bolig bl.a. Bodiel Waye, som jeg har kendt i mange årtier fra Landsforeningen Infralydens Fjender. Det er især ældre mennesker som er plaget af vibrationer i boligen, som jeg kan måle med mit meget fine lyd måleudstyr.