Rul med hjulet på din computer og mobiltelefon og læs teksen længere nede på siden

Sundheds kost i forbindelse med Covid-19 som booster immunforsvaret

Stresshormonet serotonin 5HT

Kilde: G.N. indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996

Al mad, drik og tobaksrygning nedbrydes i kroppen ved forbrænding i legemet gennem oxydering (iltning), hvorved der gennem lungerne, næsen og åndedrættet udskilles kultveilte (CO2), de posive ioner. I de sidste 100 år er der sket en væsentlig forandring og stigning i indholdet af CO2 i luften uden for vores bolig og inde i stue og sovværelse ect. og dette hænger sammen med opvarmning, forsile brændstoffer som f.eks. kul, koks og gasarter brændes af med voldsom hast.

Positive luftioner, som f.eks. forurening af røgpartikler, bilos, tobaksrøg, kødkost o.s.v. binder sig til indåndingsluftens kuldioxid molekyllerne og forværer syreomsætningen i blodet. Antagelsen forstærkes yderligere derved, at man kan efterligne kuldioxydeffeksen ved tobaksrøg i indeklimaet ved, at give en intravenøs injektion (sprøjte) af stresshormonet serotonin (5-HT) som er særdeles aktiv og ustadigt hormon:

I midthjernen deltager 5-HT (stresshormon) det således i mange forskellige processer og sammenhænge f.es. søvn, transmission af nerveimpulser og regulering af vor humør. En overproduktion af serotonin (5-HT) giver således forskellige former for stress o.lign. Den uheldige virkning af serotonin kan afhjælpes ved hjælp af frisk luf  de negativ ladede ioner (iltmolekyller), idet de negativ ladede iltmolekyller nedbryder og udskiller stoffet cytrochromoxydase, der virker nedbrydende på serotonin.

Ref. Poul Bechgård Sundhedsplejen 3/1963

Immunsystemet

Thymuskirtlen (brislen) er den del af kroppens vigtigste immunforsvar mod virus og bakterier og som producerer de hvide blodlegemer, der kaldes T-lymfocytter og er det indre politi mod fremmesstoffer. Thymuskirtlen er størst de første måneder efter fødslen og vokser ikke efter puberteten og bliver mindre med alderen.

Menneskets forsvarsystem og immunitet er årsag til, at thymuskirtlen sygner hen i alderdommen. Tanken på immunitet og vaccination mod smitsomme sygdomme som virus og bakterier er, hvorpå kroppens eget forsvar kan blive forstærket.

Mangler og forstyrelser i forsvarssystemet følger med alderen, indtræder tidligere, hvis immunsystemet er for svagt hvilket kan afhjælpes med sund kost, vitaminer og mineraler som har indflydelse på dets funktion. Langt de fleste "mirakuløse helbredelser" i middelalderen af alvorlige sygdomme skyldes netop en forstærkning af immunsystemet med livsvigtige ioner (ilt), oxidation med vitaminer, mineraler og sporstoffer.

 Et sundt Immunitet holdes igang med sund og nærende kost, masser af væske, motion og at man undgår for meget indre og ydre stress, dårligt indeklima så man er i følelsesmæssig balance og affaldsstoffer der regelmæssig udskillelse gennem hud, nyre og tarm (afføring). Forstoppelse er derfor en af de største belastninger for et godt immunsystem og helbred, som lægen sjældent fortæller sine patienter i praksis eller på hospitalet!!...

Mindre, men hårdnakkede infektioner som influenza, pludselig allergi eller fødevareallergi og generel træthed er tegn på et svækket immunsystem. Kroniske sygdomme, rygning, alkohol og usundt levevis kan anses for kroppens mislykkede forsøg på at beskytte sig, så immunsystemet bryder sammen.

Tuberkulose og Covid-19 angriber lunger

I Odense er 1900 ældre ved at deltage i nyt forskningsprojekt. hvor TB-tuberkulose Calmette-vaccinens forebyggende effekt på COVID-19 og andre sygdomme er ved at blive undersøgt. Forsker fra Klinisk Institut på Sydfynsk Universitet har i mange år studeret Calmette-vaccinen, som man brugte i gamle dage mod TB, at den udover at beskytte mod tuberkulose, også kan sænke sygelighed og dødelighed af andre infektionssygdomme.

Turbukolose er den mest almindelige dødelig infektionssygdom, ret sjælden i Danmark med omkring 500 tilfælde om året. Kun 5-10% af de, som bliver smittet, udvikler sygdommen, og det er typisk personer, som er svækkede af f.eks. sygdom eller misbrug (alkohol og narko), hjemløs samt indvandere fra fattige lande og krigsområder.

Tuberkulose smitten sker ved dråbeinfektion, idet bakterierne indåndes i mikroskopiske vanddråber, der kommer fra en anden person med lungeturberkulose. Ved hoste, tale og nysen spredes de små dråber i luften mest ved indendørs aktivitet, bolig og indkøbscentre ect. af dårligt indeklima. En ubehandlet patient med smitsom lunge-TB eller covid-19 virus vil i gennemsnit smitte ca. 10-15 andre personer. Andelen af smittefarlige TB-personer er lidt højere blandt danskere end blandt indvandrere - formentligt pga. senere diagnostik og opdagelse, da sygdommen mistænkes (for) sent.

Tryk på linket her: Den Spanske Syge NB! husk og vende tilbage til denne side!!....

The New York Times

Den 16. decemder 2020, seneste nyt: En sundhedsmedarbejder i den amerikanske delstat i Alaska har fået alvorlige allergiske reaktioner efter at være blevet vaccineret mod covid-19 med en vaccine fra selskabet Pfizer og Biotenetd, skriver avisen The New York Times.

I Storbritanien oplevede to sundhedsarbejdere allergiske reaktioner efter at have fået vaccinen. Det fik tidligere i december 2020 de britiske sundhedsmyndigheder til at advare om, at personer med alvorlige medicin- eller madallergi bør undgå vaccinen.

En Norsk lægegruppe siger torsdag d. 18. marts 2021, at det var immunforsvarsreaktioner, som udløste blodpropper hos tre sundhedsarbejder efter vaccinationen med AstraZeneca covid-19. Det skriver VG:

"Vi har fundet årsagen. Der er intet andet end vaccinen, som kan forklare den immunreaktion, som opstod, "siger Pål Andre Holme, professor og overlæge ved Oslos Universitetssygehus, til avisen. Pål Andre Holme har ledet en gruppe på sygehuset, som har arbejdet under stort tidspres for at finde årsagen til, at tre sundhedsarbejder under 50 år blev indlagt med en blodprop efter at have fået AstraZeneca - vaccinen.

Berlinske Tidende d. 19. marts 2021:

Frankrig vil kun give AstraZeneca- vaccinen til folk over 55 år eller ældre!!..

Den 20. marts 2021 får to sundhedsmedarbejder i Danmark blodpropper, hvor den ene nu er afgået ved døden.

Immunforsvaret kan boostes med vitaminer

Starter vi dagen med en til to kopper kaffe, hvidt franskbrød med syltetøj og ost, så er vi godt på vej til at nedbryde vores immunforsvar. Fortsætter vi dagen med to ekstra kopper kaffe midt på formiddagen, så er vi på energiens trauma, idet vi booster den yderligere med koffein, som vi bliver afhængig lige som unge mennesker, der indtager koffeindrikke. Hjertet kommer på overarbejde, og der sker et uacpettabelt forhøjet blodtryk og galloperende puls. Kaffe stjæler nemlig energien af det vigtigste mineral jern i kroppen.

Det bedste morgenmadsprodukt er økologisk havregryn eller havregrød, som har et stort indhold af magnesium og andre livsvigtige mineraler m.m., og et højt indhold af fibre, der styrker maven og helbredet resten af dagen. Søder man med lynghonning får man det bedste sødestof til hjernen og kalium til hjertet m.m. En klat økologisk smør gør ingen skade, men gavner øjnene og maven så det glider lettere igennem tarmsystem så vi ikke får forstoppelse.

 

 

Kigger du på skemaet neden under kan du se, at vitamin A, C,E, Colin og lecitin booster T-cellerne og Makrofagerne kraftig, så du reducerer virus og bakterie angeb på kroppen!!...

 

Cyankobalmin er B-12 vitamin

Kroppens forsvar mod fremmedstoffer

Immunforsvaret er kroppens vigtigste forsvar mod fremmedstoffer, vacciner, organismer, primært bakterier, svampe, virus og parasitter.

Afdøde naturapat Axel O. Hansen skriver i hans sore værk HELBREDELSE på 1500 sider incl. øjendiagnose, at det er vigtigt hvis man vil opdage ting man ikke tåler i den kost man spiser, at få foretaget måling af sin puls ca. en time før og efter indtagelse af mad og drikke. På den måde kan man se, hvad kroppen kan tåle også vacciner, således kan man booste sit immunforsvar med de rigtige kostelementer?

G.N. fortæller her i vitanyhed.dk, at han siden 2017 har foretaget måling af hjerte puls og blodtryk tusinde gange og i alt tre gange om dagen, morgen middag og aften, hvilket også skete ved indlæggelse på hospitalet p.g.a. hjerteflimmer. I 2020 fik han indopereret en pacemaker, fordi jeg vågnede ubevidst hver morgen præcist kl.5 og 7.00 hvilket skyldes trafikstøj fra to holdende lastbiler 200 meter fra hans bolig, uden at kommunen greb ind de første to år i 1997-1999, da de ikke kunne finde lydkilden.. I næsten 22 år har G.N. været voldsom plaget af (infralyd) og vibrationer i sin bolig fra de to holdende lastbiler i tomgang hver morgen af en halv times varighed, lydbølger som ramte tagkonstruktionen og satte vibrationer igang i boligens væge, loft og helt ned i gulvet. På et tidspunk fattede han også opmærksom ved målinger fra naboens store springvandspumpe i 2018 fra maj til oktober, hvor lyden var kraftig om morgenen?

Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen meddeler således i brev, at mellem 3-5 procent af den danske befolkning er forstyrret og plaget af de meget lave frekvenser helt ned i 1-3 Hz, som påvirker hjernebølgerne og forstyrrer søvnen om.a. Det giver alvorlig stress på kroppen, forhøjet blodtryk med galloperende hjerte og puls, som nedbryder immunsystemet, og som kan giver mange gener, forhøjet blodtryk, diabetes m.m. skriver de.

Afdøde natulæge Julia Vøldan, fortæller således i NY TID & VI 1976 at vores immunsystem, nedbrydes hvis vi ikke får tilstrækkelig søvn og hvile, som påvirker vitaminer og mineralsporstoffer. Også afdøde naturapat Axel O. Hansen, som i en lang årræke var ansat på Skodsborg Badesanatorium, skriver  det samme om søvn og hvile.

SØVN er derfor den største booster af immunsystemet, uden søvn kan vi ikke udskille vores affaldsstoffer fra blodet og forrådnelse opstår i tarmene, hvilket der også sker en ophobning af affaldsstoffer som pirer hjernen og som er yderst skadelig!!... Toialetbesøg hver morgen eller to om dagen er den største helbredelse og udresning af skadelige stoffer, som lægerne ikke fortæller sine patienter.

Axel O. Hansen, Danmarks dygtigste naturapat og helbreder fra 1950èrne til sin død i 1972, var også stor modstander af vaccine og fortæller, at de forskellige kemiske blandinger i vaccine ødelægger og påvirker stofskiftet og immunforsvaret med svækkelse af hele organismen: Vi ser det i øjeblikket ved brugen af genmodificeret GMO- vaccine, hvor 31 europærer har fået alvorlige blodpropper, hvoraf nogle også er døde blandt sundhedspersonale på Europæiske hospitaler.

Dårlig betonbyggeri blev allerede oplyst i begyndelsen af 1960èrne

Tryk på linket: Forstoppelse kræft