Gerhard I Nielsen

Kilde: klimatolog, specialist i indeklima Scandion 1985-1996, religionsforsker i kulturhistorie og økolog siden 1976

Nyhed på min egen private hjemmeside 1. september 2021

Kilde: klimatolog, lyd & audio detctor, 60èr musiker Gerhard I Nielsen

Vigtig meddelse!!.....STØJPESTEN i det 21. århundrede vil forværre Covid-19 & Delta virussen. Hvad er infralyd og ekstreme lave frekvense ELF?

Tryk på linket her, så får du svaret d. 1. september 2021: 

 

NB! Du behøver kun, at trykke på samme link i din messenger!!....Så får du automatisk nyheder fra mig og det skyldes gode grunde, som du kan læse her.

Jeg føler mig krænket og har oplevet det utallige gange gennem årerne, at administrator af Facebook udelukker mine gode artikler som jeg ikke må lægge op  Facebook. Nogle gange handler det om ord som f.eks; corona, vaccine, politik m.m. eller ord, som nogle foreninger ikke ønsker debat om, så bliver det ikke taget i betrægtning? Mange administratorer og ordstyrer af forskellige grupper på Facebook har lagt filter på og så skal man godkendes. De styrer sekv deres egen information og vedtægter, uden selv at have tilstrlkkelig viden om tingene, hvilket jeg føler ikke er ytringsfrihed? Ofte sletter de mig af gruppen uden grund mens jeg venter på godkendelse? Her på 123hjemmesiden som er læst af over en halv million siden den blev oprettet i 2011  kan du få glæde af de sidste nyheder og begivenheder, artikler som handler om alt muligt mellem himmel og jord til gavn for måske dig og andre, søgende m.m.. På min 123hjemmeside vitanyhed.dk, finder du mange spørgsmål, som du ikke finder andre steder på Facebook, Gogle m.m.. Sidstnævnt har lagt mere end 50 link fra min på deres fra www.vitanyhed med forskellige indgangsnummer. Besøgstallet er i øjeblikket oppe på over 1000 om ugen.

Venligst Gerhard Nielsen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gik ud af skolen med de dårligste karakterer man kan få i dansk, hvilket skyldes pga. mit handicap, nedsat hørelse og det lægger jeg ikke skjul på, men tror jeg har indhentet det igen som højt uddannet teknikker med stor viden og baggrund i kulturarv, klimatologi og med 10,3 psykologisk test. Det skal her nævnes, at jeg var analfabeter i hele skoleperioden lige som profeten Muhamed, men han fik en milliard tilhænger takket være en kristen munk der hjalp ham. Jeg tror på Søren Kierkegards "eksistens filosofi" og er stærk tilhænger af Gnoscismen, som tror at det onde eksisterer udenfor mennesket og det guddommelige i mennesket.

Jeg føler at Facebook er ved at blive en pengemaskine og annoncegigangt lige som You Tube, Google Den Blå Avis, der ikke mere vil dele nyheder og begivenheder uden, at skal have penge for det. I øjeblikket bliver vi kontrolleret i hoved og røv?. Derfor starter jeg min egen venneklub her på vitanyhed.dk

Da Forbrugerbladet Tænk for nogle år siden offentliggjorde en rapport og sendte en meddelse ud til min indbakke om cocies, så fik jeg en mistanke om, at udbyder af cocies lurer mig af i alt hvad jeg skriver og tjener penge på dette, det sker når jeg henviser til min hjemmeside www.vitanyhed.dk 

Jeg fandt hurtig ud af at jeg ikke kunne skrive hvad som helst, uden at Facebook sorterede og fjerner mit indhold, bl.a. vigtige meddelser til mine venner? Facebook forsøger i mange tilfælde, at blokerer nyheder med filter, når det gælder covid-19 artikler, vacciner eller andre Facebook venners mening m.m.. Jeg føler ikke vi lever i et demokratisk land med ytringsfridhed, når Facebook styrer vores indhold af nyheder?

Tryk på linket linket her : John Lock Retorik  

Byggesjusk for tusinde milliarder gennem årtier gør dyr og mennesker syge

 

 

INFRALYD

"FUP ELLER FAKTA"

?

Raport om forekomst og udbredelse af langtstrækende, lavfrekvent tonestøj, der også er markant i infralyd og vibrationsområdet langt under 20 Hz.

Der er gennem de seneste 25 år registeret utallige klager over "infralyd" og "dybe brummende toner", som myndighederne ignorer overfor borgerne i de kommuner som de er indberettet til. Jeg har målt rigtig mange steder i 2019 - 2020, hvor det nu viser sig at forekomme farlig infralyd og vibrationer i flere og flere boliger over hele landet specielt i Nordsjælland, hvor Frederiksborg Amt siden 1994 har gennemført et spørgeskema og undersøgelse, suppleret med et antal indendørs støjmålinger hos generamte klagere.

Af korspondance med en af høringsparterne fremgår det, at Miljøstyrelsen "kun har kendskab til et mindre antal personer" (under 10), der føler sig kraftigt generet af infralyd omkring 16-20 Hz 50 dB, men der er ikke beskrevet noget om vibrationer og STRUKTURLYD og at man ikke vil anbefale, at der gives tilskud til pejling af infralydkilden, som er forårsaget af bygnings/vibrationer?

Gerhard I Nielsen som er lyd & audio detctor, indeklimakonsulent for Scandion 1985-1996, har arbejdet med musik, instrumenter (tone frekvenser) siden 1958. Han er specialist i akustik og rumklang d.v.s. efterklang i musik og boligrum, som han påstår kan være yderst farlig og skadelig, når det gælder musik fra bashøjtaler, super woofer dyb "brummen" i boligen og på arbejdspladsen, betonbygninger og fra ventilationsanlæg m.m.. Mange bygninger er så farlige, at det kan give, psykiske problemer, svimmelhed, hoved- og tandpine m.m., når man vågner? I 1980èrne læste jeg en artikel fra England hvor der stod beskrevet, at lyd er dræbende uden at mennesker ved det?